Görüş Bildir
Haberler
Hayatında Her Yıl 60 Ekstra Günün Olsa Ne Yapmalısın?

Hayatında Her Yıl 60 Ekstra Günün Olsa Ne Yapmalısın?

Hayatında her yıl ekstradan sana verilmiş 60 günün olduğunu düşün; bu 60 günü nasıl değerlendirirdin? İşte biz şimdi sana bu 60 gün için seni en mutlu edecek seçeneği sunacağız! Hazır mısın?

1. İlk olarak kendini en iyi hissettiğin hava durumunu seçmeni istiyoruz!

2. Bir de kendine en çok yakıştırdığın tarzı!

3. Şimdi de bu hayatta en nefret ettiğin insan tipini söyle bize!

4. Kendini sosyal mi yoksa kendine yeten olarak mı tanımlarsın?

5. Peki sence hayat nedir?

6. Peki içini huzurla dolduran, seni inanılmaz mutlu eden yer neresi?

7. Yıllar geçse de bazı aşklar hiç unutulmaz. Peki sen sevmeyi hangilerinden öğrendin?

8. Son olarak; dünyaya bir daha gelsen nasıl birisi olmak isterdin?

Kamp yapmalısın!

Kamp yapmalısın!

Sen doğayla iç içe olmayı seven, kendini yeşilliklerin arasına atınca huzura doyan ve kesinlikle macerayı seven bir insansın! Bu yüzden de kesinlikle o ekstra 60 gününü doğanın koynunda kamp yaparak geçirmelisin! Ruhun huzura, vücudun da oksijene doyduğu zaman hiçbir sıkıntın kalmayacak, göreceksin. Peki neden mi 60 gün? Çünkü ortalama her ay 5 gün regl olduğumuzu düşünürsek her yıl 60 gün regl olduğumuz için kendimizi kısıtlamak zorunda olduğumuzu sanıyoruz. Fakat yeni Kotex sana bu kaybettiğin 60 günü geri veriyor: Sana da güzel güzel kampının tadını çıkarmak kalıyor!

60 özel gün hikayeni 60ozelgun.com ‘da paylaşmayı unutma!

Festivallere gitmelisin!

Festivallere gitmelisin!

Sen içindeki enerjiyi tutamayan, yerinde duramayan ve gerçekten görüp görebileceğimiz en neşeli insanlardan birisin! Bu da seni otomatik olarak mükemmel bir festivalci yapıyor! Bu yüzden sen o ekstra 60 gününü festivallerde değerlendirmelisin! Önümüzdeki günlerde de hem çok güzel festivaller, hem de konserler var: Muse, Sia, Die Antwoord konserleri; Zeytinli Rock Festivali, Tomorrowland ve Sziget senin için kaçırılmaması gereken mükemmel fırsatlar! Peki neden mi 60 gün? Çünkü ortalama her ay 5 gün regl olduğumuzu düşünürsek her yıl 60 gün regl olduğumuz için kendimizi kısıtlamak zorunda olduğumuzu sanıyoruz. Fakat yeni Kotex sana bu kaybettiğin 60 günü geri veriyor: Sana da o mükemmel konserler ve festivallerin tadını çıkarmak kalıyor!

 60 özel gün hikayeni 60ozelgun.com ‘da paylaşmayı unutma!

Kültür turlarına katılmalısın!

Kültür turlarına katılmalısın!

Sen kültürleri tanımayı seven, değişik şeyler denemek ve her türlü kültür hakkında bilgilenmek isteyen bir insansın. Bu yüzden elindeki o ekstra 60 günü kesinlikle kültür turları yaparak geçirmelisin! Mesela Güney Doğu'ya gidip hem leziz yemekleri tadabilir, hem de tarihi eserler arasında kendini kaybedebilirsin! Peki neden mi 60 gün? Çünkü ortalama her ay 5 gün regl olduğumuzu düşünürsek her yıl 60 gün regl olduğumuz için kendimizi kısıtlamak zorunda olduğumuzu sanıyoruz. Fakat yeni Kotex sana bu kaybettiğin 60 günü geri veriyor: Sana da farklı kültürler arasında dolaşmak kalıyor!

 60 özel gün hikayeni 60ozelgun.com ‘da paylaşmayı unutma!

Yurt dışına çıkmalısın!

Yurt dışına çıkmalısın!

Sen gezmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi çok seven bir insansın! Bu yüzden de bu ekstra 60 gününü yurt dışına çıkıp hiç görmediğin, bilmediğin yerleri keşfederek değerlendirmelisin! Mesela bilmediğin şehirlerin sokaklarında kaybolup, daha önce hiç tatmadığın yemekleri tadarak mükemmel anılar yaşayabilirsin! Peki neden mi 60 gün? Çünkü ortalama her ay 5 gün regl olduğumuzu düşünürsek her yıl 60 gün regl olduğumuz için kendimizi kısıtlamak zorunda olduğumuzu sanıyoruz. Fakat yeni Kotex sana bu kaybettiğin 60 günü geri veriyor: Sana da özgürlüğünün keyfini çıkarmak ve dünyayı dolaşmak kalıyor!

60 özel gün hikayeni 60ozelgun.com ‘da paylaşmayı unutma!

Bol bol spor yapmalısın!

Bol bol spor yapmalısın!

Sen sağlıklı yaşama önem veren ve spor yapmayı sadece güzel bir vücut için değil, hayat tarzın olduğu için seven bir insansın! Bu yüzden ekstra 60 gününü bol bol spor yapıp hem iç huzuruna hem de mükemmel bir vücuda kavuşarak değerlendirmelisin! Zaten önümüz de yaz, plajlarda son derece sağlıklı ve etkileyici bir vücutla boy göstermeyi kim istemez ki? Peki neden mi 60 gün? Çünkü ortalama her ay 5 gün regl olduğumuzu düşünürsek her yıl 60 gün regl olduğumuz için kendimizi kısıtlamak zorunda olduğumuzu sanıyoruz. Fakat yeni Kotex sana bu kaybettiğin 60 günü geri veriyor: Sana da bol bol sporunu yapıp enerjini korumak kalıyor!

60 özel gün hikayeni 60ozelgun.com ‘da paylaşmayı unutma!

Yeni Kotex ile 60 Gününü Geri Kazan!

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gaydırı guppak

365 günde yapamadığımı 60 günde mi yapcam :D diğer günler ne yapıyosan yine aynı olurdu

Batuhan Ünal

2. sorudan sonra yukarı çıkıp editörün kotex olduğunu görünce boşuna geldiğimi anladım

Luna

Yurt dışına çıkmalısın!Sen gezmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi çok seven bir insansın! Bu yüzden de bu ekstra 60 gününü yurt dışına çıkıp hiç görmediğin, bilme... Devamını Gör

Sek...

Uzağa gitme Bağcılara git her sokağı ayrı bir ülke gibi...