Görüş Bildir
Haberler
Hayatın Bir Film Olsa Kategorisi Ne Olurdu?

etiket Hayatın Bir Film Olsa Kategorisi Ne Olurdu?

Begüm
13.02.2021 - 21:00

Dram mı çıkıcaksın acaba?

Testi çöz ve cevabını öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle söyle bakalım, ne kadar şanssızsın?

2. Kalabalık bir aile misiniz?

3. Hayatının sonuna kadar yaşamak istediğin şehrini seçer misin?

4. İnsanlar için ne kadar fedakarlık yaparsın?

5. Pekiii, sen aşk insanı mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. ''Platonik aşk'' iyi bildiğin bir kelime mi?

7. Elinde bir sihirli değnek olsa hayatında neyi değiştirirdin?

8. Geldik son soruya, senin hayatının film müziği hangi tür olurdu?

Seni gidi eğlenceli romantik!

Senin hayatın bir film olsa kesinlikle romantik komedi olurdu! Aşk desen var, eğlence desen o da var... Ee biraz da şanssızsın. Al işte sana aşırı tatlı bir hayat. Bazen yorulsan üzülsen de aslında hayatın oldukça olumlu gidiyor. Bazen üzülüyorsun, bazen aşık oluyorsun. İşte bu hayatın tadını en çok sen çıkarıyorsun. İnsanlar da senin hayatını izlerken mutlu oluyorlar, inan bize!

Senin hayatından aksiyon hiç eksik olmuyor!

Senin hayatın bir film olsa kesinlikle aksiyon türünde olurdu! Senin çevreyle, aşkla meşkle işin hiç yok. Varsa yoksa kendini düşünüyor, hayatına yeni heyecanlar arıyorsun. Ee biraz da kavga, gürültü, patırtı oluyor haliyle ama sen tüm bunlardan o kadar memnunsun ki biz bile senin hayatını şurdan izlesek ''Vay be ne eğlenceli!'' deriz.

Bilim, bilim ve bilim...

srv.onedio.com

Senin hayatın bu dünyaya sığmazdı... O yüzden kesinlikle türü de bilim kurgu olurdu! Öyle birilerine aşık olayım, üzüleyim, gülüp oynayayım gibi dertlerin yok ki senin. Sen aklını fikrini bilimle, iyilikle bozmuşsun. Sen bu dünyadan pek keyif almıyorsun aslında, bir kere bir şeyleri değiştirebilsen... Ooo neler neler yaparsın. Biz senin hayatını izlerken heyecanlanacağımıza ve şaşıracağımıza çok eminiz.

Ağla ağla bittik gerçekten!

srv.onedio.com

Senin hayatın bir film olsa kesinlikle ama kesinlikle dram olurdu. Bu kısacık hayatında bu kadar acı dolu neler neler yaşamışsın sen? Gerçekten yılmamış, her engelde düşmüş ama yine ayağa kalkmışsın. Bence sen her türlü Oscar alırsın. Çünkü biz böyle bir dram izlemedik, ağlamaktan peçetemiz kalmadı...

Önerileri aldık. Peki izlerken ne yiyeceğiz? Sen de film - dizi keyfini Ruffles ile taçlandır, ekran başında olduğun her andan keyif al.

Önerileri aldık. Peki izlerken ne yiyeceğiz? Sen de film - dizi keyfini Ruffles ile taçlandır, ekran başında olduğun her andan keyif al.

Aç bi’ film Ruffles’la dalgana bak!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
257
141
90
57
25
19
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın