Görüş Bildir
Haberler
Hayatın Bir Dizi Olsa IMDb Puanı Kaç Olurdu?

etiket Hayatın Bir Dizi Olsa IMDb Puanı Kaç Olurdu?

'Benim hayatım dizi gibi zaten' diyorsan, bu test senin için!

Testi çöz, hayatın bir dizi olsaydı IMDb puanı kaç olurdu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hayatta en çok sahip olmak istediğin şeyi öğrenerek başlayalım teste!

2. Aşkın anlamı senin için nedir?

3. Sosyal hayatın ne durumda?

4. Kendi hayatından şunlardan birini çıkarma şansın olsaydı neyi çıkarırdın?

5. Çok kötü bir gün geçirdin ve oldukça da üzgünsün. Moralini düzeltmek için ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İçinde olduğun gemi, buzdağına çarptı ve batıyor. Sen..

7. En büyük çocukluk korkunu öğrenelim şimdi de!

8. Vee son olarak bir alıntı seç!

8. Vee son olarak bir alıntı seç!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

9,3!

9,3!

Verdiğin cevaplara göre hayatın bir dizi olsa IMDb puanı 9,3 olurdu! Sen feleğin çemberinden çok küçük yaşlardan itibaren geçmeye başlamış, buna alışmış ve bununla nasıl başa çıkabileceğini öğrenmiş birisin. Bu bazen acı bir şekilde olmuş bazen de tatlı bir şekilde. Ama sonucunda ne olursa olsun üstesinden gelmişsin. Bu da seni çok güçlü, çok zeki bir insan haline getirmiş. Hayatın hepimize, her zaman güzel hediyeleri olmuyor ama sonucunda güzel tecrübeler ediniyoruz. Ne mutlu sana!

8,7!

8,7!

Verdiğin cevaplara göre hayatın bir dizi olsa IMDb puanı 8,7 olurdu! Sen ne yangınlar gördün, ne fırtınalar esti de etrafında yıkılmadın. Bugüne kadar her olaydan dersler çıkararak, tecrübe edinerek hep daha iyiye ulaşmaya çalıştın. Sonunda da bu emeline ulaştın. Sana söylenebilecek çok söz yok. Keşke hepimizin hayatında senin gibi insanlar olsa da hiçbir konuda gözümüz arkada kalmasa. İyi ki varsın!

8,1!

8,1!

Verdiğin cevaplara göre hayatın bir dizi olsa IMDb puanı 8,1 olurdu! Dram, aşk, entrika, komedi, korku... Senin hayatında ne ararsan var. Hayatının her döneminde değişik duygular ve düşünceler içine girdin. Çoğu zaman ne yapacağını bilemedin. Ama her duyguyu da çok yoğun şekilde yaşadın ve yaşattırdın. Bu yüzden insanlar senden hep etkilendi. İnsanların hayatında her zaman yer edinmesini bildin ve onlar için vazgeçilmez biri oldun. Keşke hepimizin hayatında senin gibi birisi olsa!

7,6!

7,6!

Verdiğin cevaplara göre hayatın bir dizi olsa IMDb puanı 7,6 olurdu! Ortalama bir diziden çok daha çalkantılı, çok daha akıcı bir hayatın olduğu gerçek. Ama sen bu hayatı yaşamaya alışmışsın bile. Artık ne gelirse gelsin vız gelir, tırıs gider sana. Kaya gibi güçlüsün. Tüm sıkıntılarını zor da olsa çözüyor, bir şekilde hayatında yoluna bakıyorsun. Senden örnek alması gereken çok insan var. Hayat bir soruna takılıp kalmak değil çünkü. En iyisini sen yapıyorsun, helal olsun!

7,1!

7,1!

Verdiğin cevaplara göre hayatın bir dizi olsa IMDb puanı 7,1 olurdu! Keşfedilmemiş bir hayatın var diyebiliriz. Az kişinin bildiği bir hayatın ama bilenin de seni tanıdıkça çok sevdiği bir kişiliğin var. Sırlarını herkese açmayan, herkese güvenmeyen ama karşındakini güvendiğin zaman da bırakmayan bir yapın var. Bu da zaten yıllar sürecek ilişkilerin temelini oluşturuyor. Sen sağlamcısın yani önünü göremediğin hiçbir şey için kendini hırpalamazsın. En iyisi de bu değil mi zaten?

6,5!

6,5!

Verdiğin cevaplara göre hayatın bir dizi olsa IMDb puanı 6,5 olurdu! Öyle etrafa malzeme verecek, laf edecekleri bir hayatın olmadı hiçbir zaman. Sessiz, sakin ve her zaman aklı başında bir insan oldun. Adımlarını da ona göre attın. O yüzden ne çok üzüldün ne de çok mutlu oldun bugüne kadar. Her şeyi dengede yaşadın yani. Özenilecek bir yapın var. Keşke herkes senin gibi bir denge kurup, aşırılıklara girmese!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
481
199
91
32
28
17
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
fatoş

IMDb puanı 8,7 olurdu! Sen ne yangınlar gördün, ne fırtınalar esti de etrafında yıkılmadın. Bugüne kadar her olaydan dersler çıkararak, tecrübe edinerek hep ... Devamını Gör

Aysima

IMDb puanı 9,3 olurdu! Sen feleğin çemberinden çok küçük yaşlardan itibaren geçmeye başlamış, buna alışmış ve bununla nasıl başa çıkabileceğini öğrenmiş biri... Devamını Gör