Görüş Bildir
Haberler
Hayatımızın Neredeyse Vazgeçilmezi Olan Whatsapp'ta Karşılaştığımız 15 İnsan Tipi

Hayatımızın Neredeyse Vazgeçilmezi Olan Whatsapp'ta Karşılaştığımız 15 İnsan Tipi

Mehmet Cemil Kemaloğlu
25.03.2015 - 13:48 Son Güncelleme: 31.03.2015 - 15:43

1. Durumunu "Meşgul" Yapan Garfield Kılıklılar

Hiçbir işi olmayıp, evde malak gibi yattığı halde whatsapp durum güncellemesi sürekli 'Meşgul' yapanlar oradasınız biliyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Son Görülmesini Kapatan Sinsi

Sevgilisi varken bir başkasıyla daha görüşen veya harbiden yazışmayı sevmeyip 'ya millet görüyor oradan. Sonra niye cevap vermedin?' diye kızıyorlar diyenler için küçük ama etkili bir whatsapp hizmeti

3. Sevgilisini Kıskandırmak İçin Alakasız Saatlerde Online Olan Şapşirikler

'Dur gecenin 3'ünde online görüneyim de sevgilim görünce çıldırsın' diyen, içi acı çektirme ve kahretme güdüsüyle dolu insan tipidir efenim.

4. Sürekli Durum Güncelleyen İsyankar

Eski sevgilisine, sınıftaki gıcık olduğu kişiye veya genel olarak hayata atarlı olan, Survivor Turabi kılıklı yazılarıyla sürekli durumunu güncelleyen tipitip

5. İstemeden Bir Gruba Dahil Olan Gariban

Grupta olmaması gerekirken bir şekilde gruba dahil edilmiş, ayıp olmasın diye de ayrılamayıp tüm saçma muhabbetlere katlanmak zorunda kalan zavallı insan evladı

6. Mesajları Bildirimden Okuyan Uyanık

'Aman kim konuşacak bununla şimdi yaa' deyip son görülmesi değişmesin diye gelen mesajlara bildirip kısmından bakanlar olarak hiç de az olduğumuzu düşünmüyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Sürekli İnsanların Profil Fotoğraflarına ve Durumlarına Bakan Sherlocklar

Çok büyük can sıkıntısı veya yalnızlık çektiğin dönemler vardır ya hani yada 4. madde de belirttiğim sürekli durum güncelleyen bir arkadaş çevren vardır hah işte o dönemler Sherlock'a bağlar, kim ne yapıyor diye gezersin ya kişi listesini tek tek...

8. Sürekli Sevgilisinin En Son Ne Zaman Çevrimiçi Olduğuna Bakan Meraklılar

Bu şahıs daha önce aldatılmanın veya sürekli ilgisizliğe maruz kalmanın etkisiyle sevgilisini çevrimiçi yakalayıp burnundan getirmek için pusuda bekleyen kişidir. 'Niye çevrimiçi oldun sen ha?' diye atar yapamayacağı biriyse de içine atıp verem eder kendisini.

9. Yazıp Yazıp Silen, Karşıdakini Beklerken Gerim Gerim Geren Kararsızlar

Özellikle flört döneminde bolca yaşanan, taraflardan biri yazdıkça diğerinin sildiği, sonunda sadece iki satır sohbet edilebilen dönemin sorumlusu insan evladı

10. Kız Whatsapp Grubununda Gündemi Belirleyen Aynı Zamanda Grup Yöneticisi Olan Hanım Kızımız

Uzaktan bakıldığında çarşamba pazarı karmaşası olan, malzemesi hiç tükenmeyen whatsapp grubunun komiseri olan kız tipidir kendisi.

11. Grupta İstenmeyen Kişi

Grupta istenmediği halde gruptan çıkmayan her muhabbete salça olup fütursuzca eğlenen gıcık kişidir kendisi. Atsan atılmaz satsan satılmaz bu pislik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Yazılanlara Sürekli Telefonundaki Capslerle Cevap Veren İşsiz

12. Yazılanlara Sürekli Telefonundaki Capslerle Cevap Veren İşsiz

Her durumla ilgili telefonunda muhakkak bir reaksiyon capsi bulundurup, yazılanlara onlarla cevap veren aşırı sosyal medya kullanan vatandaş.

13. Tek Tek Yazıp Gönderen Gamsız

Yazdıklarını tek bir mesajda göndermek yerine tek tek gönderip telefonu bildirim manyağı yapan, hadi onu da geçtim telefonun şarjına da acımayan gamsız insandır kendisi.

14. Durumu "Hey there! I am using Whatsapp." Olan Masum İnsanlar

Herkes kullanıyor diye whatsapp açmış, çoğunluğunun 40 yaş üstü olduğu kanıtlanmış hala, teyze, amca veya dayıların oluşturduğu insan kitlesidir.

15. Emoji Kullanma Özürlüler

Duruma uygun emojiyi bulana kadar muhabbeti kaçıran kitledir bunlar. Bu cayır cayır emoji kullanan insanların nasıl bu kadar hızlandığını anlayamayan, imkanı olsa babaanne gibi yeşile bas konuş, kırmızıya bas kapat modunda olacak insan.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
349
122
38
19
17
12
5