Görüş Bildir
Haberler
Hayata Karşı Bakış Açın Ne?

etiket Hayata Karşı Bakış Açın Ne?

Bakalım sen hayata ne taraftan bakıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Özel bir soruyla başlayalım! Bir ilişkin var mı?

4. Peki özel bir günde güzel bir yemek için şık bir restorandasın. Sipariş vermeden önce menüden yemeklerin fiyatlarına bakar mısın?

5. Cevap vermeden önce biraz düşün. Eline yüklü bir miktar para geçse nasıl değerlendirirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hakkın yendiğinde bile susuyorsan bunun nedeni nedir?

7. Asla kabullenemeyeceğin bir şey seç!

8. Son olarak lambadan cin çıktı ve sana tek dilek hakkı verdi. Bunlardan hangisini dilerdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen realistsin!

Sen realistsin!

Sen olaylara gerçekçi yaklaşıyorsun. Senin için veriler, araştırmalar, analizler önemli. Bir şeyin kabul edebilmen için sana onun ispatlanması gerekiyor. Sen hayatı somut yaşayan birisin, dokunmalı, koklamalı, duymalı ve görmelisin, kısacası gözünle gördüğüne bile iyice araştırdıktan sonra emin oluyorsun. Bu gerçekçi yaklaşım seni zaman zaman, özellikle iş hayatı, okul hayatı söz konusu olduğunda bir hayli yoruyor. Ama sen bundan vazgeçemezsin çünkü senin dünyaya bakış açın gerçek penceresi. Yalanlara, oyalamalara, ertelemelere, bahanelere asla tahammül edemiyorsun. Bu yönünle biraz mükemmelliyetçiliğe de yaklaşıyorsun. Bazen çevrendeki insanlar senin bu realistliğinden sıkılıyor, yoruluyor ama etraflarında senin gibi her şart altında doğruları söyleyen birinin olmasından da son derece memnunlar. Kısacası sen 'kral çıplak' diye bağıran çocuksun.

Sen hayalperestsin!

Sen hayalperestsin!

Senin olaylara bakışın tamamen sana özgü. Her şeyi kendine göre, kendinden bir şeyler katarak, kimsenin aklına hayaline gelmeyecek şekilde yorumluyorsun. Senin tüm görüşlerin, fikirlerin, vs. tamamen özgün şeyler. Bu her zaman sizi ön plana çıkarıyor, özgür fikirlerinizi duymak insanların hoşlarına gidiyor. Eğer hayal gücünüzü kullanabileceğiniz bir ortamdaysanız, bu yönde bir eğitim aldıysanız çok şanslısınız ancak bu yönünüzü kısıtlayan bir iş kolundaysanız veya bunu kullanamayacağınız bir bölümde okuyorsanız işiniz maalesef zor. Çünkü hayal gücünüz sizin her şeyiniz. Bu hayal gücü gündelik yaşamınızda da sizi besleyen ana unsur, bu sayede çok seviliyor, insanlara pozitif enerji aşılıyorsunuz. Çevrenizdeki insanlar sizin bu neşenizden, pozitifliğinizden istifade etmek için neredeyse sırada. Son derece sosyal, aktif ve enerjik birisi olmanızın temelinde de bu hayalci kişiliğinizin katkısı büyük. Kısacası siz Peter Pan'sin.

Sen farklısın!

Sen farklısın!

Sen 'bir de şöyle düşünsek mi?' diyen insansın. Olması gerekenin dışından bakabilen insansın. Asla çemberin içine sıkışıp kalmıyorsun, olaylara dışarıdan, sanki başka birinin gözlerinden bakmayı başarıyorsun. Bu sana son derece geniş ve farklı bir bakış açısı kazandırıyor. Olayları yorumlarken asla tek kişilik düşünmüyorsun, kafanda birçok düşünce dolaşıyor ve sen bunları tek potada eritmeyi ustalıkla beceriyorsun. Bir ortamda, işte, evde, okulda, vs. her zaman öne çıkmayı başaran, dikkatleri üzerine çeken, takdir toplayan insansın. Bu senin doğalın, kesinlikle farklı olmak gibi bir kaygın yok. Seni tanımayan insanlar senin bu halini zorlama olarak algılama eğiliminde ama arkadaşların, dostların, ailen biliyor ki sen farklısın. Bunun kıymetini bilip, geliştiriyorsan harika bir iş yapıyorsun, bilmiyorsan da bu saatten sonra bileceğini umuyoruz. Kısacası siz 'Dünya mavidir, tıpkı bir portakal gibi.' diyen Paul Eluard'sın.

Sen uçlardasın!

Sen uçlardasın!

Sen fikrini söylediğinde insanların 'nasıl ya?' dediği birisin. Kimsenin göremediğini değil, aklına dahi gelmeyeni görüyorsun. Bu sana verilmiş bir hediye aslında, çok uçlarda, çok kenarlarda geziyorsun. Bu zaman zaman, hatta çoğu zaman anlaşılmamana sebep oluyor, ama bu seni rahatsız eden bir durum değil zira anlaşılmak gibi bir kaygın yok. Sen hayatı kendi doğrularına ve kendi bildiğince yaşayan birisin. İnsanların senin hakkındaki düşüncelerini dinleyen ama onlara bağlı kalmayan birisin. Senin zincirlerin yok, seni bağlayan şeyler yok, bağımsız, özgürlüğüne düşkün, balanmayan birisin. Bu ikili ilişkilerinde sıkıntılar yaratsa da seni gerçekten tanıyan insanlar bunu umursamayacak kadar seviyor seni. Sen 'yine de dönüyor' Galileo'sun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
589
233
155
54
20
18
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
burakyetistiren

Her testte neden cinsiyet ve yaş soruluyor gerçekten merak ediyorum

Pasif Kullanıcı

Başka testte tc no soruyorlar.Bence bunlar bizim kimlik bilgilerimizi alıp, kendi aralarında kelle söğüş partileri düzenliyor bizim hesaplardan 3-5 tırtıklay... Devamını Gör

Tlk

sen farklisin ((:

Mehmet Günay

Sen hayalperestsin!