Görüş Bildir
Haberler
Hayalini Kur, Uçuşunu Planla: En Akıllı Seyahat Fırsatları Bilet Dükkanı'nda

Hayalini Kur, Uçuşunu Planla: En Akıllı Seyahat Fırsatları Bilet Dükkanı'nda

Seyahat Edeceğiniz Yer Neresi Olursa Olsun, Keyfini Çıkarın

Seyahat etmek, yeni yerler keşfetmek ve farklı kültürleri deneyimlemek herkesin hayali. Hedefinizdeki seyahati gerçekleştirmek için tam da bu noktada 30 yıllık turizm sektörü deneyimiyle Bilet Dükkanı devreye giriyor. Seyahat tutkunlarına hizmet veren Bilet Dükkanı uçak bileti, otel rezervasyonları, araç kiralama ve transfer hizmetleri konusunda kullanıcıları için en avantajlı ve zengin seçeneklerle buluşturuyor.

Bilet Dükkanı, müşteriler için tüm hizmetlerinin bir arada bulunduğu, hızlı ve kolay satın alma odaklı bir internet portalına sahip. Yurt içi ve yurt dışı yolculuklar için seyahat firmalarının tek bir çatı altında toplandığı Bilet Dükkanı'nda kullanıcılar, bütçelerini ve tarihlerini belirleyerek en uygun seyahat seçeneklerini bulma şansına sahip oluyor. Bilet Dükkanı ayrıca kullanıcılarına özel indirimler, kampanyalar ve sadakat programları gibi avantajlar sunarak seyahat deneyimlerini daha özelleştirilmiş hale getiriyor. Kısacası, Bilet Dükkanı, müşterilerine seyahat deneyimlerini kişiselleştirmeleri, uygun fiyatlarla seyahat etmeleri ve rezervasyonlarını sorunsuzca yönetmeleri için kapsamlı bir çözüm sunuyor.

Acente hizmetleri ile de dikkatleri üzerine toplayan Bilet Dükkanı, 2500 acente için 2019 yılından bu yana bütün iş süreçlerini yönetebilecekleri kapsamlı bir teknoloji platformu sunuyor. Çoklu GDS’ler, charter tedarikçileri, havayolu NDC entegrasyonları ve “low cost” hava yolları ile iş birliği yaparak; ucuz uçak bileti, otel rezervasyonu, araç kiralama ve transfer gibi işlemlerinizi kısa bir süre içerisinde gerçekleştirmenizi sağlıyor. Bilet Dükkanı, dünyadaki her ülkeye bütçenize uygun uçuş bulabileceğiniz bir alt yapıda hizmet veriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Dünya Turuna Hazır mısınız? İlk Adımı Atın

Dünya Turuna Hazır mısınız? İlk Adımı Atın

Bilet Dükkanı yüzlerce çözüm ortağı ile 190 ülkede konforlu bir seyahat deneyimi sağlıyor. Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) üyesi olan Bilet Dükkanı’nın hem yurtiçinde hem yurt dışında 7 farklı ofisi bulunuyor. Aynı zamanda seyahatlerinizin güvenilir ve konforlu bir şekilde geçmesi için gerekli tüm hizmetleri sağlamak amacıyla İngilizce, Türkçe ve Almanca dil desteği ile hizmet veriyor. 

Dünyanın dört bir yanındaki 1.500.000 otel Bilet Dükkanı sisteminde satışa açık durumda yer alıyor. Ziyaretçilerine her lokasyondan avantajlı ve zengin seçenekler sunan Bilet Dükkanı üzerinden yurt içi ve yurt dışı için ucuz uçak bileti, otel rezervasyonu, araç kiralama ve transfer hizmetlerinden avantajlı fiyatlarla faydalanmak için, öncelikle üyelik oluşturmak gerekiyor. Üyelik oluşturabilmek için www.biletdukkani.com ya da Bilet Dükkanı mobil uygulamasını ziyaret edebilirsiniz ve hesap oluşturduktan sonra dilediğiniz alışverişi gerçekleştirebilirsiniz. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan Bilet Dükkanı ile konforlu bir tatil için adım atabilirsiniz.

Seyahat Tutkunlarının Buluşma Noktası: Bilet Dükkanı

Seyahat Tutkunlarının Buluşma Noktası: Bilet Dükkanı

Teknolojiye yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Bilet Dükkanı, yüzlerce çözüm ortağı ile 190 ülkede istenilen noktaya profesyonel transfer hizmeti vererek konforlu bir seyahat deneyimi sağlıyor. Aynı zamanda, Bilet İptal Sigortası ve Seyahat Sigortası seçenekleriyle kullanıcılarına güvence sağlayan Bilet Dükkanı ile seyahat deneyimi çok daha huzurlu hale geliyor.

Müşteri deneyimini her zaman önde tutan Bilet Dükkanı, 7/24 hizmet veren çağrı merkezi ile kullanıcıların karşılaşabilecekleri herhangi bir sorunu hızlı ve etkili bir şekilde çözüm sunuyor. Seyahat deneyimlerini 'akıllı seyahat' mottosuyla birleştirerek kullanıcıları için eşsiz bir deneyim imkanı yaratıyor.

Teknolojik değişimlere ve yapay zeka algoritmalarına öncülük ederek, turizm sektöründe çalışmalarını ilerletmeye devam eden Bilet Dükkanı, yeni teknolojiler alanında da kullanıcı deneyimi sağlayan ilk şirket olma özelliği taşıyor.  Her biri alanında uzman 50 turizm yazılımcısı ile sistemlerini yeni teknolojilerle güçlendiriyor.

Aynı zamanda Türkiye’de bir ilki gerçekleştirecek olan Bilet Dükkanı, GoArt Metaverse’te portalını açarak 2023’te Web 3.0 dünyasına adım atan ilk ve tek Türk turizm firması olmaya hazırlanıyor. Bilet Dükkanı Metaverse deneyimini gerçek hayat bağlantılı ve fayda sağlayan bir şekilde kullanıcıların hizmetine sunmayı hedefliyor. Kullanıcılar burada metaverse dünyasındaki oyunlaştırma senaryolarıyla puan toplayarak gerçek dünyada da kazanımlar elde edebilecek. Ucuz uçak bileti, otel, transfer ve araç kiralama gibi hizmetlerden avantajlı olarak faydalanabilecek.

Turizm teknolojileri alanında ülke çapında ilk 10 büyük şirket arasında yer alan Bilet Dükkanı, Almanya ve Amerika’da açtığı yeni ofisleriyle seyahat acentelerine 7/24 hizmet vererek, dünya pazarında yer alıyor.

Bilet Dükkanı, turizm teknolojisinde global bir marka olma hedefiyle çıktığı yolda akıllı seyahat mottosuyla güçlenerek ilerliyor. Uluslararası genişleme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Almanya'daki ve Amerika’daki ofislerin ardından Orta Doğu bölgesine de odaklanan Bilet Dükkanı, mevcut kapasiteyi güçlendirerek ve faaliyetlerini genişleterek büyüme hedeflerine ve dünya genelinde daha geniş bir müşteri tabanına ulaşmayı planlıyor.

Yolculuğunuzu Planlarken İhtiyaç Duyduğunuz Her Şey Burada

Yolculuğunuzu Planlarken İhtiyaç Duyduğunuz Her Şey Burada

Bilet Dükkanı web sitesi veya Bilet Dükkanı mobil uygulamasına giriş yapan kullanıcılar uçak bileti işlemleri, konaklama, transfer ve araç kiralama seçeneklerini bir arada hızlı ve kolay bir şekilde görebiliyorlar. Aynı zamanda herkesin kendine uygun bir seçenek bulabileceği, her bütçeye uygun cazip indirimler ve birbirinden özel yenilikçi kampanyalarını kullanıcıları ile buluşturuyor.

Ucuz uçak bileti hizmetlerinin yanı sıra, tüm seyahatiniz boyunca yanınızda olan Bilet Dükkanı ile havalimanından konaklayacağınız otele ulaşabilmek için araç kiralama işlemlerinizi de gerçekleştirme imkanı sunuyor.

Transfer hizmetlerinden yararlanmak için Bilet Dükkanı üzerinden alternatifli seçenekler için arama yaparak istediğiniz noktaya hızla ulaşabilirsiniz. Türkiye’nin 81 ilinde sağlanan transfer hizmetlerinin yanı sıra 190’dan fazla ülkede, 500’ün üzerinde çözüm ortağı ile point to point (bir noktadan bir noktaya) araçla ulaşım hizmetlerinden avantajlı fiyatlarla faydalanabilirsiniz.

Seyahat Etmenin Akıllı Yolu: Uygun Fiyatlar ve Hızlı Rezervasyonlar

Seyahat Etmenin Akıllı Yolu: Uygun Fiyatlar ve Hızlı Rezervasyonlar

Avantajlı seçenekleri ve konforu merkezine alan yaklaşımı ile akıllı seyahat kavramını kullanıcılar ile buluşturan Bilet Dükkanı’nın kullanıcı dostu arayüzü ile işlemlerinizi saniyeler içinde gerçekleştirebilir; cazip iş birlikleri ve özel kampanyalarından yararlanabilirsiniz.

Bilet Dükkanı 190 ülkeye yayılmış olan uçuş ağını havayolu anlaşmaları ile her geçen gün geliştirmeye devam ediyor. Böylelikle kullanıcılarına çok daha uygun fiyatlı seçenekler sunma imkanı sağlıyor. Ek olarak uzun soluklu ve saatlik kampanyalarıyla seyahat severlerin kendileri için en uygun seçeneklere ulaşabilmesi için gereken alt yapı hizmetini veriyor.

Bilet Dükkanı’nın birbirinden farklı kampanyaları ile yurt içi ve yurt dışı tüm tatillerinizi hayallerinizdeki gibi gerçekleştirebilirsiniz. Erken rezervasyon olanaklarının yanı sıra diğer kampanyaları takip ederek, avantajlı fiyatlara ucuz uçak bileti satın alabilir, otel rezervasyonu yapabilir, araç kiralama ve transfer hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Bilet Dükkanı web sitesi ve Bilet Dükkanı mobil uygulaması üzerinden oluşturacağınız üyelikler ile kampanyalardan anında haberdar olabilir, konforlu ve keyifli bir seyahat için müşteri temsilcilerinden merak ettiğiniz konular hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Haftada bir gün gerçekleşen saatlik kampanyalardan faydalanmak için Bilet Dükkanı mobil uygulaması üzerinden bildirimleri açıp benzersiz fırsatları yakalayabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın