Görüş Bildir
Haberler
Hayalindeki Evi Tasarla Gizlemeye Çalıştığın Bir Özelliğini Söyleyelim!

Hayalindeki Evi Tasarla Gizlemeye Çalıştığın Bir Özelliğini Söyleyelim!

Easterling
02.05.2023 - 10:47

İnsanlardan gizlemeye çalıştığın bir özelliğini ortaya çıkarıyoruz! 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle evin için bu dış görünüşlerden birini seçmeni istiyoruz!

2. Evinin bu lokasyonlardan hangisinde olmasını isterdin?

3. Şimdi de bu yatak odalarından birini seçmeni istiyoruz!

4. Hadi kendine bir de mutfak seç!

5. Peki bu oturma odalarından hangisini seçeceksin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sıra yemek odasında, seç bakalım!

7. Bu banyolardan hangisini istersin?

8. Evin için güzel bir havuz da seçelim mi?

9. Evinin duvarları nasıl görünsün istersin?

10. Son olarak evine lüks bir ekleme yapacak olsan hangisi olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İnsanlara tahammül edemiyorsun!

İnsanlara tahammül edemiyorsun!
alittlecounseling.com

Çoğu zaman sosyal bir kelebek olmaya çalışan bir insansın. Bu nedenle, en yakın arkadaşlarından bile gizlemeye çalıştığın senin hakkında bu gerçeği kimse bilmiyor. İnsanı yoran ve çok fazla konuşan insanlara özellikle hiç ama hiç tahammülün yok. Onları dinleyemiyorsun bile. Birazcık tolerans seviyeni artırsan senin için de iyi olur. Aksi takdirde kendinle ve düşüncelerinde baş başa kalacaksın.

Çok fazla taviz veriyorsun!

Çok fazla taviz veriyorsun!

Her zaman evet diyen ve kendinden çok başkalarının ihtiyaçlarına odaklanan bir insansın. Ancak bu, başkalarına aşırı bağımlı ve stresli bir yaşamla sonuçlanabilir. Bir dahaki sefere birisi senden bir şey yapmanı istediğinde, evet demeden önce kendine biraz zaman ayırdığından emin ol.

Anı yaşamaktan uzaksın!

Anı yaşamaktan uzaksın!

Bazıları senin çok başarılı ve çok çalışkan bir insan olduğunu söyleyebilir. Her zaman bir sonraki adımı düşünüp kendin için en iyi olan adımı atmaya odaklanıyorsun. Bu da seni hırslı bir insan gibi gösteriyor. Anı yaşamayı ve keyif almayı unutuyorsun. Birazcık yaşadığın andan keyif almayı öğrenmenin zamanı gelmiş de geçiyor.

Kendine güvenin yok!

Kendine güvenin yok!

Kendini her zaman geri planda tutan ve fikrini söylemekten korkan bir insansın. Genellikle kendini yetersiz veya sevilmemiş hissetmene neden olacak şeyler yaşamışsın. Sürekli olarak hata yapmaktan veya başkalarını hayal kırıklığına uğratmaktan aşırı korkuyorsun. Kendine bu kadar yüklenme artık, seni seven ve arkanda duran insanlara odaklan.

İnsanları gereğinden fazla yargılıyorsun!

İnsanları gereğinden fazla yargılıyorsun!

Başkalarının ne düşündüğünü fazla umursuyorsun ve sonuç olarak her zaman başkalarını analiz ediyor ve onları yargılıyorsun. Belki de kendine değil başkalarına dikkat çekmenin bir yolu ya da belki de düşük özgüvenin bir sonucudur bu. Bir dahaki sefere biri hakkında bir şey söylemek istediğinde, kendini onun yerine koymaya çalışman faydalı olacaktır. İnsanları yargılamadan önce onları yaptıkları şeylere iten sebepleri bir düşün deriz.

İnsanları kendinden uzaklaştırıyorsun!

İnsanları kendinden uzaklaştırıyorsun!

Düşüncelerini ve duygularını her zaman kapalı bir kutuda tutmaya çalışan bir insansın. Her daim senin için fedakarlıklar yapacak bir sürü arkadaşın olsa bile, insanların söylediklerine çok güvenemiyor onların altında farklı amaçlar arıyorsun. Bu yüzden de sürekli insanları kendinden isteyerek ya da istemeyerek uzaklaştırıyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
111
27
18
12
8
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın