Görüş Bildir
Haberler
Hayalindeki Düğünü Tasarla, Hangi Çiçek Gibi Koktuğunu Söyleyelim!

etiket Hayalindeki Düğünü Tasarla, Hangi Çiçek Gibi Koktuğunu Söyleyelim!

05.07.2018 - 19:35

Hadi kabul edelim; evlenmeyi düşünsek de düşünmesek de hepimiz en azından düğünümüzü hayal ediyoruz.

Eğer sen de en az bir kere bunu düşündüysen ve hangi güzel çiçek gibi koktuğunu merak ediyorsan; haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, davetlilerin için bir davetiye seç.

2. Düğünün hangi mevsimde olacağına karar ver:

3. Düğün mekanını da seç bakalım!

4. Şimdi de gelinliğin modeline karar ver.

5. Sıra damatlıkta...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de sıra gelin çiçeğinde!

7. Peki, gelin saçı nasıl olsun?

8. Son olarak, davetlilerine küçük bir ikramda bulunalım:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Gül!

Gül!

Verdiğin cevaplara göre sen gül gibi kokuyorsun! Seni tanıyan insanlar üzerinde mükemmel bir izlenim bırakıyorsun. Kısacası seni bir gören bir daha unutamıyor. Hayatındaki insanlar için de vazgeçilmez durumdasın. Herkes için anlamın farklı olsa da, bu anlamlar oldukça değerli oluyor. Doğal bir lider olma özelliğine sahipsin ve daima zarifsin. Sana benzeyen yüzlerce insan içinde biriciksin diyebiliriz :)

Karanfil!

Karanfil!

Verdiğin cevaplara göre sen karanfil gibi kokuyorsun! Asalet, sevgi ve içtenlik senin ruhunda var. Bunu dışarı yansıtmak konusunda da hiçbir sıkıntı çekmiyorsun. İnsanlar üzerinde karanfil kokusu gibi büyüleyici bir etkiye sahipsin. Son derece özel bir insansın, çevrendekiler için etkin ve değerin tartışılmaz. Aldığın kararlar seni çoğunlukla doğru sonuçlara yönlendiriyor. Herkes gibi düşünmesen bile, bu kararlara onları ikna edebiliyorsun. Sonuç herkes için harika oluyor!

Lavanta!

Lavanta!

Verdiğin cevaplara göre sen lavanta gibi kokuyorsun! En az lavanta kadar eşsiz ve güzel bir yapıya sahipsin. Belki herkesin değerini bilememesinden yakınıyorsun ama, aslında bu çok doğal. Kıymetli hayatımızda herkese yer vermemiz mümkün değil elbette! O yüzden, ancak sana gereken değeri veren insanları barındırmanı öneririz. Ama her şeyden önce kendini tanıman ve yapabileceklerinin farkına varman gerekiyor. Bunu yapabildiğinde, eminiz ki hayatında olumlu pek çok gelişme olacak.

Hanımeli!

Hanımeli!

Verdiğin cevaplara göre sen hanımeli gibi kokuyorsun! Hanımeli çiçeğini herkes görmüş olsa bile, adının bu olduğunu çoğu kişi bilmez. Aslında hanımeli diye bir çiçek olduğunu da bilirler ancak, hangi görüntünün ona ait olduğu pek bilinmez. Sen de genellikle bu durumla karşılaşıyorsun. Bu yüzden de kıymetinin yeterince bilinmemesinden şikayetçi oluyorsun zaman zaman. Ama aslında en az bir hanımeli kokusu kadar eşsizsin. Bu yüzden şikayet etmek yerine, aslında ne kadar unutulmaz bir etkiye sahip olduğunun bilincine varmalısın!

Sümbül!

Sümbül!

Verdiğin cevaplara göre sen sümbül gibi kokuyorsun! Sevgi ve sadakat senin için daima ön planda olan iki duygu. Bu sebeple ancak bunlara gerçek değeri veren insanları hayatında barındırıyorsun. Fikrimizi almak istersen; aslında zaten doğru olanı yapıyorsun. Senin ne kadar özel bir kişiliğe sahip olduğunu düşünmeyen insanların uzak olmasında hiçbir sakınca yok. Ayrıca baharı ve yazı anımsatan kokundan etkilenmiyorlarsa, bu da onların bileceği iş! Sen kendi biricikliğini bil, yeter!

Yasemin!

Yasemin!

Verdiğin cevaplara göre sen yasemin gibi kokuyorsun! Ne yalan söyleyelim, böyle bir kokuya sahip olup da unutulman mümkün değil! Etrafındaki insanların dikkatini çekmeyi başarıyorsun. Mütevazi ve narin bir yapıya sahip olduğun için de, tanıştığın insanlar için çoğunlukla ömürlük oluyorsun. Görünüşün ve doğal kokun, davranışların dolayısıyla sen herkes için son derece özelsin. Öyle herkesin hayatında kolayca bulabileceği biri değilsin kısacası.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
570
369
138
39
19
17
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Apollonia corleone

yasemin bayılırım.Benim damat olacak bey nerede acaba hayırsız inşallah clublarda karıya kıza para yedirmiyordur

Tahsin Yarcı

Verdiğin cevaplara göre sen gül gibi kokuyorsun! Seni tanıyan insanlar üzerinde mükemmel bir izlenim bırakıyorsun. Kısacası seni bir gören bir daha unutamıyo... Devamını Gör