Görüş Bildir
Haberler
Havalimanı Personeline Hakaret Eden Yolcu Adli Kontrolle Serbest Kaldı

etiket Havalimanı Personeline Hakaret Eden Yolcu Adli Kontrolle Serbest Kaldı

İstanbul-Milas Bodrum seferini yapan yolcu uçağı rötara girince, yer hizmeti veren T.S. adlı personele tepki göstererek hakaret eden Funda Esenç, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Havalimanı'ndan Milas-Bodrum'a sefer 26 Nisan günü saat 17.00'de sefer yapması planlanan ve 15 dakika rötar yapan uçağın yolcusu Esenç, yer hizmeti veren T.S. adlı personelle tartışmış ve personele hakaret etmişti.

Funda Esenç'in hakaret etme anları kameralara yansımıştı 📹

Adli kontrol ile serbest bırakıldı

Adli kontrol ile serbest bırakıldı

İstanbul emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Savcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında, hakarete uğrayan yer hizmetleri personeli T.S.'nin şikayeti üzerine F.F.E. hakkında 'Hakaret' suçundan işlem yapıldığı ve polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen F.F.E.'nin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı belirtildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
552
386
35
10
5
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cmnrgl

Bir kez ya şu ülkede bir kez olsun adaletinizi gösterin. Bir kez olsun haklının yanında yer alın. Adalet anlayışınız batsın.

Emine hanim

Tutuklanip hapis cezasi alacagini mi zannettin? Onca katil indirim alirken, onca tecavuzce aramizda dolasirken? Hava yollari bu kadini kara listeye alsin, ye... Devamını Gör

Braunx

Havayolunun bu kadını kara listeye alması ve bir daha bilet satmaması lazım.

Aşkito muyum ben

Galiba öyle yapmışlar zaten biara bir açıklamaya denk gelmiştim öyle.

uzaklardan

Memleket vahşi batı olmuş ne adaleti? Kılıçtaroğluna saldırdılar hepimiz gördük üstüne bir de eline sağlık denildi bu kadını tabi serbest bırakırlar. Sinan ç... Devamını Gör

ufukdiyoki

Sevim TANÜREK