Görüş Bildir
Haberler
Hanımlar Dikkat! Erkekler Kış Aylarında Yalnız Hissettikleri İçin Bizimle Buluşuyor Olabilir

Hanımlar Dikkat! Erkekler Kış Aylarında Yalnız Hissettikleri İçin Bizimle Buluşuyor Olabilir

Damla Tas
27.11.2016 - 17:33

Kış ayları ile birlikte ilişki avları başladı. EliteDaily'de karşılaştığımız içerik; kış aylarında, erkeklerin soğuk havalarda yalnız hissetmekten kaynaklanan bir ilişki avı sezonuna girdiğini kulağımıza fısıldıyor.

Hanımlar... Atkı ve berelerimize sarılıyor, kendimizi geçici sezon ilişkilerinden ve kalp kırıklıklarından koruyoruz.

Kaynak: http://elitedaily.com/dating/lonely-m...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Soğuk kış ayları geldi ve erkekler karda yürüyüp izlerini belli etmeden partner arayışına girmeye başladı.

Yapılan araştırmalara göre soğuk kış aylarına girdiğimiz şu günlerde, erkekler kadınlara nazaran kendilerini çok daha yalnız hissediyor. Ve bu yalnızlık hissi onları, sarılıp yatabilecekleri birini bulmaya yönlendiriyor.

1000 yalnız kişi üzerinden yapılan araştırma, erkeklerin üçte birinin bu sezon, 'partner bulmayı' en önemli öncelikleri arasına aldıklarını söylüyor.

Araştırma yapılan grubun beşte biri ise, erkek arkadaş veya kız arkadaş bulamamaktan endişe duyuyor.

Peki bu konuda ne yapıyoruz?

Erkekler, bu yalnız zamanlarda arkadaşlık ve flört uygulamalarına yöneliyor. Kadınlarda ise durum tam tersi, ilişkiye başlayabilecekleri uygun bir adayın olup olmadığını arkadaşlarına soruyorlar.

Havaların soğumasından kaynaklanan ilişki arayışındaki erkek ve sevgi bekleyen kadınlara ne oluyor?

Yalnız olmaktan kaçan erkeklerin beşte biri bu sezon bir ilişkiye başlıyor veya var olan ilişkilerini devam ettiriyor.  Kadınların yüzde 14'ü ise bu etkiyle benzer döngüyü devam ettiriyor.

Bu sezon ilişkiye başlayan 6 çiftten biri, sıcak ayların gelmesi (hatta kıyafetlerin incelmesiyle) aralarında oluşan bağın yavaş yavaş koptuğunu söylüyor.

Yapılan açıklama ise şu şekilde: 

'Sonuç bize gösteriyor ki ilişki partneri aradığımız zamanlarda o kişiyi seçmemizi ve ilişkiye başlamamızı etkileyen birçok dış faktör var. 

Bazen bu durum en iyi gibi gözükmeyen fakat güzel sonuçlar doğuran bağlantılar kurmamıza yol açıyor. Çünkü sezonsal ve çevresel birçok faktörden dolayı yalnız kalmak istemiyoruz.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sonuç olarak; soğuk kış aylarında erkek ve kadınlar (özellikle erkekler), yalnız kalmak istemedikleri için tedbirsiz ilişki kararları alabiliyorlar.

Hanımlar, daha sonra üzülmek istemiyorsak atkı ve berelerimizi takıp, dikkatli olalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
71
56
40
15
9
8
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
B777

"Kış ayları ile birlikte ilişki avları başladı." şu cümleyi görünce aklıma Aristoteles geldi. Bkz. "İnsan düşünen bir hayvandır." ilişki avı ne lan?

Ayrımcı bir içerik olmamış mı? Erkekler de sevilme ihtiyacı hormonlarına kanarak sevgili olabilir ve sonra üzülebilir. Neden bunu es geçiyorsunuz? Kadın egem... Devamını Gör

necmi bin mozart

Milletin rızkıyla oynamayın

Nick Fury

kahkaha attım :D