Görüş Bildir
Haberler
Hangi Zalim İstanbul Dizisi Karakterisin?

etiket Hangi Zalim İstanbul Dizisi Karakterisin?

31.01.2020 - 16:00

Bakalım bu karmaşık ilişkilerin barındığı dizide sen hangi karaktersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Peki, kaç yaşındasın?

3. Hedeflediğin bir şeyler var diyelim... Onlara ulaşmak için neleri göze alabilirsin?

4. Aşağıdakilerden hangisi sensin?

5. "İntikam" kelimesi sana ne ifade ediyor?

5. "İntikam" kelimesi sana ne ifade ediyor?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Düşmanın zor durumda. Senden yardım bekliyor...

6. Düşmanın zor durumda. Senden yardım bekliyor...

7. Diyelim ki en yakınının arkandan kötü bir iş çevirdiğini fark ettin. Tepkin ne olur?

7. Diyelim ki en yakınının arkandan kötü bir iş çevirdiğini fark ettin. Tepkin ne olur?

8. Son olarak, aşık mısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ceren!

Ceren!

Sen bu dünyadaki en hırslı insanlardan birisin. İmrendiğin ve senin olmasını istediğin şeyleri, elde etmeden bırakmıyorsun. Tutkulu bir insansın, karda yürüyünce izini belli etmeyenlerden. Ama bu kadar hırs fazla zarar. Sonuçta hayal ettiklerini elde etmek için aileni, dostlarını ezip geçiyorsun. Bu seni yapayalnız bırakabilir.

Cemre!

Cemre!

Sen dünyaya iyiliği ve güzelliği yaymaya gelmişsin. Ama tabi dünya kötü, bazı kötülüklere seni de çekebilir. Sen, sevdikleri için kendi hayallerinden vazgeçebilen, son derece dürüst ve uysal bir yapıya sahipsin. Ama az önce dediğim gibi dünyanın kötülüğü seni içine çektiğinden, bu girdaptan çıkmayı da bir şekilde öğrenmek zorunda kalıyorsun. Kalbindeki iyilikten vazgeçme yeter :)

Şeniz!

Şeniz!

Sen lider ruhlu ve amaçlarının asla dışına çıkmayan bir insansın. Kendini bir şeye adadığında onun için dünyayı değiştirmeye ve en büyük zorlukları göze almaya razı geliyorsun. Yani çok büyük savaşlar versen de buna değer dediğinden, başka bir şeyi görmüyor gözün. Sana tek uyarımız,

Cenk!

Cenk!

Sen baskı altında kalmaktan hoşlanmayan, kendini dışarıya kapatan bir insansın. Yani, senin için aslında bir tek sen varsın. Eğer bir şeyi çok seversen onun için çabalar ve planlar yaparsın, ama yine de ilk düşündüğün kendin olur muhtemelen. Bunu ya çevrendekilere tepki olarak yapıyorsun ya da gerçekten yalnızca kendini sevdiğinden. Ayrımını sana bırakıyoruz artık.

Nedim!

Nedim!

Hayat bir hikayeyse, sen bu hikayedeki en masum insanlardan birisin. Çevrende yılanlar dört dönmüş, onlardan kendini ve sevdiklerini korumak için canla başla savaşmışsın gibi bir hayat bu... Ama üzülme, kötü günler geride kaldı senin için. Sessiz kaldıklarının da hesabını sormalı, seni ezmelerine izin vermemelisin.

Agah!

Agah!

Hayata ve sevdiklerine karşı sert durmaya çalışan, bu yüzden kimi zaman zarar gören birisin. Yine de huy bu, can çıksa da çıkmıyor. Doğru bildiğin şeyleri yapmaktan vazgeçmiyorsun. Canından çok sevdiğin kişiler için yapamayacağınz şey yok ama, bu huyun yüzünden etrafında dönen şeyleri göremeyebiliyorsun bazen.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
346
165
124
90
77
45
41
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?