Görüş Bildir
Haberler
Hangi Türk YouTuber'la Kanka Olmalısın?

etiket Hangi Türk YouTuber'la Kanka Olmalısın?

20.06.2019 - 13:10

Kimimiz sürekli takip ediyor, kimimiz takip etmesek de hayatlarına bir şekilde dahil oluyoruz. Peki senin kankan hangi YouTuber olmalı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İnternet'te en çok neye vakit harcıyorsun?

2. Genelde hangi ton kıyafetleri giymeyi tercih ediyorsun?

3. Hayatını hangisine yakın bir yerde geçirmek isterdin?

4. Hoşlandığın kişinin başkasından hoşlandığını öğrendin diyelim. Bu durumda kankan senin için ne yapar?

5. Şu an içinde bulunduğun durumu en güzel ifade eden hangisi peki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bunlardan hangisi senin gerçek tutkun?

7. İyi bir arkadaşta olması gereken özellik sence nedir?

8. Son olarak, arkadaşınla ilişkinde seni en çok ne kızdırır?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Berkcan Güven!

Berkcan Güven!

Verdiğin cevaplara göre senin kankan olması gereken kişi Berkcan Güven. Vine üzerinden başlayan fenomenliği her gün artarak devam etti. Ortamı da, eğlenceli kişiliği de tam senlik! Çok da iyi anlaşacağınızı düşünüyoruz açıkçası. Hem zevkleriniz kesişiyor, hem de karakterleriniz benziyor. Kesinlikle kıskanılan bir arkadaşlığınız olurdu!

Danla Bilic!

Danla Bilic!

Senin kankan olması gereken kişi kesinlikle Danla Bilic! O da senin gibi asla lafını esirgemeyen, içinden geçeni anında söyleyen dürüst biri. Herkese nasip olmaz böyle arkadaşlık. Danla ile yan yana geldiğinizde ne kadar eğlenceli vakit geçireceğinizi tahmin edemiyoruz bile! Şu kesin ama, acayip kıskanılacaksınız!

Oğuzhan Uğur!

Oğuzhan Uğur!

Sen son dönemde oldukça popüler olan Oğuzhan Uğur'la kanka olmalıydın. Oğuzhan Uğur'un zeka dolu yorumları tam senin istediğin türden. Birçok konu hakkında sohbet edebilecek, gerektiğinde tartışabilecek bir dostluk arıyorsun, belli. İşte tam da bu isteklerini karşılayacak, saatlerce dertleşecek bir kankan olmalı senin.

Enes Batur!

Enes Batur!
influencermarketingturkiye.com

Senin kankan Enes Batur olmalı! Beraber videolar çeker, yeni projelerinde onun bir eli olurdun hem, fena mı? Zaten beraber vakit geçirirken ne kadar güleceğinizi söylemiyoruz bile! Tıpkı Enes gibi sempatik, doğal bir karaktersin! Yaptığın işlerden önce kendin keyif almasını biliyor ve doğal olduğun için kendini çevrene de sevdiriyorsun. Komik olmak kanında var! Bir de teknoloji ve oyunlara düşkünlüğünü es geçmeyelim.

Orkun Işıtmak!

Orkun Işıtmak!

Senin kankan kesinlikle Orkun Işıtmak olmalı! Birbirinden farklı ilgileri, hobileri ve zevkleri olan Orkun Işıtmak'la edeceğin sohbetlerin dolu dolu olacağını tahmin etmek pek de zor değil. Ee bir de onunla birlikte seyahat ettiğini düşünsene, ne kadar güzel bir arkadaşlık olurdu! Muhtemelen herkes sizden söz ederdi, sence de öyle değil mi?

Duygu Özaslan!

Duygu Özaslan!

Senin kankan kesinlikle Duygu Özaslan olmalı! Samimi ve güler yüzlü olman her zaman hayatta güzel kapılar açmana sebep oluyor. Hayatını kaliteli yaşamaya çalışmak senin en büyük tutkularından. Bu özelliklerinle de Duygu Özaslan'la benzer bir karaktere sahip olduğunu söyleyebiliriz. Bu yüzden seni tanımayanlar bazen çok burnu havada olarak değerlendirebilir ama seni bilen biliyor çok da önemli değil! Sempatik ve pozitif olmaya devam et!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1265
634
443
398
234
159
125
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Magazinci_Olmak

YERRİM SENİ DANLA BİLİC..! Senin kankan olması gereken kişi kesinlikle Danla Bilic! O da senin gibi asla lafını esirgemeyen, içinden geçeni anında söyleyen ... Devamını Gör

Onur Önal

Berkcan Güven. Adamım be! :)