Görüş Bildir
Haberler
Hangi Tatlı Senin Karakterini Yansıtıyor?

etiket Hangi Tatlı Senin Karakterini Yansıtıyor?

27.08.2020 - 16:03

Çok tatlı olduğunu biliyoruz, ama acaba karakterin hangi tatlı ile eşleşiyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak söyle bakalım, kahvaltı alışkanlığın nasıl?

2. Tatlıyı bir kenara bırakırsak aşağıdaki lezzetlerden hangisi tam sana göre?

3. Akşam yemeğinde hangisini yemek seni daha mutlu eder?

4. Bir de atıştırmalık bir şeyler seç hadi!

5. En yakın arkadaşın seni nasıl tanımlar?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu sebzelerden hangisini bir yemekte tercih etmezsin?

7. Hangi dünya mutfağı senin damak tadına uygun?

8. Son olarak bir de içecek seç de sonucunu görelim!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aşure!

Aşure!

Senin karakterini yansıtan tatlı, aşure. Sen her şeyden önce, tecrübeli ve bilge birisin. Bir işe girişileceği zaman ilk sana danışılır ve onlara bilgece öğütlerinle yol gösterirsin; bir güneş gibisin, sen aydınlatırsın geceyi. Tabii bu aşamaya gelene kadar neler neler çektin ama, sonuçta olduğun kişiyi bu sıkıntılara borçlusun. Ayrıca sen ruh ve beyin arasında bir tercih yapacak olsan, ruhu seçersin. Derinliklisin, inancınsa tam üstünden tam puan!

Künefe!

Künefe!

İnsanlar içinde sıcacık ve samimi bir insan olarak biliniyorsun. Onları sarıp sarmalamak, korumak ve ihtiyaçları olduğunda destek olmak tam senlik. Yardımseversin, iyilik yapmak sende bir adet olmuş. Çevrendekilerin stresini azaltmak senin için çocuk oyuncağı. Bu yüzden insanlar her zaman seni yanlarında isterler. Karakterin kesinlikle künefeyi yansıtıyor!

Kıbrıs tatlısı!

Kıbrıs tatlısı!

Sen hayatta daima pozitif ve mutlu olmaya çalışırsın. Senin için hayattaki sıkıntıları, dertleri düşünüp üzülmeye değmez. Sonuçta hayat kısa, bu kadar strese ne gerek var diyenlerdensin. Sendeki bu güzel enerjiyi de etrafına dağıtmayı o kadar güzel beceriyorsun ki, girdiğin ortama güneş gibi doğuyorsun resmen. Senin ruhunda, hayatında kötümserliğe, karanlıklara yer yok asla.

Sütlaç!

Sütlaç!

Enerjiksin, hızlısın ve asla miskin değilsin. Tek kelimeyle mutlusun sen. Bu yüzden insanlara çok iyi geliyorsun, kendi enerjin ve neşenle onlara da iyi geliyorsun. Sen tam bir sırdaş, tam bir dostsun. İnsanın seninle konuştuğu, dertleştiği, vakit geçirdiği zaman üzerine bir rahatlama geliyor. Tıpkı sütlaç gibisin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
366
197
135
66
30
23
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deniz

sütlaç mı hiç sevmem🤮🤮

Pelinsu

Künefe ! : "İnsanlar içinde sıcacık ve samimi bir insan olarak biliniyorsun. Onları sarıp sarmalamak, korumak ve ihtiyaçları olduğunda destek olmak tam senli... Devamını Gör

Piloo

AŞURE ^_^ MMM BAYILIRIMMM..