Görüş Bildir
Haberler
Hangi Quentin Tarantino Filmi Seni Anlatıyor?

Hangi Quentin Tarantino Filmi Seni Anlatıyor?

Gökhan A.
21.01.2015 - 19:10 Son Güncelleme: 24.01.2015 - 18:13

Quentin Tarantino filmlerini kimisi sever baş tacı yapar, kimisi sevmez yerden yere vurur. Bu tartışmaları göz ardı ederek sinemaya büyük katkısı bulunan bu önemli yönetmenin hangi filmi seni anlatıyor hiç merak ettin mi?

Sonucu öğrenmeye hazırsan, başlayalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir mekana gittin. Hangi yiyecek veya içeceği sipariş verirdin?

2. Hangi ulaşım aracı seni özgür hissettirir?

3. Bu dizilerden hangisi sana hitap ediyor?

4. Varsayalım bir çatışmaya gideceksin, yanına hangi silahı alırdın?

5. Bir filmde genelde seni ne etkiler?

5. Bir filmde genelde seni ne etkiler?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Varsayalım biri canını çok yaktı. Elinde olsa intikamını nasıl alırdın?

6. Varsayalım biri canını çok yaktı. Elinde olsa intikamını nasıl alırdın?

7. Hangi yıllarda yaşamak isterdin?

7. Hangi yıllarda yaşamak isterdin?

8. Yere göğe sığdıramadığın en favori filmin ne türü barındırıyor?

8. Yere göğe sığdıramadığın en favori filmin ne türü barındırıyor?

9. Kendinde en sevmediğin özelliğin nedir?

9. Kendinde en sevmediğin özelliğin nedir?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Rezervuar Köpekleri / Reservoir Dogs" çıktı!

"Rezervuar Köpekleri / Reservoir Dogs" çıktı!

Senin öncelikle planlı ve programlı biri olduğunu söylemek gerek. Geleceğe dair her zaman planların olmuştur ama ne kadar senin istediğin gibi gerçekleşti orası ayrı mesele. Hayatın hüsran dolu, beklemediğin insanlar seni üzmüştür hep: Arkandan iş çeviren mi ararsın, dedikodunu yapan mı, hepsi sana denk gelmiştir. Ama bunların arasında en iyi dostluklara sahip kişi de sensindir. Çünkü  insanlar hakkındaki deneyimlerin, dost seçimi konusunda doğru şıkkı görmeni sağlamıştır. Neyi nasıl yapacağını bilen, ayakları yere basan nadir kişilerdensin kısaca. Bu özelliğini kaybetme, bizim dememizle kaybetmezsin zaten, ey her rengin insanı!

"Ucuz Roman / Pulp Fiction" çıktı!

Güçlü bir iradeye ve korkusuz bir kişiliğe sahipsin. Hayatı uç noktalarda yaşayan ve her anlamda risk almayı seven bir yapın olduğunu da eklemek gerek. Korku denen şey sana adrenalinden başka bir şeyi çağrıştırmıyor ve üzerine rahatlıkla gidebiliyorsun. Bazen cesaretle aptallık arasında ince çizgiyi unutuyorsun, amaan canım kim takar! Heh yakaladık kavramı: Evet seni anlatan şey 'amaan canım kim takar!'. Hem herkes aynı olacak diye bir kaide mi var; sen de farklı/absürt ve sen de nev-i şahsına münhasırsın işte, seni seven böyle sevsin!..

"Jackie Brown" çıktı!

İlk önce şunu söylemeliyim ki sen garantici birisin. Garanti olmayan hiçbir işe riski göze alıp girmezsin. Çünkü senin ne babadan kalmış katların ne de akrabalardan miras mülklerin vardır. Sahip olduğun bütün varlık kendi el emeğinle dişinden, tırnağından artırdığın birikimlerden oluşuyor. İşte bu yüzdendir ki hayatında önemli kararlar alırken iki kere düşünmek senin altın kuralındır, ey hayat okulundan doktora yapmış kişi :)

"Kill Bill" çıktı!

Sen sakin, sabırlı ve sevecen birisin ve sevdiğin insanlara çok değer veren korumacı bir yapın var. Kişiliğin gibi hayatının da aynı mütevazilikte devam etmesi seni hiç rahatsız etmiyor. Çünkü geçmişteki hareketli yaşamının aksine artık kafa dinginliğini, rahatı yani huzuru bulmak istiyorsun. Ama unutulmamalı ki bu sakin ve mütevazi tavırlar altında inzivaya çekilmiş bir kaplan yatıyor. Biri damarına basmaya dursun... Sağol canım biz almayalım :)

"Ölüm Geçirmez / Death Proof" çıktı!

Sen kimseyi takmayan, başına buyruk birisin. Çılgınlıklarınla bilinir, canın sıkıldığında da çok farklı bir kişiliğe dönüşebilirsin. Yanardöner kavramı bile seni açıklamaya yetmez. Giyim tarzın ve hayat felsefen her ne kadar farklı olsa da sen de her normal bireyin izinde olduğu gibi mutluluğun peşindesin. Sadece senin mutluluk tanımın onlarınkinden farklı. 'Anı yaşamak' ve 'hayattan her anlamda doyasıya zevk almak': Bu hayat felsefesi sana bir yerden tanıdık geldi mi?

"Soysuzlar Çetesi / Inglourious Basterds" çıktı!

Sen bir yaşam koçu olabilirsin aslında. Akraba, arkadaş ve sosyal çevrende sevilen sayılan biri olduğun aşikar. Bu durumun sana kattığı en önemli şey ise her daim arkanda sorgusuz sualsiz durabilecek insanlara sahip olmandır. Bu kitle ile aranda oluşturduğun sağlam bağ, onların deneyimlerini kendi deneyimlerinmişcesine benimsemene ve farklı açılardan yorumlamalarda bulunmanı sağlamış. Yaşamadığın ve yaşanması ihtimali olan olaylar hakkında sağlam tavsiyeler verebilmen bu durumun getirdiği özelliklerden. Belirgin özelliklerden biri de sana yapılan yanlışları asla unutmuyor günü geldiğinde masaya yatırabiliyorsun, ki yatırmışlığın vardır; bilmeyenler bilenlerden öğrensin ;)

"Zincirsiz / Django Unchained" çıktı!

Sen, kimsenin boyunduruğu altına giremeyen ve özgürlüğüne çok düşkün birisin. Yani hangi çılgın sana zincir vuracakmış şaşarız!!! Öte yandan seni yöneten ya da sana emirler yağdıran bir üst düşüncesi en korkulu rüyalarından biridir. Kendi işini yapıp kendi yağında kavrulmak deyimi senin hayat felsefesini oluşturmaktadır bir nevi. Geçmişte yaşadığın deneyimler sayesinde senden faydalanmaya çalışan kişileriyse kendinden uzak tutmayı bilmiş, bu tarz yaklaşımlarla gelenleri hüsrana uğratmışsındır. İdeallerinden vazgeçtiğin sürece kendin olamayacağını bilirsin. Aman ha sakın değişme!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
68
13
13
5
3
2
0