Görüş Bildir
Haberler
Hangi Sürüngensin?

etiket Hangi Sürüngensin?

Çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Sana geçmişe doğru bir kerelik gidip gelme hakkı verildi. Kaç sene önceye giderdin?

4. Evcil bir hayvana sahip olmak istesen bunlardan hangisi olurdu?

5. Sinirlendiğinde nasıl bir insana dönüştüğünü söyler misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Peki canın sıkılınca daha çok ne yaparsın?

7. Son olarak parayla saadet olur mu olmaz mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Yılan!

Yılan!

Sınır tanımayan ve uçlarda yaşamayı seven bir insansın. Kafana koyduğunu yapmak için elinden geleni yapacak hırs ve gücü tüm hücrelerinde hissediyorsun. Öyle ki isteklerine ulaşacağın yolda her şeyi yıkıp geçebilirsin. Aynı zamanda çok güçlü ve çekici bir auran var. Bir ortama girdiğinde duruşunla, hareketlerinle anında dikkatleri üzerine çekiyorsun. İnsanlarla iletişim kurma konusundaysa doğuştan gelen bir yeteneğe sahipsin. Özetle sen; dokunanı yakabilirsin!

Bukalemun!

Bukalemun!

Sen gerçekten hiç de hafife alınmaması gereken birisin! Sendeki zeka ve hırs sanıyoruz kimsede kolay kolay bulunmaz. Herkesle iyi geçiniyor, kimseyle arana ciddi bir mesafe koymuyor gibisin ama aslında senin için yakınım diyebileceğin insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez. İnsanların senin hakkında boş yorumlar yapmalarına sesini çıkarmıyor bunun yerine onları haksız çıkaracak bir eylemde bulunuyorsun ve bundan da inanılmaz bir keyif alıyorsun. Hedeflerine ise sessiz ve emin adımlarla ilerliyorsun öyle ki sen onu elde edene kadar kimse o şeyi istediğinin farkına bile varamıyor!

Timsah!

Timsah!

Sen gözü kara ve çevresine karşı biraz mesafeli birisin. Soğuk ve ürkütücü bir yanın var ama aslında bu senin kendini koruma yöntemin. Çünkü bir insana en büyük zararın yine bir insandan geleceğinin farkındasın. Hayatının her döneminde bir şeyler için kaygılanıp, endişeye kapılmış gibisin. Belki de biraz da bu yüzden kendini insanlardan geri çekmeye çalışıp, soğuk görünüyorsundur. Ancak bu tavırlar seni zamanla ayakları yere sağlam basan ve kendini oldukça iyi ifade edebilen biri haline getirmiş. Soğuk görünebilirsin ama aslında içinde büyümeyen, sevgi dolu bir çocuk var sanki! Aynı zamanda da oldukça yaratıcısın bu da seni sürprizlerle dolu biri yapıyor!

Kaplumbağa!

Kaplumbağa!

Arkadaşlarınız, dostlarınız, aileniz sizin gibi birine sahip olduğu için çok şanslı. Çünkü siz bu kavramların değerini çok iyi biliyor, içini doldurmak için çabalıyorsunuz. Sizin için bu tür kavramlar asla yüzeysel anlamlar içermiyor. İnsanlarsa dostluğunuzu verdiğinizde, onlar bunun ne anlama geldiğini çok iyi biliyor. Yani sizin dostluğunuz insanlar için çok önemli. Ancak özgürlüğünüze de oldukça düşkünsünüz. Birisi sizin özgürlüğünüzü kısıtlamaya çalıştığında tepkiniz büyük oluyor ancak yine de onları bile kırmayı başaramıyorsunuz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
286
140
109
36
25
18
7
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deli Bilge

İnsan dik sürüngendir.

Emir kckpln

türe gerek var mı sürünüyorum işte bence yeterli

Emir kckpln

neyse yılan çıktı en azından doğru qhjwvfhgefqw