Görüş Bildir
Haberler
Hangi Süper Güce Sahip Olmalısın?

etiket Hangi Süper Güce Sahip Olmalısın?

AbSurDMaN
21.03.2015 - 17:34 Son Güncelleme: 21.03.2015 - 19:55

Hangimiz süper kahraman filmlerini izleyip onların süper güçlerini kıskanmadı? Hangimiz o özelliklere sahip olmak istemedik, sahip olsak nasıl olurdu diye hayal etmedik, sorarım. Evet süper güçler gerçekten süperler ama hangisi senin için daha uygun, gel de bu testle onu bulalım. bakarsın günün birinde radyoaktif bir kaza geçirirsin de o süper güce kavuşursun. Hayat bu belli olmaz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce yakın geçmişine dönelim... Eğitim hayatında nasıl bir çocuktun?

2. Valla bana hepsi zor geliyor seni bilemem, aralarından en yapmak istemeyeceğin ev işi hangisi?

3. Testin sonunda çıkacak süper güce sahipsin ve bir süper kahramansın diyelim. Zor durumdaki insanları neyden kurtarmak hoşuna giderdi?

4. Aralarından kendine en yakın hissettiğin, kanka olsak oluruz dediğin internet fenomenini seç:

5. Bir gün hepimiz yaşlanıcaz, şimdiden emeklilik planı kurmak lazım. Emekli olunca ne yapacaksın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence hangisi daha sinir bozucu?

7. Peki öldükten sonra nasıl bilinmek isterdin, sen gidince ardından ne desin insanlar?

8. Son soru: Her süper güç gerçekten süper olacak değil, aşağıdakilerden hangi tırt süper güce sahipsin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin süper gücün: Uçmak!

Senin süper gücün: Uçmak!

Bu bir kuş! Bu bir uçak! Haa dur dur tamam, bu senmişsin! Kafana esmiş, Kuzey Avrupa'ya doğru minik bir tatil yapmaya gidiyorsun. Yolun açık olsun demeye gerek yok zaten tüm hava sana ait. Bu geçilmeyen havanla yüksekten uçmak da hakkın tabii ki. Düşkün olduğun özgürlüğün tadını, istikbalin bulunduğu göklerde çıkarıyorsun. Tam şu an gözlerini kapatsan kendini uçarken hayal edebilirsin, daha önce birçok kez yaptığın ve ilerde bol bol yapacağın gibi!

Senin süper gücün: Görünmezlik!

Senin süper gücün: Görünmezlik!

Bi dakka ya nereye kayboldun? Heh burdasın tamam. İnsanlar arasında istediğin zaman kendini soyutlayabildiğin için görünmezlik senin süper gücün. Bazı zamanlar yalnız kalmayı istiyorsun ve başarıyorsun da. Gönül insanısın, bir elin verdiğini diğer el gerçekten görmüyor sende. Ama şimdi görünmezlik çıktı diye olur olmadık yerlere girmeyesin ha. Bak süper gücü zihin kontrolü olanlar da var aramızda, bilirler ne düşündüğünü.

Senin süper gücün: Şekil Değiştirme!

Senin süper gücün: Şekil Değiştirme!

Sabah kalktın, aynaya baktın berbat haldesin, hoop artık isteğe göre Adriana Lima kadar güzel veya David Beckham kadar yakışıklı ol. Canın mı sıkıldı, evinde kediyle oynarken kediyle kedi ol! Hatta köpek ol kovalamacayla daha çok eğlen. Bu süper güçle yapabileceğin şey o kadar fazla ki düşündükçe gerçek olmasını isteyiş de artıyor cidden. Sürprizlerle dolu enerjik bir insan olduğun için bir süper güce sahip olsaydın bu kesinlikle şekil değiştirme olurdu.

Senin süper gücün: Zihin Kontrolü!

Senin süper gücün: Zihin Kontrolü!

'Bak akıllı ol aklını alırım ha!' sözünü kelimenin tam anlamıyla gerçekleştirebilecek birisi varsa o da sensin. Hani bir efsane vardır ya insan beyninin yüzde 10'unu kullanıyor diye, süper gücün olsa %100'ü kullanan tek insan olur alemlerden alemlere akardın. Ve bir bakış atıp gerçekten insanların kalbini yakabilirdin, düşünsene karşındakinin zihnine kalbinin yandığı fikrini yolluyorsun o da kalbi gerçekten yanıyormuş gibi sağa sola kaçışıyor ahahah valla şahane süper güçmüş güle güle kullan. Aaa sahiden, sen zaten sana bu sonucun çıkacağını biliyordun ki?

Senin süper gücün: Element Kontrolü!

Senin süper gücün: Element Kontrolü!

Doğada bulunan 4 element; ateş, su, toprak, hava, hatta üstüne tahta! Hepsi emrine amade. Vay efendim tüp bitti, fatura ödemedim doğalgaz kesildi derdi yok. Havuz problemleri desen senin için problem değiller, istesen şak diye hepsini doldurursun, üstüne de gider Leman Sam'a esmeyi anlatırsın! Tabii bu kontrollere sahip olup basit işler kovalamak yerine suçlularla da savaşabilirsin, tamamen sana kalmış.

Senin süper gücün: Ölümsüzlük!

Senin süper gücün: Ölümsüzlük!

İnsanlığın önüne geçemediği tek şeyi yenebilmek, bu gerçekten muazzam bir süper güç mü yoksa lanet mi bilemedim, süper gücün sahibi olarak düşünmek sana kalmış. Şu kısacık hayatta herkes bir şeyler ıskalarken süper gücün olsa her şey için zamanın ve cesaretin olacak, ne yüce! Bu arada ölümsüzlük dediysek mesela 1576 yaşına gelip o yaşa kadar yaşlanmış olmayacaksın ha, en güzel görünümlü halini koruyacaksın hadi yine iyisin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2409
1502
1006
356
309
251
224