Görüş Bildir
Haberler
Hangi Steven Spielberg Filmi Seni Anlatıyor?

etiket Hangi Steven Spielberg Filmi Seni Anlatıyor?

Gökhan A.
06.11.2016 - 14:03

Steven Spielberg, 7'den 70'e herkes tarafından sevilen filmleriyle dikkat çeken dünyanın en çok tanınan yönetmenlerinden biri. Sinemaya büyük katkısı bulunan bu önemli yönetmenin hangi filmi seni anlatıyor hiç merak ettin mi?

Sonucu öğrenmeye hazırsan, başlayalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangi dönemde yaşamak isterdin?

2. Karakterini sembolize eden bir element seçmeni isteseydik hangisi olurdu?

3. İzleyip izlememen önemli değil. Bir diziye başla deseler ilk tercihin hangisi olurdu?

4. Senin için hangisi daha önemli?

5. Hadi şimdi de bir renk seçelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En sevmediğin insan özelliği hangisidir?

7. Yere göğe sığdıramadığın en favori filmin ne türü barındırıyor?

8. Çocukluğuna dönmüş olup bir oyun tercih etmeni istesek hangisini seçerdin?

"E.T." çıktı!

Sen, hala o saf ve masum çocuk ruhunu kaybetmemiş nadir kişiliklerden birisin. Bir yetişkin olman dünyayı bir çocuk gözüyle görmeye engel değil bunu çok iyi biliyorsun. Etrafındaki güzellikleri sanki ilk defa görmüşcesine yeniden deneyimliyor her anın zevkine varmaya çalışıyorsun. Arada sırada yaşadığın şu zamanın sana uygun olmadığını düşündüğün oluyor. Çünkü etrafındaki çocuklar dünyaya ayak uydurabilmek için büyüyüp saf ve masum duyguları öldüren ve daima işleyen bir çarkın bir dişlisi oldular. Olsun, senin gibi insanların hala var olduğunu bilmek de gerçekten umut verici.

"Yapay Zeka" çıktı!

Mükemmeliyetçi yönünle dikkat çeken bir karaktere sahipsin. Aile, arkadaşlık ve sevgi ilişkileri senin için çok önem arz eden şeyler. Hatta hayatının merkezi. Bunlardan birine sahip olmama düşüncesi bile seni rahatsız edebiliyor. Bir yere ait olma duygusunu ve insanların sana sevgi göstermesini çok seviyorsun. Zaman zaman etrafındaki insanlardan farklı olduğunu derinden hissettiğin oluyor. Kime olmuyor ki? Böyle zamanlarda kendi içinde veya gerçekte arayışlara çıkman etrafındakilerin bildiği en belirgin özelliklerden biri. Bu zamanlarında sana kimse dokunmuyor ve seni bu kadar iyi tanımaları hoşuna da gitmiyor değil.

"Er Ryan'ı Kurtarmak" çıktı!

Her ne kadar geçmişte büyük badireler atlatsan da ne olursa olsun gülümseyebilen sabırlı ve sevecen kişiliğinle ön plana çıkıyorsun. Aile ve arkadaş ilişkilerine çok önem veriyor ve bunu her davranışınla rahatlıkla gösterebiliyorsun. Korumacı bir yapıya sahip olduğun yakındakiler tarafından bilinen bir gerçek. Herhangi bir konu sebebiyle sorun yaşamaya görsünler yanlarında olup destek olmazsan için hiç rahat etmez. Diğer insanlara göre maneviyat gücün kat kat yüksek. Dünyamızı gerçekten yaşanabilir yapan bir şey varsa o da içindeki bu güzel şeydir.

"Schindler'in Listesi" çıktı!

Güçlü bir irade, korkusuz bir kişilik ve merhamet dolu bir kalbe sahipsin. Her işini planlı ve programlı yapan insanlardan olup birlikte çalıştığın insanlara da bunu aşılamayı ihmal etmiyorsun. Dışarıdan bakıldığında ciddi bir yapın olduğu düşünülebilir ama seninle ilk konuştuklarında gerçekte öyle biri olmadığını çok çabuk anlıyorlar. Her insanın dilinden anlayıp her ortama kolaylıkla ayak uydurabiliyorsun. Bu özelliğin aslında karşındaki insanları çok iyi analiz edebilmenden kaynaklanıyor. Bu yüzden akraba, arkadaş ve sosyal çevrende sevilen sayılan biri olduğunu kimse yadsıyamaz.

"Sıkıysa Yakala" çıktı!

Hani filmde anlatılan, düştüğü sütü çırpınarak tereyağına çeviren azimli fare var ya o sensin! Önünde hangi engel olursa olsun onu bertaraf etmede senin üzerine yok. Hayata 1-0 geride başlasan da kısa zamanda durumu lehine çevirebilecek bir özellik bu. Bu zamana kadar ne yaptıysan kimsenin yardımına muhtaç kalmadan hepsini kendi çabalarınla yaptın. Çünkü senin ne babadan kalmış katların ne de akrabalardan miras mülklerin var. Senin bu özelliğin belki de hayatın boyunca seni hiç hayal edemediğin yerlere getirecek.

Onedio testlerini Facebook'ta paylaşmayı unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
268
108
40
27
19
8
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hoşafağızlı

"Er Ryan'ı Kurtarmak" çıktı!

BwK

hiçbiri beni anlatmıyor birisi er raynı anlatıyor diğeri indiana jonesü anlatıyor öbürü lincolnu anlatıyor mustafa akif erşeneroğlu olarak hiç bir filmde ben... Devamını Gör

Gerek Yok

Er Ryan'ı Kurtarmak gibi bir filmin bir daha çekelebileceklerini zannetmiyorum.