Görüş Bildir
Haberler
Hangi Sonbahar Rengisin?

etiket Hangi Sonbahar Rengisin?

11.10.2018 - 18:43

Sonbaharın güzel renklerinden hangisi aslında seni yansıtıyor? Merak ediyorsan, seni testimize alalım:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hazırsan başlıyoruz: Günün en çok hangi zamanını seversin?

2. Sonbaharda genellikle nasıl hissedersin?

3. Peki, gergin olduğun zamanlarda nasıl rahatlarsın?

4. Hangi ev dekorasyonu sana ait olabilir?

5. Asla hayır diyemeyeceğin tatlı hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangisi için "bu hayattaki en yakınım" diyebilirsin?

7. Bu dört elementten hangisi daha etkileyici?

8. Son olarak; kararsız kaldığında hangisini dinlersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sarı!

Sarı!

Sonbaharda birer birer yapraklar sararıp solsa da,insanlara mükemmel bir enerji katmayı ve mutlu etmeyi başarır. Tıpkı senin gibi! Sen enerjinle etrafındaki herkesi büyülüyorsun. Üstelik o kadar asil bir tavrın var ki, tanıyan tanımayan herkeste unutulmaz bir etki bırakıyorsun. Hüzün hiç sana göre değil, küçücük şeylerden bile mutluluk çıkarmayı başarıyorsun. İnsan senin yanındayken yaşlanmaz valla!

Turuncu!

Turuncu!

Sen tıpkı turuncu rengi gibi dışa dönük ve mutluluk verici bir yapıya sahipsin. Gösterişten ve şatafattan hoşlanıyorsun, ama bu asla yapay durmuyor. Seni tanıyan herkes bunu son derece doğal karşılıyor. Çünkü bu hiçbir zaman rahatsız edici bir boyutta olmuyor. Sen çevrendeki herkese güven vermeyi başarıyorsun. Ayrıca son derece cesaretli bir insansın, yeni bir şeye adım atma konusunda hiç korkusuz harekete geçebilirsin.

Yeşil!

Yeşil!

Sen sonbaharda her şey sararıp solarken, ağaçlara sıkı sıkıya tutunan yeşil yapraklar gibisin! Kim senin gibi güçlü olmak istemez ki? Sen yenilenmenin, dinçliğin ve umudun rengi yeşilin vücut bulmuş halisin adeta. Seni tanıyan herkes çok iyi bilir ki, senin hayatında umutsuzluğa asla yer yok. Hatta dostların karamsarlığa kapılmak üzereyse, ilk yapacağı iş seni aramak oluyor. Onlar için en doğru yol, senin gösterdiğin yol oluyor. Sadece bu bilgelik bazen seni birazcık fazla şımartabilir, dikkat et derim!

Bordo!

Bordo!

İşte asalet timsali insan! Bütün güzellikleri üzerinde toplayan bordonun, vücut bulmuş hali elbette sensin. Son derece romantik, duygusal ve tutkulusun. Tüm bunları hayatının her anında göstermekten çekinmiyorsun. Bu davranışın sayesinde, insanlarda doğal ve dikkat çekici bir etki bırakıyorsun. Sevilen insansın vesselam! Sadece bazen romantizmi abartmamakta fayda var diyelim ;)

Kahverengi!

Kahverengi!

Sen yaşıtların için fazla olgun bir karaktere sahipsin. Bunu yapay bir şekilde 'olgun olmaya çalışarak' yapmıyorsun, sadece sahip olduğun güçle bunu içinden gelerek sağlıyorsun. Davranışların, düşüncelerin ve hatta dünya görüşün seni olgun yapıyor. Aynı zamanda bu tavırla güvenilir bir etki yaratıyorsun ve bu da seni olduğundan güçlü gösteriyor. Ama bu güçlü insanın içinde aslında son derece hassas biri olduğunu herkese göstermiyorsun.

Gri!

Gri!
www.southwalesargus.co.uk

Sen tam anlamıyla bir denge insanısın. Kendi aldığın kararlarda da, çevrende de uzlaştırıcı bir etkin var. Uçlardan kaçınmayı tercih ediyorsun, sınırlarda yaşamak hiç de sana göre değil! Ayrıca son derece sakinsin, gereksiz ciddiyetsizliklerden de çoğu zaman kaçınıyorsun. Bu sebeple, tam olarak güvenmediğin insanlara karşı mesafeni korumayı tercih ediyorsun. Bu özelliğin seni biraz içine kapanık yapsa da, olduğun kişiyi her zaman seviyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
416
205
89
35
21
19
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Özgür Çomak

Bordo! Bordo! İşte asalet timsali insan! Bütün güzellikleri üzerinde toplayan bordonun, vücut bulmuş hali elbette sensin. Son derece romantik, duygusal ve ... Devamını Gör

Ibrahim Koparan

Yeşil! Sen sonbaharda her şey sararıp solarken, ağaçlara sıkı sıkıya tutunan yeşil yapraklar gibisin! Kim senin gibi güçlü olmak istemez ki? Sen yenilenmenin... Devamını Gör

Hatice Birol

Bordo! İşte asalet timsali insan! Bütün güzellikleri üzerinde toplayan bordonun, vücut bulmuş hali elbette sensin. Son derece romantik, duygusal ve tutk... Devamını Gör