Görüş Bildir
Haberler
Hangi Sihirbazsın?

etiket Hangi Sihirbazsın?

Nsycl
31.03.2018 - 19:15

Bazıları sinema filmlerinden, bazıları kitaplardan olan bu ünlü sihirbazlardan hangisi senin ruh ikizin çıkacak görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Yaşını öğrenebilir miyiz?

3. Favori rengin aralarından hangisi?

4. Bir kara kedi seç!

5. Bir değerli taş seçerek devam et

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi mistik yaratıkla dost olmak isterdin?

7. Bir pelerin seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Gandalf çıktı!

Gri dönemi farklı, beyaz dönemi farklı bir efsane olan Gandalf çıktı sana! Orta Dünya'da 5 tane olduğunuzu düşünürsek ne kadar nadir bir büyücü olduğunu anlatmış oluruz sanırım! Senin kadar bilge, senin kadar inatçı ve senin kadar iyi niyetli insanlar zor bulunur. Çevrendekiler değerini bilmeli.

Yoda çıktı!

Bu sonucu gördüğün an 'Ne alakası var Yoda sihirbaz mı?' diyebilirsin, haklısın da. Ama oradaki sihirbazlık kelimesinin 'güç'  anlamına da gelebileceğini de düşünmeni isteriz.  sonuçta Verdiğin cevaplara göre büyük komutan, ters cümle tutkunu Yoda çıktın! Sendeki sabır ve anlayış bundan demek ki.

Dr. Strange çıktı!

Dr. Strange çıktı!

Marvel Evreni'nin büyük koyurucusu, usta büyücü Dr Strange çıktı sana! Marvel dünyasında büyü olayını gerçekten hissettiren bir karakter olmasının yanı sıra bir de anlayışlı, kibar ve bilgili olması da sana benziyor olmalı. Astral seyahatlerden vakit kalırsa meditasyon yapmayı da çok sevdiğini söylememiz gerek.

Dumbledore çıktı!

Voldemort'u bile korkutan, Hogwarts'ın başındaki müthiş karakter 

Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore çıktı sana! İnsanlara ne olursa olsun güven vermeyi başarıyor, az konuşup çok dinleyerek hep farkını ortaya koyuyorsun. Bu kadar bilge, bu kadar ciddi görünüp espri ustası olmanı da söylemeden geçmeyelim.

Merlin çıktı!

Merlin çıktı!

Kral Arthur efsanesinde büyük bir etkisi olan Ulu Merlin çıktı sana! Merlin gibi, bir hedefe ulaşmak için yola koyulduğuna cesur ve sadıksın. İçinde tahmin ettiğinden çok daha fazla bir güç olmasına rağmen sadece kritik zamanlarda bu güce ulaşıyor, dengenin her şeyden önemli olduğunu düşünüyorsun.

Malefiz çıktı!

Malefiz çıktı!

Disney dünyasında Uyuyan Güzel'in uyumasının sebebi olan belki de gelmiş geçmiş en güçlü cadı! Aslında doğayla iç içe yaşayan, kibar ve iyi kalpli bir peri olsa da insanlardan yediği kazılardan sonra gözünü karartmış bir karakter. Seninle uğraşırken iki kere düşünmeli herkes. Tersinin çok ters olduğu belli çünkü.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
542
278
176
82
39
28
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aliye Cöne

Dumbledore çıktı! YİNE POTTERHEAD OLARAK GURUUUR :)

Aslınur ERCAN

bu testlerin devamı gelsinnn potterhead olarak seviniyorum dumbledore çıktıııııı

jon targaryen

kaçsanıza ahmaklar