Görüş Bildir
Haberler
Hangi Roman Karakteriyle Kanka Olmalısın?

Hangi Roman Karakteriyle Kanka Olmalısın?

Çoğu zaman okuduğumuz romanlardaki karakterlerle kendimizi özdeşleştiririz. Peki onlarla kanka olsan nasıl olurdu hiç düşündün mü? Hangi roman karakterinin kankan olduğunu öğrenmek istiyorsan bu testi çözmelisin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Müziğin efsanelerinden birini seçerek başlayalım;

2. Peki sana göre bu 6 James Bond'dan hangisi gerçek 007?

3. Şimdi sana klasik bir soru gibi gelecek ama hayal kurmaya başla: Issız bir adaya düştün yanında kim var?

4. Dışarıdasın ve aniden yağmur başladı. Islanmamak için ne yaparsın?

5. Şimdi de serbest çağrışım: Bu desen sana neyi hatırlatıyor?

5. Şimdi de serbest çağrışım: Bu desen sana neyi hatırlatıyor?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki, elinde inanılmaz bir güç var. İstediğin her yeri ele geçirebilirsin. Peki neresi?

7. Bu resimlerden birini sen yapmış olsaydın, hangisi olurdu?

8. Son soru: Eğer fantastik bir varlık olsaydın, hangisi olurdun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin kankan Oblomov!

Senin kankan Oblomov!

Sen; Ivan Goncharov'un Oblomov'u ile kanka olmalıydın. Böylece beraber uyuşukluğun kitabını yazabilirdiniz. Belki de yazamazdınız, sonuçta yorgunluk. Tembellik değil; ama seninkisi, başka bir şey. Aynı Oblomov gibi bir sürü yeni projen, kafanda başı boş dolaşan tilkiler var. Ama ne yaparsın, bir türlü gerçekleşmiyor.  Aslında bu dağınık düşüncelerinin arasında son derece akıllıca ve net fikirlerin de var. Belki de onlarca detayı en ince ayrıntısına kadar planlamaktan harekete geçecek vakit bulamıyorsun. Masum bir miskinlik yani seninkisi!

Senin kankan Zeze!

Senin kankan Zeze!

Sen; Şeker Portakalı kitabından Zeze ile kanka olmalıydın. Çünkü sen de en az Zeze kadar geniş bir hayal gücüne sahipsin. Bunu çocukça görenler olacaktır; ama senin çok iyi bildiğin gibi insanlar büyüdükçe hayaleri küçülüyor. Bu nedenle seni anlamamalarını anlayışla karşılamalısın. Oysa ki sen hiç büyümek istemiyorsun. Ama bir yandan da hayatta her şeyin göründüğü kadar toz pembe olmadığının da farkındasın. Eğer Zeze'yle kanka olsaydınız, beraber bir şeker portakalı ağacının altına oturur ve yetişkinlerin anlamayacağı şeylerden bahsederdiniz; her ne kadar zamanı geldiğinde büyümek zorunda kalacağını bilsen de...

Senin kankan Alaaddin'in Cini!

Senin kankan Alaaddin'in Cini!

Sen Alaaddin'in Cini'yle kanka olmalıydın. Çünkü sen kendi iyiliğini düşünme konusunda olayı biraz daha üst seviyeye taşımış, pragmatist bir insansın. Ama bu kötü bir şey değil. Kim kendini düşünmez ki? Sonuçta herkesin kendi hayatı ve hayata bir kere geliyoruz, öyle değil mi? Alaaddin'in Cini'yle kanka olsaydınız da, dileklerin gerçek olsaydı fena mı olurdu yani? Hem sıkıldığın zaman ya da mavi bir cinle etrafta dolaşmaya utandığın zaman da yollardın lambanın içine.

Senin kankan Hank!

Senin kankan Hank!

Sen; Charles Bukovski'nin kitabından Henry Chinaski yani kısaca Hank ile kanka olmalısın! Çünkü sen de aynı onun gibi hayatı çok fazla ciddiye almamayı tercih edenlerdensin. Neden mi? Hayat kısa ve yaşamak lazım. Her şeyi kafasına takıp, dertlerle beraber derya olan insanlara bir türlü anlam veremiyorsun. Evet, senin de kendine göre sıkıntıların var; ama sen problemlerini hayatının odak noktası haline getirmekten hiç hoşlanmıyorsun. Senin için her daim eğlenmek ve rahatlık ön planda. Eğer Hank ile kanka olsaydınız, kafanız rahat olurdu ve tatlı canınız ne istiyorsa onu yapardınız.

Senin kankan Albay Aureliano Buendia!

Senin kankan Albay Aureliano Buendia!

Sen; Yüzyıllık Yalnızlık'tan Albay Aureliano Buendia ile kanka olmalısın. Öyle bir adam ki girdiği 32 savaşın 32'sinde de yenilmiş olmasına rağmen, hala bir kahraman. Sen de aynı Buendia gibi yenilmenin ne demek olduğunu çok iyi bilmene rağmen, asla ama asla vazgeçmeyi bir seçenek olarak görmedin. Bu nedenle de sen de insanların gözünde bir kahramansın. Vazgeçmeyen bu yapın, aşk hayatına da yansıyor. Aynı Buendia gibi ne olursa olsun, aşkına sahip çıkan bir insansın. Eğer Buendia ile kanka olsaydın, sana her zaman tam destek verecek ve arkanda duraca bir arkadaşa sahip olurdun.

Senin kankan Albus Dumbledore!

Senin kankan Albus Dumbledore!

Sen Dumbledore ile kanka olmalıydın. Çünkü sen de en az onun kadar analitik bir insansın. Hayatında her şeyden çok bilgiye ve doğruluğa önem veriyorsun. Hayatının büyük bir bölümünü düşünerek geçiriyorsun. Fazla konuşmasan bile, hemen hemen her konuda söyleyecek bir sözün var. Çok iyi bir gözlemcisin. Bu da senin diğer insanlardan daha objektif olmanı sağlıyor. Eğer Dumbledore ile kanka olsaydın, beraber zeki sohbetler ve felsefi tartışmalar yapar, hatta belki de hayatın anlamını bulurdunuz!

Senin kankan Nicholai Hel!

Senin kankan Nicholai Hel!

Sen Şibumi kitabından Nicholai Hel ile kanka olmalısın; çünkü sen de onun gibi karizmanın vücut bulduğu insansın. Nicholai insan üstü özelliklere sahip olabilir; ama unutma ki bu özellikleri de erdemi, sabrı ve özverisi sayesinde elde etti. Sen de en az onun kadar yeteneklisin. Hayatta başaramayacağın hiçbir şey olmadığına inanıyorsun. İmkansız sözcüğü senin sözlüğünde yer almıyor. Biraz ondan biraz bundan şimdiye kadar kendini çok iyi geliştirmişsin. Eğer Nicholai Hel ile kanka olsaydınız, inanılmaz havalı iki insan yan yana gelmiş olurdu ki bu dünya henüz buna hazır değil!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
207
110
78
61
37
30
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın