Görüş Bildir
Haberler
Hangi Ramo Karakterisin?

Hangi Ramo Karakterisin?

Sen hangi Ramo karakterisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Bir rakibin olduğunda, onu nasıl alt edersin?

4. Hedeflediğin bir şeyler var diyelim... Onlara ulaşmak için neleri göze alabilirsin?

5. Diyelim ki en yakınının arkandan kötü bir iş çevirdiğini fark ettin. Tepkin ne olur?

5. Diyelim ki en yakınının arkandan kötü bir iş çevirdiğini fark ettin. Tepkin ne olur?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seni tanımlayacak en iyi kelime hangisi?

7. Çok güçlü bir mafyanın başındasın. Bu güce nasıl erişmiş olabilirsin?

7. Çok güçlü bir mafyanın başındasın. Bu güce nasıl erişmiş olabilirsin?

8. Son olarak aşkı soralım sana. Aşkın hayatındaki önemini puanla desek?

Ramo!

Ramo!

Ramo, tıpkı senin kopyan. Her ne kadar Ramo gibi soğuk, sinirli ve kaba gözüksen de aslında senin bu halin hayatın sana getirdiği kötü ve zorlu tecrübelerden kaynaklanıyor. Ayrıca bu cool tavırların da kadınlarımıza baya çekici geliyor demeden geçemeyeceğiz... Bir de aile konusu ki var ki senin en hassas noktan. Onlar için her şeyini feda edebilirsin. Hem de hiç düşünmeden. Bu yönünü de herkes çok takdir ediyor. Yalnızca dikkat etmen gereken ufak bir nokta var o da ailene gösterdiğin özen ve önemi kendine de göstermen. Bazen kendini hiçe sayabiliyorsun ve bu da seni çok yoruyor. Korku gibi bir kelime senin lügatında yok. Her zaman korkusuz ve cesaretli bir insan oldun. Çevrendeki insanlar da bu haline hayran...

Boz!

Boz!

Sen tıpkı Boz gibi sevdiklerin için her şeyi yapabilecek mükemmel bir adamsın. Ailen, arkadaşların ne zaman başlarına kötü bir şey gelse ilk seni arıyorlar değil mi? Hiç şaşırmadık çünkü sen gözünü kırpmadan herkesin yardımına koşan birisin. İyilik meleği diyebiliriz sanırım senin için. Zor olmuyor mu böyle herkese yardım etmek? Olmuyor değil mi, sen böyle mutlu oluyorsun çünkü. Seni gerçekten çok takdir ediyoruz, senin gibilerine o kadar çok ihtiyacımız var ki... Bizdem ufak bir tavsiye herkese yardım etmek için uğraşırken lütfen kendini unutma. Ne olursa olsun hayatta herkes senin gibi değil. Zor bir anında bir bakarsın kimse kalmaz yanında. O yüzden ön plana kendini koy her zaman. Umarız çok mutlu olursun çünkü bunu en çok sen hak ediyorsun :)

Yavuz!

Yavuz!

Dur dur hemen kızma bize. Yavuz'a benzemen tahmin ettiğin gibi kötü bir şey değil. Tamam haklısın kendisini biraz acımasız ve duygusuz olarak tanıyoruz ama aslında mecbur olduğu için bu halde. Yani tıpkı senin gibi. Sen de ailen için her şeyi yapabilecek birisin, kendinden bile vazgeçecek kadar da cesursun üstelik. Yalnız ufak bir sorun var ki bu uğurda gözün hiçbir şeyi görmüyor. Sanırım biraz fazla korumacısın ve bu bazen insanlara zarar verebiliyor. Tabii sana da hak veriyoruz zor bir dünyada yaşıyoruz sen de ailenin huzurlu ve mutlu olmasını istiyorsun. Ah keşke her istediğimiz olsa. Kendini bu kadar yıpratma ve kaptırma. Çünkü biliyoruz her hatan sevginden oluyor aslında.

Fidan!

Fidan!

Verdiğin cevaplara göre sen Fidan karakterisin! Gördüğümüz kadarıyla sende liderlik vasfı var. İnsanları çekip çevirmek senin hoşuna gidiyor. En ufak bir şeyi bile yönetmek sana zevk veriyor. İnsanlar bazen seni anlayamıyor e bazen de sen onları anlayamıyorsun. Attığın adımları her zaman sevdiklerin için atarsın. Kendinden önce hep sevdiklerin olur. Onlar için yapamayacağın hiçbir şey yoktur. Sevdiğin insanları koruyup kollamak senin görevinmiş gibi hissediyorsun. Yukarıda da söylediğimiz gibi kendinden önce hep başkaları var fakat artık kendini de önemsemenin zamanı geldi de geçiyor. Unutma sen her şeye yetişemezsin. Her olup bitene yetişmeye çalıştıkça kendini yıpratırsın. Sen kararlı ve dirayetli bir insansın. Bazen insanlara kendini iyi anlatamadığın için seni kötü bir insanmış gibi görebilirler. Onlara kendini doğru bir şekilde anlatmalısın. O zaman hayat daha da rahat edeceksin.

Fatoş!

Fatoş!

Senin prenses hallerinle birebir örtüşen karakterimiz Fatoş. O da senin gibi el bebek gül bebek büyütülen ve ailenin, arkadaş ortamlarının en sevilenlerinden. Sen fazlasıyla şanslı bir kadınsın. Hayat hep bir yerden gülüyor sana. Tabii bu durumda en büyük pay senin güzel kalbin... Prenses falan dedik ama yeri gelince o çıt kırıldım hallerinden eser kalmıyor. Adeta bir kaplana dönüşüyorsun. Hele bir de damarına basarlarsa eyvah! Zaten hayatta da böyle olmak en iyisi. Yerine göre davranıyorsun her zaman. Nerede hangi adımı atacağını da çok iyi biliyorsun. Bizden çevrendeki insanlara tavsiye seni çok kızdırmasınlar.

Sibel!

Sibel!

Verdiğin cevaplara göre sen Sibel karakterisin! Gördüğümüz kadarıyla senin yaşamında duyguların daha çok ön planda. Bazı anların oluyor ki mantığındaki devre dışı kalıp duygularınla hareket ediyorsun. Bu hareketin sonucunda da çoğu zaman hüsrana uğruyorsun. Senin içinde zerre kötülük yok. Sevdiğin insanlara çok değer veriyorsun ve onlar için yapamayacağın hiçbir şey de yok. Hayatında eksik olan şey sadece şans! Şansın genellikle yaver gitmiyor. 'Hep beni mi bulur bu şeyler!' diye diye ömrünü bitireceksin. Kalbin çok temiz ve iyi niyetli bir insansın. Biraz aldığın kararları sorgulamalısın. Kararların seni yanlış yollara sürüklüyor olabilir. Bunu bir düşün deriz. Aynı zamanda da sen birine aşık olduğunda onu sonsuza kadar sevebilecek bir kapasiteye sahipsin. Aşkına her koşulda sahip çıkan bir insansın. Aşkın için tehlikeleri bile göze alabilirsin. İnsanlar senin bu özelliğini de seviyor ve takdir ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
115
57
34
30
13
11
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Arzu Güner

Fatoş Evet beni kızdırmayın ;)

Dilay Altun

Fidan..