Görüş Bildir
Haberler
Hangi Oje Senin Karakterini Yansıtıyor?

etiket Hangi Oje Senin Karakterini Yansıtıyor?

Sara
20.09.2019 - 21:00

Oje artık tırnakların vazgeçilmezi, peki ya sen hangi ojenin seni yansıttığını merak ediyor musun?

O zaman testimize başlayalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle yaşını öğrenebilir miyiz?

2. Hangi sıklıkla manikür, pedikür yaptırırsın?

3. Odanı bir renge boyamanı istesek hangisini seçerdin?

4. Arkadaş ortamında hangisi sensin?

5. Kişisel bakımına ne kadar önem verirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Genellikle makyaj videoları çeken bu youtuberlarımızdan hangisini daha çok izlediğini öğrenebilir miyiz?

7. Son olarak imkanın olsa nasıl bir hayat yaşamak istersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen French Ojesin!

Sen French Ojesin!

Sen sadelikten yana olan french ojesin! Sade fakat aynı zamanda şık duruşunla insanları kendine baktırmayı seviyorsun. Arkadaşların tarafından çokça seviliyor ve bir dertleri, sıkıntıları olduğu zaman aklına gelen insan oluyorsun. Kimseye zorluk çıkarmamak kimsenin de sana bulaşmamasını istiyorsun. Genel olarak kafanı rahat tutmaya odaklısın. Hayat her şeyi kafaya takmak için çok kısa böyle devam et!

Sen Simli Ojesin!

Sen Simli Ojesin!

Sen gösterişli simli ojesin! Gösterişi seven tarzınla simli ojeler adeta senin vazgeçilmezin. Dikkat çekmeyi seviyor ve her girdiğin yerde dikkatleri üzerine çekmeyi başarabiliyorsun. İnsanların hayatında da çok sağlam bir şekilde duruyor ve kolay kolay hayatlarından çıkmıyorsun. Ne kadar iyi bir dost olduğun aşikar. İyi bir dost bulmak zor bu devirde iyi kalmaya devam et!

Sen Mat Ojesin!

Sen Mat Ojesin!

Sen asil olan mat ojesin! Netlikte master yapmış, ne istediğini çok iyi bilen bir insansın. Asil tavrın, hareketlerin ile dikkatleri üzerine çekiyorsun. Arkadaşlarının çekindiği fakat iş akıl almaya gelince ilk koştukları insanlardan birisin. İnsanlara karşı niyetin hep net ve asla yalana dolana gelemiyorsun. Asil kalmaya devam et!

Sen Metalik Ojesin!

Sen Metalik Ojesin!

Sen kusursuzluktan yana olan metalik ojesin. Hayatında her şeyde olduğun gibi tırnaklarının da kusursuz görünmesini istiyorsun. Planlı, düzenli hareket yapın herhangi bir sorunla karşılaştığında çok sıkılabiliyor. Kusursuz kalabilmek adına elinden geleni yapıyorsun. Bu durumda arkadaş ortamında da planlamaların çoğu senin sayende oluyor. Kusursuz olmak güzel fakat arada nefes almayı da unutma.

Sen Hologram Ojesin!

Sen Hologram Ojesin!

Sen başına buyruk hologram ojesin! Kimse senin ne yapacağını kestiremiyor, kafana göre yaşamaya bayılıyorsun. Bir anın bir anını tutmayabiliyor. Her ne kadar zorlu biri olsan da sevdiklerin seni böyle seviyor. Kendi yaşam tarzını benimsemiş ve 'Ben böyleyim' demekten geri kalmıyorsun. Hafif bir asilik ve dengesizlik söz konusu olsa da eşsiz biri olarak kalmaya devam et!

Sen Neon Ojesin!

Sen Neon Ojesin!

Sen enerjisi ile büyüleyen neon ojesin! Etrafındaki herkese yaydığın enerji ile herkesi mutlu edebiliyorsun. Herkesin aradığı, hayata pozitif bakabilen nadir kişilerdensin. Kendini belli etmesen bile enerjin seni ele veriyor. Herkesle anlaşabiliyor ve insanların üstünde inanılmaz güzel etkiler bırakabiliyorsun. Pozitif kalmaya devam et!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
312
180
86
75
25
20
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
byun baekhyun

Ayrıca ben Şeyda Erdoğan seviyorum Cansu kim aq

byun baekhyun

French oje

Dolunay Dolunay

french ojejejejeeeeee