Görüş Bildir
Haberler
Hangi Müzisyenle Aynı Ruha Sahipsin?

Hangi Müzisyenle Aynı Ruha Sahipsin?

Yung Boş Ada
21.07.2015 - 18:39 Son Güncelleme: 21.07.2015 - 19:32

Eşsiz yetenek Mozart mı yoksa eşi benzeri olmayan Björk mü? Acaba hangi müzisyen ile aynı ruha sahipsin? Testi çöz ve hemen öğren!

1. İlk olarak, eğer bir müzisyen olsaydın müzik hayatının dışında ne ile tanınırdın?

2. İnsanlar senin neyine hayran olacak peki?

3. Bunlardan hangisinin senin hayranların olması daha muhtemel?

4. Peki, duştayken genellikle bunlardan hangisini yapıyorsun?

5. İnsanlar seni nasıl hatırlayacak?

6. Sence müzikte teknik bilgi mi yoksa tutku mu daha önemli?

6. Sence müzikte teknik bilgi mi yoksa tutku mu daha önemli?

7. Müziğin ve sen bu müzisyenlerden hangisine daha yakınsınız?

8. Son olarak ruhunu en çok hangi müzik türünün beslediğine inanıyorsun?

"Edith Piaf" çıktı!

"Edith Piaf" çıktı!

Gelmiş geçmiş en mükemmel seslerden birine sahip olan eşsiz sanatçı Edith Piaf ile aynı ruha sahipsin! Sesine, şarkılarına yansıyan yaşadığı onca talihsizlik ve acı, ruhunun derinliklerinde hala duruyor. Bu yüzden sen insanlara daima temkinli yaklaşıyor, kolay kolay güvenmiyorsun. Ama ondan sana kalan çok büyük bir miras daha var ki, o da asla pes etmeyişin, daima güçlü kalışın. Hiçbir zorluk karşısında gardını indirmiyor ve sonuna kadar savaşıyorsun. Hiçbir şeyin seni ezip geçmesine izin vermiyorsun.

"Kurt Cobain" çıktı!

"Kurt Cobain" çıktı!

Müzik dünyasının en asi, ele avuca sığmayan ve yaramaz çocuklarından biri olan Kurt Cobain ile aynı ruha sahipsin. Onun otoriteye karşı duruşu ve asi kişiliği sana da işlemiş. Kurallar yıkılmak için vardır felsefenle hareket ediyorsun daima. Fakat dışarıdan göründüğün kadar sert değilsin aslında içeride. Tıpkı Kurt gibi sen de son derece duygusalsın ve üzerindeki melankoliden bir türlü kurtulamıyorsun. Ama bunu dışarıdaki insanlara göstermemek için büyük çaba harcıyorsun: Çünkü onlar senin zayıflıklarını görürlerse bunları sana karşı kullanabilirler. Bunun olmasına asla izin vermiyorsun.

"Björk" çıktı!

"Björk" çıktı!

Kuşkusuz müzik dünyasının en eşsiz ve değişik sanatçısı olan Björk, sana ruhunu miras bırakmış. Tıpkı onun gibi senin de kendine has bir duruşun, tavrın ve konuşman var. Çoğu insan seni anlayamıyor; çünkü onlar senin gibi düşünemiyor, senin baktığın pencereden bakamıyor dünyaya. Ki bu senin pek de umurunda değil aslına bakarsan; sonuçta sen bu hayatı onlar için değil, kendin için yaşıyorsun. Bu yüzden de kimin ne dediği, ne düşündüğü hiç ama hiç umurunda değil ;)

"Mozart" çıktı!

"Mozart" çıktı!

Tartışmasız gelmiş geçmiş en iyi müzisyen olan Mozart ile aynı ruha sahipsin. O, ruhu aracılığıyla sana öyle güzel şeyler katmış ki; birincisi çok yeteneklisin, her işe yatkınsın, elinden her iş gelir. İkincisi son derece zekisin, başkaları daha olay neymiş anlamaya çalışırken sen çoktan çözmüş başka olaylarla ilgileniyor oluyorsun. Fakat sonuncu özellik aslına bakarsan en önemlisi, öyle ki bu özelliğin insanların sana inanılmaz saygı duymasına neden oluyor. Ne mi o? Elbette mütevazılığın! Yaptığın hiçbir işle övünmeyişin, daima mütevazi çizgini bozmayışın, şov peşinde koşmayışın seni eşsiz bir insan yapıyor!

"Janis Joplin" çıktı!

"Janis Joplin" çıktı!

Gelmiş geçmiş en iyi müzisyenlerden biri olan Janis Joplin ile aynı ruha sahipsin! Senin için mükemmellik asla ön planda olmadı. Önemli olan şeyler daima tutku, saf duygu ve özgürlüktü. Bu yüzden de yaptığın her işe kendini verdin, aşk kattın. Sonunda da ortaya mükemmel şeyler çıkardın ve çıkarmaya devam edeceksin. Sen hayatına tutku katmaya devam et, her şey çok güzel olacak!

"Freddie Mercury" çıktı!

"Freddie Mercury" çıktı!

Sen tartışmasız gelmiş geçmiş en iyi rockstar olan Freddie Mercury ile aynı ruha sahipsin! Ne kadar da şanslısın! Belki onun müzik yeteneğine veya muhteşem sesine sahip olmayabilirsin. Ama hiç kuşkusuz ondaki tutkuya ve aşka sahipsin sen! Dahası, en az onun kadar etkileyici ve karizmatiksin. Girdiğin her ortamda kolayca ilginin odağına yerleşiyorsun ve gözler senin üstünden bir saniye bile ayrılmıyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
78
33
25
21
11
9
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tarkan Bozkurt

Mozart onunla aynı ruha sahip olduğumu duysa kahrından bi daha ölürdü heralde

Ms. Cat Lovers

"Freddie Mercury" çıktı! "Freddie Mercury" çıktı! Sen tartışmasız gelmiş geçmiş en iyi rockstar olan Freddie Mercury ile aynı ruha sahipsin! Ne kadar da ... Devamını Gör

Okan Avcı

kurt cobain. tşk onedio bugun de egomu tazeledim gorusuruz