Görüş Bildir
Haberler
Hangi Manyak Film Karakterisin?

etiket Hangi Manyak Film Karakterisin?

Sinema tarihinin en manyak film karakterlerinden hangisi sana daha çok yakışıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlıyoruz. Bu şehirler için aynı güne alınmış uçak biletleri var. Birini seçmen gerek.

2. Göz rengini kendin seçecek olsan hangisini seçerdin?

3. Sinirlenince kendini hangi hayvan gibi hissediyorsun?

4. En son izlediğin filme 5 üzerinden bir not versen?

5. Bir süper kahraman olsan hangi süper güce sahip olmak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak... Rap müzikle aran nasıl?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Joker!

Joker!

Verdiğin yanıtlara göre sen Dark Knight serisinin efsane karakteri Joker'sin. İnsanlar neden bu kadar ciddi ve samimiyetsiz hayret edenlerdensin. Maddiyat için neden bu kadar fazla tavizler verildiğini anlayamıyorsun. En önemli yanın kendine ait bir felsefen var ve asla duruşundan taviz vermiyorsun. Bu yüzden Joker karakterine acayip benziyorsun.

Jack Sparrow!

Jack Sparrow!

Verdiğin yanıtlara göre sen sinema tarihinin en meşhur korsanı Kaptan Jack Sparrow'sun. Öncelikle diğer insanlardan çok ama çok farklısın. Enerjiksin ve bitmeyen enerjin insanları hayrete düşürüyor. Biraz arızalık da var tabi. Bazen sağın solun belli olmuyor. Olmadık yerlerde hiç beklenmedik hamlelerle olayları zekice lehine çevirebiliyorsun. Daha iyi bir karakter tanımlayamazdı seni. Cuk oturdu. :)

Harley Quinn!

Harley Quinn!

Verdiğin yanıtlara göre sen dünyanın en güzel kötüsü ünvanını kazanan Harley Quinn'sin. Bir şeyi seversen, istersen senin karşında durabilecek hiçbir güç yok. Taktığına takıyorsun da diyebiliriz bu halin için. Bazen pire için yorgan yaktığını düşünseler de sen amacına ulaşırken gösterdiğin kararlılıkla takdiri hak eden birisin.

Travis Bickle!

Travis Bickle!

Verdiğin yanıtlara göre sen sinema tarihinin en acayip karakterlerinden Travis Bickle'sın. En önce detaycısın. Ayrıntılar senin için çok ama çok önemli. Her işini ince ince gözden geçiriyorsun. Adalet duygusu senin için nefes gibi önemli. Adaleti sağlamak için gözünü karartmaktan çekinmiyorsun. İçinde yardımsever bir taraf da var. Vicdanının sesini dinlerken başına iş açsan da için rahatsa çektiğin her şeye değiyor.

Alex DeLarge!

Alex DeLarge!

Verdiğin yanıtlara göre sen Otomatik Portakal'ın psikopat karakteri Alex DeLarge'sın. En önemli özelliğin kendin olman. Bu sıkıcı hayatta başına en fazla bela olan şey de ne yazık ki kendin olman. Kendine has bir hayat felsefen var ve diğerlerinin ne dediklerini pek de önemsiyor gibi görünmüyorsun. Estetiğe çok önem veriyorsun ve her işine kendine ait imzanı atıyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2627
1035
957
361
279
199
150
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?