Görüş Bildir
Haberler
Hangi Leyla ile Mecnun Karakterisin?

etiket Hangi Leyla ile Mecnun Karakterisin?

Nsycl
05.09.2017 - 09:24 Son Güncelleme: 10.06.2021 - 09:45

Test sonrası rastgele bir bölüm gitmez mi şimdi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşını öğrenerek teste başlayalım.

2. Masal çiçeğini hangi Leyla'ya verirsin?

3. Bir Erdal Bakkal seç!

4. Leyla ile Mecnun deyince aklına ne geliyor?

5. Ak sakallı dede mi az sakallı dede mi?

5. Ak sakallı dede mi az sakallı dede mi?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İsmail abi takımı seç şimdi de!

7. Son olarak bir de yan karakter seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mecnun çıktı!

Mecnun çıktı!

Bu oyunu bozar mısın acaba? Verdiğin cevaplara göre sen Mecnun çıktın! Onun gibi belki şanssız, belki duygusal, belki de farklı çalışan bir kafaya sahipsin, bilmiyoruz. Ama dünyada kaybetmek diye bir şey varsa varsın seninki gibi olsun.

İsmail abi çıktı!

İsmail abi çıktı!

Renkli kişiliğin, düşünce tarzın ve duygusal modun da gösteriyor ki sen İsmail Abi'sin! Seni tanımayanlar ön yargılı olabilir, hiç önemli değil. Tanıyanlar, samimi olanlar senin değerini biliyor. Senin gibi daha çok insan lazım bu dünyaya.

Erdal Bakkal çıktı!

Erdal Bakkal çıktı!

Şimdi birazcık güvenilmez, belki çıkarcı görünebilirsin ama senin içinin ne olduğu ortada, sen Erdal Bakkal'sın! Bazı insanlar farklı düşünür, daha bireyci olur. Bu da bir dünya gerçeği. Sen de öyle birisin işte.

Yavuz çıktı!

Yavuz çıktı!

Büyük bir performans sanatçısı, büyük aşık. Verdiğin cevaplara göre sen Yavuz'sun. Hayatını bir şeylere adamak, onun için yaşamak tam sana göre şeyler. Öyle bir kalbin var işte, asla şüphe duymadığın şeyler için her şeyi yaparsın.

Şekerpare çıktı!

Şekerpare çıktı!

Modern zamanın Leyla'sı Şekerpare. Sana bu çıktığına göre birilerinin biricik sevdiği olmuşsun. Tek bölümde efsane olmayı başarmış kaç karakter var ki zaten? Bu sonucu çıkarttıysan ve diziyi izlediysen her şey ortada zaten...

İskender çıktı!

İskender çıktı!

Senin kadar kol kanat geren, senin kadar verici, senin kadar iyi kalpli insan daha çok lazım dünyaya! Başın sıkıştığında yardımına koşacağına emin olduğun insan var ya, o sensin işte! Bu kadar güvenilir, bu kadar babacan bir karakter olmak çevrendekiler için büyük bir nimet olduğunun göstergesi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
749
364
209
73
37
35
30
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın