Görüş Bildir
Haberler
Hangi Kadın Mucitsin?

Hangi Kadın Mucitsin?

20.12.2018 - 17:41

Tarih boyunca başarısıyla adından söz ettiren bu kadın mucitlerden hangisi sen olabilirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Seni tanıyarak başlayalım. Kendinle ilgili tek bir kelime söyleyecek olsan, bu hangisi olurdu?

1. Seni tanıyarak başlayalım. Kendinle ilgili tek bir kelime söyleyecek olsan, bu hangisi olurdu?

2. Bu bilim dallarından en çok hangisi ilgini çekti?

2. Bu bilim dallarından en çok hangisi ilgini çekti?

3. Uzayla ilgili en çok ne dikkatini çekiyor?

4. Hepsi birbirinden değerli, peki sence bu erkek mucitlerden hangisinin icadı/keşfi daha önemliydi?

5. Sence bir insanın başarılı olabilmesi için temel şart nasıl biri olmasıdır?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dünya'daki en büyük sorun ne sence?

7. Çocukken hangisi sende büyük bir merak uyandırırdı?

8. Son olarak, gelecekte en çok neyin gerçekleşmesini istiyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Josephine G. Cochran!

Josephine G. Cochran!

Sen bulaşık makinesini icat eden Josephine G. Cochran'sın. Kendini geliştirmekten asla vazgeçmiyorsun. Bu yolda yorulduğun ve eleştirildiğin zamanlar olsa da, hedeflerin doğrultusunda tam gaz ilerliyorsun. Başarılarının küçük sonuçlar almasını kabul etmek pek de sana göre değil. Senin sonuçların dünyayı etkilemeli!

Hedy Lamarr!

Hedy Lamarr!

Sen gizli haberleşme sistemini bulan Hedy Lamarr'sın! Sen tek bir alanda başarı hedeflemiyorsun. Uzmanlık tek bir alanda olur düşüncesinin yanılabileceğinin canlı kanıtısın adeta. Tıpkı Hedy Lamarr gibi! Başarılı bir oyuncuyken aynı anda mucit olmak kolay değildi elbette! Sen de onun gibi hırslısın ama bu kendini kaybetmene sebep olacak bir hırs değil. Daha çok seni ayakta tutan ve başarıya iten bir hırs. Doğru yoldasın!

Maria Telkes!

Maria Telkes!

Sen Güneş enerjisi ile ev ısıtma sistemini bulan Maria Telkes'sin! Senin için hiç kimse 'yapamaz' dememeli! Hatta büyük kitleler halinde reddedilen bir şey varsa bile, sen inandığın yolda yürümekten vazgeçmezsin. Burada öncelikle kendine güvenin ön plana çıkıyor. Bu da seni çoğu zaman harekete geçiriyor. Yapamazsın diyenlere inat, başarılarınla göz kamaştıracağından eminiz!

Mary Walton!

Mary Walton!

Sen ses yalıtımını keşfeden Mary Walton'sın! Kendine inancın hayranlık oluşturacak boyutta. Sen küçük düşünüp sıradan başarılar elde etmektense, ufkunu genişletecek kadar büyük düşünmekten hoşlanıyorsun. Bu da sana büyük başarılar getiriyor. Ayrıca bunun sonucunda ufkunu genişleten de yalnızca sen olmuyorsun. Tanıdık tanımadık herkese bir şekilde ulaşmayı çok iyi biliyorsun.

Stephanie Kwolek!

Stephanie Kwolek!

Sen kurşungeçirmez yeleği keşfeden Stephanie Kwolek'sin! Sen asla akla gelmeyecek fikirlerin insanısın. Fikirlerini paylaştığında sana yapamazsın derlerse, onlara nasıl yapılacağını göstermekle meşgul oluyorsun. Basit işler pek de sana göre değil. Yapabileceklerinin farkındasın ve asla bu yoldan dönmeyi düşünmüyorsun!

Marie Curie!

Marie Curie!

Sen radyoaktiviteyi keşfeden Marie Curie'sin! Hedeflerin ve inandıkların uğruna elinden gelenin fazlasını yapıyorsun her zaman. Öyle ki, başarıya giden yolda senin için her şey mübah. Desteğe de ihtiyaç duymuyorsun bunlar olurken. Sen kendine inanıyorsun ve bu konuda dışarıya kapalı tutuyorsun kendini. Başarıya giden yolunu da böylece belirlemiş oluyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
178
96
28
13
7
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kanlı Kontes

Böyle değerli kadınların bulunduğu içerikte #1 kaltak kendall jennerın olması? :DD

Mahinev Aksel

Her kadın değerlidir. Durum senin gıcıklığın ise bu sözünü kendine sakla.

Pasif Kullanıcı

Josephine G. Cochran! Sen bulaşık makinesini icat eden Josephine G. Cochran'sın. Kendini geliştirmekten asla vazgeçmiyorsun. Bu yolda yorulduğun ve eleştiri... Devamını Gör

Nazlı Aşkın

Mary Walton! Mary Walton! Sen ses yalıtımını keşfeden Mary Walton'sın! Kendine inancın hayranlık oluşturacak boyutta. Sen küçük düşünüp sıradan başarılar e... Devamını Gör