Görüş Bildir
Haberler
Hangi İskandinav Tanrısı/Tanrıçası Senin Ruh İkizin?

Hangi İskandinav Tanrısı/Tanrıçası Senin Ruh İkizin?

Easterling
09.06.2021 - 17:15

Efsanevi İskandinav mitolojisinin hangi tanrısı/tanrıçası senin ruh ikizi, öğrenmek ister misin? 

Haydi o zaman teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetinle başlayalım!

2. Şimdi de yaşını öğrenelim!

3. Peki sence, sen dürüst bir insan mısın?

4. Hangisi senin için daha önemli diye sorsak?

5. Kötü olduğunu düşündüğün bir özelliğini seçmeni istiyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki en iyi olduğunu düşündüğün özelliğini sorsak?

7. Sence çevrendeki insanların hayatına bunlardan hangisini getiriyorsun sen?

8. Son olarak bu 4 elementten birini seç hadi o zaman!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Odin çıktın!

Sen tanrıların kralısın ve bilgeliğin, şiirin, savaşın, ölümün ve büyünün tanrısısın. Yeni şeyler öğrenmeyi ve hayattaki büyük bilinmezlikleri düşünmeyi seviyorsun. Mükemmel tavsiyeler veriyorsun ve doğuştan bir lidersin. Hedeflerine ulaşmak için her şeyi yapabilirsin. Bazıları senin bencil ve güvenilmez olduğunu söylüyor ama önemli değiller - zaten senin büyüklüğünü asla ölçemezler.

Thor çıktın!

Sen gök gürültüsü, şimşek ve güç tanrısısın. Kazanmayı ve macerayı seviyorsun. Her zaman isteyen yardım eli uzatmaya hazırsın ve her daim kendine güveniyorsun. Hayatı dolu dolu yaşıyorsun. Hızlı, hatta şiddetli bir öfken var ve dürtü kontrolün yok, ancak bunu yüzüne söylemeye cüret eden herkes, açıkçası onlar için neyin iyi olduğunu bilmiyor.

Loki çıktın!

Senin ruh ikizin düzenbazlık tanrısı Loki. Diğerleri senin gücünü küçümseyebilirler. Aslında böyle olmasından hiç şikayetçi değilsin. Böylelikle onları daha kolay kandırabiliyorsun. Seni küçümseyenlerin sonunun ne olduğunu ikimiz de biliyoruz.

Balder çıktın!

Sen ışık ve saflık tanrısısın. Başkalarıyla birlikte çalışmayı ve insanları neşelendirmeyi seviyorsun. Hemen hemen tanıştığın herkesle iyi geçiniyorsun ve her şeyde iyiyi görmeye kararlısın. Ne kadar basit olursa olsun, hayattaki güzel şeyleri takdir ediyorsun. Bazı insanlar gerçekçi olmadığını ve olgunlaşmamış olduğunu iddia ediyor. Onlara aldırış etmiyorsun, iyi de ediyorsun.

Frigg çıktın!

Sen tanrıların kraliçesi ve evlilik, aile, doğum ve yuva tanrıçasısın. Ellerinle çalışmayı ve ihtiyacı olanlara yardım etmeyi seviyorsun. Nazik ve koruyucusun. Asla sağduyudan yoksun değilsin. İstediğini elde etmesi için birini kandırmaktan çekinmiyorsun ve sevdiklerine karşı biraz fazla korumacı olabiliyorsun, ama tek istediğin onların güvende olmaları.

Freya çıktın!

Aşk, doğurganlık, büyücülük, altın, savaş ve ölüm tanrıçası Freya senin ruh ikizin. İstediğini elde etmek için avantajına olacak her şeyi kullanabiliyorsun. Şansa inanmak yerine kaderine yön vermeye çalışan bir insansın.

Hel çıktın!

Sen ölüm ve yeraltı dünyasının tanrıçasısın. Yalnız zaman geçirmeyi ve kendi kaderinden sorumlu olmayı seviyorsun. Hayatın tatsız gerçekleriyle yüzleşmekten korkmuyorsun ve görevini yapacağına her zaman eminsin. Çok gizemlisin. Bazı insanlar seni duyarsız ve antisosyal olmakla suçluyor, ama aldırma - işine ne kadar az insan burnunu sokmaya çalışırsa o kadar iyi.

Sif çıktın!

Thor'un eşi olan bir başka bereket tanrıçası Sif senin ruh ikizin. Sevecen ve iyi bir kalbe sahipsin. Bu da seni eşsiz kılıyor aslında. Herkesi bu özelliklerinle kolayca etkileyebildiğin için kardeşler arasında bile bir rekabete sebep olabilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
190
76
29
27
15
11
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ZeYnEp

Hel çıktım . yuppi. tam da beni anlatan özellikler . bu kadar doğru olur :D

ceylinstyles

frigg çıktın! Sen tanrıların kraliçesi ve evlilik, aile, doğum ve yuva tanrıçasısın. Ellerinle çalışmayı ve ihtiyacı olanlara yardım etmeyi seviyorsun. Nazi... Devamını Gör

Berna

Frigg