Görüş Bildir
Haberler
Hangi Hip Hop Efsanesi Senin Ruh İkizin?

Hangi Hip Hop Efsanesi Senin Ruh İkizin?

Nsycl
17.03.2017 - 23:13

Bu testimize hip hop'ın gerçek kurucuları, efsaneler arasından karakterine göre kime benzediğini söyleyeceğiz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hip Hop için en önemli yapıtaşı sence ne?

2. İş görüşmelerinde sorulan "en büyük zayıflığınız" klişesine verdiğin cevap hangisi?

3. Peki "East Side Hip Hop" mı yoksa "West Side Hip Hop"

4. Bir renk seç!

5.Karşı tarafın yaptığı hangi hareket seni çileden çıkarır peki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir film seç!

7.Hızlı rhyme mı yoksa yavaş rhyme mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ice Cube çıktı!

Sen yaratıcı bir lidersin! Kendi düşüncelerini ifade etmekten asla geri durmuyor, kendince doğru olan bir şeyi sonuna kadar savunuyorsun. Bazen yakınındakilerle problemler yaşasan da samimi olduğun için orta yol bulabiliyorsun.

Snoop Dogg çıktı!

'Rahat ol, çözülür' cümlesi senin için yaratılmış. Keyfin iyi olduğu sürece çözemeyeceğin, halledemeyeceğin şey yok! Para harcamaktan büyük zevk alıyorsun, para harcamayı da iyi biliyorsun :)

The Notorious B.I.G. çıktı!

Sen resmen bir öncüsün. Trend yaratmak, insanları arkandan sürüklemek ve liderlik senin işin resmen. Duygusal ama güçlü görünmeyi iyi başarıyor, istediğin yüzünü istediğin durumda gösterebiliyorsun.

2Pac

Arkadaş ortamındaki alfa, gerektiğinde herkesi ayağa kaldırmayı başaran bir kötü gün dostu ve asi bir genç! Sen de 2pac gibi arkadaşları için her şeyi yapabilecek bir insansın. Duygusal

Jay Z

Vizyonu her zaman yüksek, liderlik dürtüsü olan bir insansın. Kazançlarını ve kayıplarını hesaplamayı iyi biliyor, mantığınla duygularını dengede tutmayı başarıyorsun. Her zaman kazanmak için yarışıyorsun.

Nas

Bir kısım insan için resmen bir kahramansın! İnsanların duygularına hitap etmeyi her zaman iyi biliyor, empati yeteneğini inanılmaz kullanıyorsun. İnsanları çözmek senin işin. Bundan keyif alıyorsun hem de onlara yardım ediyorsun, iki türlü de kazanç!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
184
77
57
36
16
12
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?