Görüş Bildir
Haberler
Hangi Gündüz Kuşağı TV Programısın?

Hangi Gündüz Kuşağı TV Programısın?

18.10.2018 - 17:00

Televizyonu kimimiz 7/24 seyrederiz, kimimiz yalnızca ses yapsın diye açarız. Genelde akşamları seyretsek de, gündüz kuşağında pek çok program olduğunu biliyoruz. Peki, sen hangi TV programı olduğunu merak etmiyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Şimdi de yaşını öğrenelim!

3. Günde kaç saat televizyon seyredersin?

4. Hadi bize dürüst ol: Kendini nasıl tanımlarsın?

5. Dizi/film seyrederken ne yer, ne içersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki, akşamları hangisini izlemek için televizyonu açarsın?

7. Senin hayatın bir sinema filmi olsa hangi tür olurdu?

7. Senin hayatın bir sinema filmi olsa hangi tür olurdu?

8. Son olarak, sence insan hayatının en güzel dönemi ne zamandır?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yemekteyiz!

Yemekteyiz!

Sen hayatı seven ve bundan keyif almaya çalışan bir insansın. İçinden nasıl geliyorsa öyle yaşıyorsun. Bir gün durgun olsan da, sonraki gün son derece neşeli olabiliyorsun. Canın nasıl isterse yani! Ama burada dikkat etmen gereken tek şey şu: Bazen kendi hayatının tadını çıkarırken, çevrendeki insanlara karşı değişken görünebiliyorsun. Bu durum da seni bir miktar dengesiz gösterebilir. Bu konuya dikkat etmekte fayda var.

Müge Anlı ile Tatlı Sert!

Müge Anlı ile Tatlı Sert!

Sen, çevrendeki insanlar için adeta ihtiyaç paketi gibisin. Kimin başı sıkışsa, kim zorluklarla baş etmek zorunda kalsa akıllarına gelen tek isim sen oluyorsun! Kendini biraz kötü gün dostu gibi hissedebilirsin ama, mutluluklarını da paylaştıkları oluyor elbette. Ama insanlar ne yapsın, adete Sherlock'sun sen! Böyle bir cevheri değerlendirmemek olmaz elbette.

2. Sayfa!

2. Sayfa!

Sen konuşmayı ve paylaşmayı çok seven, bütün konularda yorum belirtebilen birisin. Yani hemen hemen her şey hakkında fikrin var, ama tabi bunu uydurarak yapmıyorsun. Araştırmanı yapıp, o konuda ne var ne yok öğrenip ona göre konuşuyorsun. Ama işte insanlar hakkında konuşunca da konu biraz gıybete giriyor olabilir. Kimseyi incitmemeye çalışıyorsun, insanlar da bu çabanın farkındalar. Ama bazen yorumlarına alınanlar olabilir, aman dikkat et diyelim!

Zahide Yetiş'le!

Zahide Yetiş'le!

Sen çevrendeki herkes için bulunmaz kaftansın! Ne zaman başları sıkışsa, sığınacak bir liman arasalar onların aklına gelen ilk isim sen oluyorsun. Ama sakın kendini kötü gün dostu gibi düşünme, mutluluklarını da paylaşacakları kişi sen oluyorsun elbette. Bunun sebebi hem senin enerjin, hem bilgilerin, hem de sabırlı ve anlayışlı bir yapının olması. Tüm bunlar içinden geliyor, yani buradaki asıl konu senin daima olduğun gibi davranman. Hep böyle kal, hep cana yakın!

Gelinim Mutfakta!

Gelinim Mutfakta!

Sen mutfağa son derece ilgilisin. Yemek yapmayı ve mutfakta vakit geçirmeyi seviyorsun. Ama daha çok sevdiğin bir şey daha var, o da gösteriş. İnsanlar yaptıklarını beğensin ve sonuçtan memnun kalsınlar istiyorsun. Tabii hayat böyle değil, her zaman planladığın gibi olmuyor. Başarılarımız her zaman taçlandırılmıyor ne yazık ki! Yine de, önce kendin için çabalamayı öğrenmen gerek. Böylece daha mutlu olacaksın!

Gelin Evi!

Gelin Evi!
www.medyatava.com

İşte karşımızda keyif insanı! Hayat senin için tamamen doya doya yaşanacak bir şey, sen de tam olarak bunu yapıyorsun. İnsanların ne dediği ya da ne düşündüğü hiç umrunda değil. Ama bu bir miktar gösterişi sevdiğin gerçeğini değiştirmiyor. İnsanlar bunu fazla bulursa bulsunlar, zaten sen kendi hayatını yaşıyorsun. Kendini kanıtlama çaban yok değil, ama dozunda diyelim. Yaşıyorsun bu hayatı!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
139
92
72
39
18
15
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ender Deniz

Yemekteyiz!

Gizem Yenikler

Yemekteyiz! Sen hayatı seven ve bundan keyif almaya çalışan bir insansın. İçinden nasıl geliyorsa öyle yaşıyorsun. Bir gün durgun olsan da, sonraki gün son ... Devamını Gör

Aymira Ay

Müge Anlı ile Tatlı Sert!