Görüş Bildir
Haberler
Hangi Fetişe Yatkınsın?

etiket Hangi Fetişe Yatkınsın?

luna
08.10.2021 - 23:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

Belli etmek istemeyebilir veya farkında olmayabiliriz fakat bazılarımızın fetiş yönelimleri olabilir. Bakalım, sen hangi fetiş türüne yatkınsın?

Cinsellik denince aklına ilk başta aşağıdakilerden hangisi geliyor?

Partnerinizde en çok dokunduğunuz nokta/bölge nedir?

Partnerinizde en çok dokunduğunuz nokta/bölge nedir?

Şu resimlerden hangisi sana daha çekici geliyor diye sorsak?

Peki role play yapmak/yapılması hoşuna gider mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seks konusunda yapmam dediğin şeyler var mı?

Anlaşıldı... Partnerine yatakta nasıl davranırsın?

Anlaşıldı... Partnerine yatakta nasıl davranırsın?

Bugün onun doğum günü! Partnerine doğum günü için ne alırdın?

Son olarak, partnerinde olmasını arzuladığın şey nedir? Merak etme aramızda 😜

Koku!

Koku!

Senin fetişin koku! Genelde insanlar birbirlerine karşı yoğun duygu ve istek hissettikleri zaman koku duyusu etkili olur. Sende işler bu şekilde ilerlemiyor ve sende bunun farkındasın. Birini beğenmen için o kişinin her şeyden önce kokusu senin için önemli. Çünkü seni tahrik eden, hazza ulaştıran şey koku. Bu yüzden karşı cinsin ne görünüşe ne de kişiliği seni tatmin ediyor. Fakat kokusu.... Senin resmen bir insana aşık olman, onu istemen için teninin kokusunu anlaman gerek! Gerisi önemsiz.

Gögüs!

Gögüs!

Senin haz aldığın yer göğüsler! Memelerin büyüklüğü, küçüklüğü, şeklinin önemi yok meme olsun sana yeter! Bu organla kurduğun temas seni her şeyden çok daha fazla mutlu ve tatmin ediyor. Günlük hayatta da kıyafetlerin altında yatan gizem seni çok heyecanlandırıyor ve buna bazen anlam veremiyorsun. Cinsel ilişki sırasında karşı cinsin memelerine dokunduğunda zevkin doruklarına ulaşmanın sebebini artık biliyorsun!

Üniforma!

Senin üniforma fetişin var! Bunun farkında mısın bilmiyoruz fakat sürekli partnerini asker, hemşire, polis gibi mesleklerin üniformalarını ya da esrarengiz fantezi kıyafetlerini giymiş bir şekilde hayal ediyorsun. Üniformalı bir şekilde karşında dursun ve striptiz yaparak kıyafetleri çıkarsın...Bu seni hazzın doruklarına ulaştırmak için yeter de artar bile!

Kalçalar!

Kalçalar!

Big big booty! Evet, senin zaafın kalçalar... Özellikle de büyük ve dolgun kalçalar seni inanılmaz tahrik ediyor. İlk önce popoya bakıyorsun ve kişinin seni etkileyip etkilemediği o anda anlaşılıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
66
30
26
12
9
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yağız Kemancı

Yanlış cevap çıktı aq.