Görüş Bildir
Haberler
Hangi "Fantastik Canavarlar" Serisi Karakterisin?

Hangi "Fantastik Canavarlar" Serisi Karakterisin?

Easterling
17.04.2022 - 12:17

Fantastik Canavarlar serisinin son filmi 'Dumbledore'un Sırları' Türkiye'de vizyona girdi! Fantastik Canavarlar Dumbledore'un Sırları filmini izlediysen de izlemediysen de bu testi rahatlıkla çözebilirsin. Çünkü bu testte filme dair hiçbir spoiler yok. 

Haydi o zaman teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle senden kendine bir fantastik canavar seçmeni istiyoruz!

2. Şimdi de senden bir büyücülük dersi seçmeni istiyoruz!

3. Peki bu eşyalardan hangisini daima çantanda tutardın?

4. Büyü dünyasının ölen bu isimlerinden birini geri getirebilecek olsan hangisini seçerdin?

5. O zaman bir de seriden bir alıntı replik seç bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak bunlardan hangisinin filmi yapılsın isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Albus Dumbledore!

Dumbledore çıktın! Sadece akıllı değil, aynı zamanda inanılmaz derecede bilgesin. Bazen hata yapsan da günün sonunda, niyetin her zaman iyi. Elbette, insanlar uzun vadeli planını bilmeyebilirler, ancak sana güveniyorlar, çünkü kendileri dama oynarken satranç tahtasını nasıl görebilirler?

Credence Barebone!

Credence çıktın! Okuması zor, yanlış anlaşılmış bir yaratıksın, ama derinlerde, insanların düşündüğünden çok daha fazla iyiliğe sahip hassas bir ruhsun.

Porpetina Goldstein!

Porpetina Goldstein!

Sen daha çok Tina gibisin! Yeni insanlara güvenmekte biraz fazla şüpheci olman seni dışarıdan biraz soğuk bir karakter gibi gösteriyor. Ama tanıdıktan sonra insanlara bütün güvenini veriyor ve asla şüpheye düşmüyorsun. Kurallara her zaman saygı duyan ve işleri olması gerektiği gibi yapan bir yapın var bu da hep belirli bir disiplinde hareket etmeni sağlıyor.

Jacob Kowalski!

Jacob Kowalski!

Sen daha çok Jacob gibisin! Her zaman pozitif ve tatlı bir insan olman insanların hemmen sana ısınmasını sağlıyor! Yeni arkadaşlar edinmek senin için çocuk oyuncağı resmen! Kafana bir şey koyduktan sonra kimse önünde duramıyor.

Newt Scamander!

Newt Scamander!

Sen daha çok Newt gibisin! Yeni insanlar seni biraz farklı buluyor ve seni anlamakta güçlük çekiyor olsa da tanıdıkça alışıyorlar ve çok seviyorlar. Sen de insanlara güvendikten sonra onlar için yapamayacağın şey yok, bunu biliyorlar!

Queenie Goldstein!

Queenie Goldstein!

Sen daha çok Queenie gibisin! İnanılmaz anlayışlı, merhametli bir insansın! İnsanlar sana saygı duymaktan asla geri kalmıyor. Çevrende birinin problemi olduğu zaman ilk senin kapın çalınıyor ve genelde onlara en mantıklı önerileri sen veriyorsun. Başka insanları iyi hissettirmek sana ilaç gibi geliyor resmen. Bu tutkulu ve merhametli yapını asla kaybetme

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
25
6
4
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Albus Dumbledore! Dumbledore çıktın! Sadece akıllı değil, aynı zamanda inanılmaz derecede bilgesin. Bazen hata yapsan da günün sonunda, niyetin her zaman iyi... Devamını Gör

cansu ersan

Newt Scamander! Newt Scamander! Sen daha çok Newt gibisin! Yeni insanlar seni biraz farklı buluyor ve seni anlamakta güçlük çekiyor olsa da tanıdıkça alışıy... Devamını Gör

Berna

Jacob Kowalski!