Görüş Bildir
Haberler
Hangi Ezel Dizisi Karakterisin?

etiket Hangi Ezel Dizisi Karakterisin?

Türk dizi tarihinin en iyileri arasında gösterilen Ezel dizisindeki hangi karaktersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. İş yaşamında sana eşlik etmesini isteyeceğin hayvan bunlardan hangisi olurdu?

4. Bir rakibin olduğunda, onu nasıl alt edersin?

5. Şimdi dürüst ol ve bugüne kadar en büyük hataları yapmana sebep olan özelliğini seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki önüne çıkan problemler karşısında kendini nasıl bir insan olarak tanımlayabilirsin?

7. Bu mürekkep lekesinin zihninde uyandırdığı duygu bunlardan hangisi ya da hangisine daha yakın?

7. Bu mürekkep lekesinin zihninde uyandırdığı duygu bunlardan hangisi ya da hangisine daha yakın?

8. Son olarak kendine bir intikam biçimi seç!

8. Son olarak kendine bir intikam biçimi seç!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ezel Bayraktar!

Ezel Bayraktar!

Yakışıklısın, özgürlüğüne düşkünsün, iyi bir dostsun ama sana dokunan yanıyor! Gizemli iç dünyanı çözmeye çalışan insanları sürekli şaşırtıyorsun. Bazen incinmiş küçük bir çocuk gibi masumken, bazen kontrolden çıkmış derecede öfkelisin! Geçmişindeki olayları kabullenebilirsen ve öfkeni kontrol edebilirsen iç huzuruna kavuşacaksın!

Ramiz Karaeski!

Ramiz Karaeski!

Seni anlatmaya nereden başlayacağımızı bilmiyoruz. Son derece kudretli ve cömertsin. Sevdiklerine zarar gelmemesi için yapamayacağın şey yok! Ancak bazen işin dozunu kaçırdığını söyleyebiliriz. Sevdiğin insanlara zarar gelmemesi için çabalarken, bazen zor durumda kalmalarına neden olabilirsin. Kontrolü biraz elden bırakmaya ne dersin?

Cengiz Atay!

Cengiz Atay!
steemitimages.com

Öfke dolusun. İnsanlara sürekli 'bedel ödetiyorsun' ve bu yalnız kalmana sebep oluyor. Kendini her zaman haklı görmen ve sürekli başkalarını suçlaman hayatını kaosa sürüklüyor! Sürekli insanlarda hata bulmak yerine biraz kendine baksan aslında birçok problem çözülecek gibi. Biraz empati yapmalısın. Bencil davranışlarından da en yakın zamanda vazgeçmelisin.

Eyşan!

Eyşan!

Sen tam bir Eyşan'sın... Ay evlerden ırak! İki dakikada insanların zayıf noktasını bulur, onları parmağında oynatırsın. Sahip olduğun gücün farkındasın ve bunu kullanmaktan da çekinmezsin. Sevdiklerin haricinde kimse umrunda değil, herkesi harcayabilirsin. Yaptıklarından sonradan pişman olsan da vicdan yapsan da iş işten geçmiş oluyor. Bu kadar hırs kalbe zarar hanımefendi, kendine gel istersen!

Azad Karaeski!

Azad Karaeski!

Asaletin ve kibarlığın sıkça yanlış anlaşılmana sebep olsa da sen asla kendinden ödün vermiyorsun. Olduğun gibi davranıyorsun! Prensip sahibisin, sadakat kelimesinin yanına ise senin resmin konmalı! Gerekirse en büyük acılarını bile kalbinin derinliklerine gömebilirsin. Amaaaa... Söz konusu sevdiklerin olunca kural kanun tanımazsın! Herkese de güvenmiyorsun, temkinlisin. Fakat bu durum yalnız kalmana sebep oluyor.

Şebnem!

Şebnem!

Kendi dünyanda yaşıyorsun. Kalabalık ortamların dünyevi yüzeysel dertlerine sürüklenmiyorsun. En iyisini yapıyorsun! Hayvanları ve çocukları seviyorsun. Sağlıklı ilişkiler kurabiliyorsun. Sadece sesini biraz daha güçlü çıkarmayı öğrenmen gerekiyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
484
182
96
71
39
23
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ebru Yıldız

O BAŞLIKTAKİ ANLATIM BOZUKLUĞU NE ALLAH AŞKINA. HANGİ EZEL DİZİSİ KARAKTERİSİN? KAÇ TANE EZEL DİZİSİ VAR Kİ? DOĞRUSU; "EZEL DİZİSİNİN HANGİ KARAKTERİSİN?"... Devamını Gör

Seray Aksu

Yoo yanlış falan yok. Başlık "hangi ezel dizisiNİN karakterisin" olsa dediğiniz gibi anlatım bozukluğu olurdu ama bu haliyle doğru. Allah bilir "hangi Avrupa... Devamını Gör

Eren Akbaş

Dayı çıkan var mı?

asligokcenbese

kızın adı azan değil azad