Görüş Bildir
Haberler
Hangi 'Elite' Karakterisin?

Hangi 'Elite' Karakterisin?

Penny
14.11.2022 - 19:44 Son Güncelleme: 15.11.2022 - 16:00

Kimileri için Elite 3. sezonda bitmiş olsa da Netflix, Elite'in 6. sezonunun geldiğini ve 7. sezonunda ilk sezondan bir oyuncunun da dahil olmasıyla devam edeceğini duyurdu. Peki sen hangi Elite karakterisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Peki yaşın?

2. Peki yaşın?

3. Lisede nasıl bir öğrenciydin?

3. Lisede nasıl bir öğrenciydin?

4. Senin için bunlardan hangisi daha önce gelir?

5. Bu Türk lise dizilerinden hangisi? Hiçbirini izlemediysen ilk dikkatini çekeni seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu dizi karakterlerinden hangisiyle sıra arkadaşı olmak isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

LUCRECİA!

LUCRECİA!

Sen son derece hırslı, kendine güvenen, gözü kara birisin. İstediklerini elde etmek için göze alamayacağın hemen hemen hiçbir şey yok. Kendine hedefler belirliyorsun ve bu hedeflere ulaşmak için çıktığın yolda gözün hiçbir şey görmüyor. Hatta bu yolda bazen kalpler kırdığın da oluyor. Fakat hedefine ulaştıktan sonra döntüklerini toplamayı biliyorsun. Eninde sonunda hedefine ulaşacağını çok iyi bildiğinden bu yolda asla taviz vermiyorsun. Peki bunu nasıl yapıyorsun?

PATRİCK!

PATRİCK!

Verdiğin cevaplara göre sen kendine hayransın. Herkesten ve her şeyden önce kendi mutluluğun geliyor. Mutluluğunu bozacak hiçbir şeye en ufak tahammülün yok. İstediklerini elde etmek için yapamayacağın şey, göze alamayacağın risk yok. Gözüne bir şey kestirmen yeterli. Senden kaçışı imkansız. Farklı bir auran var. Bir ortama girdiğinde tüm dikkatleri üzerine çekebiliyorsun. Bu da istediklerini elde etmek konusunda oldukça işine yarıyor. Ne diyelim, egona sağlık...

NADİA!

NADİA!

Sen son derece azimli, kendine güvenen, sevgi dolu bir insansın. Hedeflerine ulaşmak için var gücünle çalışıyorsun. Hırslısın ama bu hırs asla başkalarına zarar vermiyor. Sevdiklerine karşı son derece bağlısın, onlar için kendi isteklerini gözardı edebiliyorsun. Her hedefinde onları daha fazla mutlu etmek var. Fazla damarına basıldığında dişlerini göstermeyi biliyorsun ama bile isteye kimseye zarar vermezsin. Fakat söz konusu sevdiklerinde durum biraz değişebilir tabii.

OMAR!

OMAR!

Sen hem çekingen hem de dışa dönük bir insansın. 'Bu ikisi aynı anda nasıl olur?' diyebilirsin. Sen insanlara kendini çok çabuk açamıyorsun. Etrafına duvarlar örmüşsün. Sadece gerçekten güvendiğin insanlar bu duvarı aşabiliyor. Bu duvarı aştıktan sonra da renkli, canlı, enerjik bir senle karşılaşıyorlar. Her ne kadar sevecen olsan da en ufak bir yanlışta yeniden duvarlar örüp kabuğuna çekilmen çok zor olmuyor. Belki de mental sağlığın için en iyisi budur.

REBEKA!

REBEKA!

Sen kimselere benzemiyorsun. Kendi has bir tarzın, duruşun var. Çoğu kişiye tuhaf gelsen de sen olduğun gibi mutlusun. Özellikle herkesin birbirine benzediği şu dünyada kendine özgü ve biricik olmak çok zor. Sen bunu hiç uğraşmadan yapıyorsun, çünkü doğalın bu. Ne istediğini bilen, net bir insansın. Kimsenin ne dediğini, ne düşündüğünü umursamıyorsun. Sevdiklerin için yaşıyorsun ama yeri geldiğinde sevdiklerini de eleştirebiliyorsun. Sert ama aynı zamanda sıcak bir yapın var. Bu yüzden insanlar ilk başta senden çekinse de bir kere sevdiklerinde asla vazgeçemiyorlar.

GUZMAN!

GUZMAN!

Sen son derece kararlı, ne istediğini bilen, net bir insansın. Kimsenin lafına göre hareket etmiyor, her şeyi ölçüp tartarak kendi kararlarını kendin veriyorsun. Çevrendekilere karşı son derece korumacısın. Onlar için yapamayacağın hiçbir şey yok. Hatta çoğunlukla kendinden önce onları düşünüyorsun. Senin etraflarında olduğunu bilmek insanlara güven veriyor. Fakat çoğu zaman bu durum seni yoruyor. Biraz da kendin için mi bir şeyler yapsan?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
8
4
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Zevahir

Elite karakteri ne yaa? Elite yazıp da elit mi okunuyor bu sözcük şimdi? İngiliz hayranlığımız ya da İngilizce saplantısı desek daha doğru olur.

Rick

İngilizce değil İspanyolca. Dizinin ismi Türkçe’ye çevrilmedi, Türkiye’de de bu isimle yayında. O yüzden Türkçe’si yazılmaz.

Ilker Sarısoy

PATRİCK! Verdiğin cevaplara göre sen kendine hayransın. Herkesten ve her şeyden önce kendi mutluluğun geliyor. Mutluluğunu bozacak hiçbir şeye en ufak tahamm... Devamını Gör