Görüş Bildir
Haberler
Hangi Efsanevi Türk Roman Karakterisin?

etiket Hangi Efsanevi Türk Roman Karakterisin?

Begüm
27.01.2021 - 21:00

Acaba kim çıkacaksın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle kesinlikle burada yaşamalıyım dediğin şehri seçer misin?

2. Seni anlatan duvar yazısı hangisi?

3. Yapmaktan en keyif aldığın aktivite nedir?

4. Dünyaya bir daha gelsen hangi mesleği yapardın?

5. İçindeki duyguları anlatan tablo hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sihirli bir güce sahip olacaksın, bunun ne olmasını isterdin?

7. Seni bu hayatta en çok hangisi ağlatır?

8. Son soru: Bir kedi olsan hangisi olurdun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sıradışı: Müzeyyen!

Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku!

Bir yanın o kadar incinmiş, o kadar üzülmüş ki... Diğer yanın ise herkesten intikam almak, üzmek istiyor. İkisinin arasını bir türlü bulamıyorsun. İçindeki sevgiyi birine vermek istiyorsun ama o kadar kırılmışsın ki güvenemiyorsun kimselere. Sen alışılmış biri değilsin, sınırları aşıyorsun ve bu halinle herkesi de kendine aşık edebiliyorsun. İhtiyacın olan tek şey durum kendini dinlemek. Çevrendekileri ve kendini üzmemek için kendini dinlemeye ve tanımaya ihtiyacın var.

Alımlı mı alımlı: Maria Puder!

Alımlı mı alımlı: Maria Puder!

Kürk Mantolu Madonna!

Sen kendi ayaklarının üzerinde duran, güçlü mü güçlü birisin! Eşin benzerin yok, kendine ait bu tarzın ve tavrın herkesi büyülüyor. O kadar alımlısın ki, geçtiğin her yerde senin adın konuşuluyor ama bunca şaşanın içinde kalbin biraz buruk. Zaman zaman tam olarak kendin olamıyorsun, sanki kendinden de gizlediğin şeyler var. Senin bu hayatta aradığın biri var, onu bekliyorsun. Sevgiye olan saygın o kadar güzel ki!

Kendi içinde savaş veriyorsun: Selim Işık!

Kendi içinde savaş veriyorsun: Selim Işık!

Tutunamayanlar!

Bazen kendinle o kadar savaşıyor, kendinde o kadar kayboluyorsun ki... İşte bunları nasıl anlatacağını bile bilemiyorsun. Düşünüyor, konuşuyor ve araştırıyorsun. Seni sen yapan 3 özelliğin ile herkesten çok farklısın. Bazı zamanlar çevrendeki herkes sana yabancı geliyor, söyledikleri kelimelerden hiçbir anlam çıkaramıyorsun. Bırak herkes yoluna gitsin, sen böyle çok iyisin!

Başıboş ve aşık: C.

Başıboş ve aşık: C.

Aylak Adam!

Hem kendine bu kadar değer verip hem de aşkı bu kadar zevkle arayan başka hiç kimse yoktur! Bütün gün sokakta düşüncelerine dalıp yürürken, çevrende konuşulanları değil de tependen uçan kuşu gözlemleyebilecek kadar ince düşünceli ve farkındalığı yükseksin. Senin derdin tasan ne mevki ne de para. Biraz aşk, biraz kalem ve biraz da kelimeler olsa keyfine diyecek yok!

Peki sen gerçekte kimsin: Kinyas

Peki sen gerçekte kimsin: Kinyas

Kinyas ve Kayra!

İçinde bir yerlerde bir karanlık var, istediğin zaman gün yüzüne çıkarıyorsun. Dünyaya olan bu kızgınlığın hayatını ele geçirmiş, ne adalete inanıyorsun ne de sevgiye. Kendinle didişip durmaktan ve kelimelerle boğuşmaktan aldığın hazza diyecek hiçbir şeyimiz yok. Ama biliyoruz, içinde, gerçeğinde çok iyi biri var sadece hayat seni bu denli umutsuz ve kindar yapmış. Elinden geldiğince yaz, duygularını, kızgınlığını, aşkını, her şeyini... Yazdıkça sen olacaksın çünkü!

Kırılgan ama bir o kadar da nazik: Raif Efendi!

Kırılgan ama bir o kadar da nazik: Raif Efendi!

Kürk Mantolu Madonna!

Sevgi ve saygı, bu iki kelimenin hayatında yeri o kadar büyük ki! Sevginden vazgeçmemek için şu ana kadar o kadar şey yapmışsın ki... Seni sen yapan da tam olarak düşüncelerine ve inançlarına olan bu bağlılığın. Kırıldıkça kırılmış ama hiç sesini çıkarmamışsın, sessiz sedasız bir yerlerde üzülmeye devam etmişsin. Kimse sesini duymamış, seni görmemiş... 

Sadece bir düşün, hayat kaybetmeye değer mi?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
287
104
50
34
22
15
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?