Görüş Bildir
Haberler
Testi Çöz, Hangi Dünya Şehrinin Kadını Olduğunu Öğren!

etiket Testi Çöz, Hangi Dünya Şehrinin Kadını Olduğunu Öğren!

Dünyanın hepsi zaten biz kadınlara ait de özellikle neresi, onu bi öğrenelim 😎

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Aç karnına teste başlamayalım şimdi... Hadi bir yemek seçsene!

2. Peki ya üstüne tatlı?

3. Kahvesiz olur mu hiç?! Siparişinizi alalım? İsminiz… :)

4. Yemeği yedik, tatlıyı gömdük, üstüne kahve bile içtik... Şimdi sırada yediklerimizi yakma zamanı, spor yani. Peki senin en memnun olmadığın yerin neresi, yani ilk nereyi çalıştıracaksın?

5. Hadi biraz stile girelim... Kıyafetlerinde olmazsa olmaz parçan nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu sefer stilini faklı bir yoldan öğrenelim! Kendini bir makyaj malzemesine benzetecek olsan, bu hangisi olurdu?

7. O zaman bir de favori saç stilini öğrenelim!

8. Hadi biraz da bilgini ölçelim!.. Efsane Cuma denilince aklına geliyor?

8. Hadi biraz da bilgini ölçelim!.. Efsane Cuma denilince aklına geliyor?

9. Son olarak karakterini öğrenelim... Seni arkadaşlarına sorsak ve bu şıkları versek, hangisine "heh tam bu bizimkisi" der?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Los Angeles Kadınısın!

Sen melekler şehri Los Angeles'ın kadınısın. Sen bu dünya üzerine eğlenmeye gelmişsin anacım. 'Bir dakika otur, iki dakika dinlen!' yoook! İlla gezeceksin, illa tozacaksın! Amaaan biz de boş konuşuyoruz, tabii ki gezeceksin, bu hayatın, bu anın tadını çıkaracaksın. Öbür yandan sen tam bir yaz kadınısın, yaz sana çok yakışıyor, sen de yaza... Tüm bu özelliklerin sebebiyle senin ruhunun ait olduğu yer Los Angeles, sayın gezmeci kardeş ;)

Paris Kadınısın!

Bu sonuç seni şaşırttı mı?! Tabii ki hayır :)) Çünkü şu koca dünyada sana uyabilecek tek bir şehir var, o da hiç şüphesiz Paris! Vallahi güzel kardeşimiz, şunu net olarak söyleyebiliriz ki: Sen bu dünyadaki son romantik insansın! Nesli çoktan tükendi ve senin gibi saf aşka, ince duygulara, ruh eşliği kurumuna inanan kalmadı. Senin gibileri yeni nesil tarafından sadece dalga konusu oluyor. Ama biz seni tanıyoruz ve durumuna saygı duyuyoruz. Sen de zaten başkalarını umursamıyorsun; bu romantikliğinle gurur duyuyorsun. Böylesi romantik bir kadını pek tabii Paris'e postalamak istiyoruz. Hadi git ruhunun ait olduğu yere :)

Floransa Kadınısın!

Şimdi seninle baştan açık konuşacağız. Bu sonuç öyle herkese çıkmaz. Teste Antik Roma'daki gibi bu sonuca çıkan gizli tüneller ekledik! Sen de buraya çıktığına göre nev-i şahsını münhasır bir kardeşimizmişsin onu anladık :) Şimdi mesela sen biraz gizemlisin. Kafanın içinden geçenleri anlayabilmek için, seni çok iyi tanımak bile yetmiyor, ki bazen sen bile zor anlıyorsun kendini 0_o Mesela senin estetik anlayışın çok farklıdır. Atıyorum ev dekorasyonundan bahsedelim; en güzel döşenmiş ev bile sana aşşırı klişe gelir... Entresanlık... Evet evet bulduk sonunda seni anlatan şeyi: ENTRESAN! İşte tam da bu yüzden insanlık tarihinin en entresan şehri Floransa'nın kadınısın sen! Tebrikler rönesans kardeş, Michelangelo'ya selam söyle bizden ;)

Havana Kadınısın!

Nasıl Havana şimdiki zamana ait gibi durmuyorsa, sen de bu zamana ait değilsin! 60'lar mı? Evet olabilir! 70'ler mi? Mümkün!.. Hatta ruhun Antik Yunan'a bile ait olabilir; ama bu zamana asla ama uygun değil! Zamane çocuklarının Insta story'ler, Snapchat filtreleri falan sana çok yabancı. Sen daha asil duguların insanısın. Eski zaman insanının inceliği, dikkati ve empatisi var sende ilginç bir şekilde. Kısaca senin zamanın da Havana gibi geçmiş gibi görünebilir; ama ehil gözler zamanın ta kendisinin sen ve Havana olduğunu görebilir. Gerçek güzel sizlersiniz; bu görebilen gözler bulmak ümidiyle ;) Hasta la victoria siempre!

Tokyo Kadınısın!

Her şeyin başında seninle ilgili çok net bir tespit yapmak istiyoruz: Sen minimalist bir kadınsın. Bunu ev dekorasyonundan tut, imajına; okuduğun kitaplardan, izlediğin filmlerden tut, konuşmana, tavrına, haline hareketlerine kadar her şeyinde gözlemlemek mümkün. Abartı, şaşaa, görkem gibi şeyler sana buradan Jüpiter kadar uzak. Bak benzetme yaparken, azıcık abarttık, bu bile seni rahatsız etti. Zaten oldum olası her şeyi abartanlara, abartı içinde yaşayanlara uzaktan uzağa 'tiskinerek' bakarsın sen! Tüm bu sebeplerden senin ruhunun ait olduğu şehir, minimalizmin başkenti Tokyo! Hadi o zaman sayonara ;)

Viyana Kadınısın!

Ooo asalet abla gelmiş, hoşgelmiş. Dur, biraz oturuşumuzu toparlayalım, üstümüze başımıza çeki düzen verelim. Yoksa adab-ı muaşerete mugayyir hareket etmekten bizi müebbete mahkum edersin sen şimdi :) Vallahi gördük gördük de senin gibi salon kadınını görmedik. 17. Yüzyıl balo davetinde gibi yaşıyorsun ve her şeyden vazgeçiyorsun ama elitizmden asla vazgeçemiyorsun. Saygı, asalet ve estetik senin favori kavramların. İnce ince zevklerin vardır ve bu ince zevkler için Acem ülkesini feda edersin. Marie Antoinette gibi ekmek bulamazsan pasta bile yiyebilirsin ama şimdi ikisi de karbonhidrat; muffin top'ları coşturmaya gerek yok şimdi. Şimdi bu kadar laftan sonra neden sana Viyana çıktı, anlamışsındır umarım sayın Leydimiz :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1148
665
368
138
76
38
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nehir Gökçen

Los Angeles Kadınısın! Sen melekler şehri Los Angeles'ın kadınısın. Sen bu dünya üzerine eğlenmeye gelmişsin anacım. "Bir dakika otur, iki dakika dinlen!" y... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Los Angeles Kadınısın! Sen melekler şehri Los Angeles'ın kadınısın. Sen bu dünya üzerine eğlenmeye gelmişsin anacım. "Bir dakika otur, iki dakika dinlen!"... Devamını Gör

Gülnur

Floransa Kadınısın! Şimdi seninle baştan açık konuşacağız. Bu sonuç öyle herkese çıkmaz. Teste Antik Roma'daki gibi bu sonuca çıkan gizli tüneller ekledik! S... Devamını Gör