Görüş Bildir
Haberler
Hangi Dizi Karakteriyle Baş Düşman Olurdun?

Hangi Dizi Karakteriyle Baş Düşman Olurdun?

Diziler hayatımızın tam ortasında yer alınca bazen kendimizi bir dizi karakteri gibi düşünebiliyoruz. Eğer sen de kendini bir dizinin içinde ara sıra hayal ediyorsa, testi çözerek hangi karakterin senin baş düşmanın olacağını öğren!

Haydi teste geçelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetinle başlayalım!

2. Söyle bakalım ne tür dizilerden hoşlanırsın?

3. Psikolojik baskıya ne kadar katlanabilirsin?

4. Diyelim ki biri canını sıktı, ne yaparsın?

5. Bize hayalindeki evi göster!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Favori yemeğini görelim bir de!

7. Peki dedikodu sever misin?

8. Şimdi son sorudayız! Hayatından memnun musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin baş düşmanın Polat Alemdar!

Senin baş düşmanın Polat Alemdar!

Senin düşmanın kesinlikle Polat Alemdar olurdu. Evet, Polat Alemdar azılı bir düşman ama onun düşmanı olabildiğine göre sen de boş değilsin. Onun dikkatini çekmiş ve bir tehdit olarak algılanmış olman yüksek ihtimal. Açıkçası Polat Alemdar ve senin iki düşmanı oynadığınız güzel bir aksiyon dizisi tadından yenmezdi!

Senin baş düşmanın Alev!

Senin baş düşmanın Alev!

Senin düşmanın kesinlikle Alev olurdu. Kızılcık Şerbeti dizisinin seküler ve güçlü kadını Alev'i öyle her şey kolay kolay sinirlendirmese de sen onun damarına basmışsın belli ki. İntikamı yavaş ve derinden alan bir karakter olan Alev'le başa çıkman için sana bolca sabırlar diliyoruz. İşin biraz zor gibi.

Senin baş düşmanın Burhan Altıntop!

Senin baş düşmanın Burhan Altıntop!

Senin düşmanın kesinlikle Burhan Altıntop olurdu. Ortamlarda Nişantaşı çocuğu Burhan Altıntop'un şivesiyle falan dalga geçtiysen zaten sana geçmiş olsun. Ömür boyu kurtulamayacağın bir düşman edindin bile! Fakat bu düşman diğerlerine benzemez. İşi düşünce seni dünyadaki herkesten daha çok sever. Biraz tatlı bela diyebiliriz Burhan için.

Senin baş düşmanın İfakat!

Senin baş düşmanın İfakat!

Senin düşmanın kesinlikle İfakat olurdu. Kendi doğruları için kimsenin gözünün yaşına bakmayan İfakat'la düşman olduysan vay senin haline. İnsanı öldürmeyen ama sürüm sürüm süründüren biridir kendisi. Kendisinden başka hiç kimseyi sevmemesi de cabası. İfakat'la savaşın epey çetin geçeceğe benziyor. Dikkat et seni de kendisine benzetmesin.

Senin baş düşmanın Pembe!

Senin baş düşmanın Pembe!

Senin düşmanın kesinlikle Pembe olurdu. Hele ki onun ince çizgisi olan muhafazakarlık üzerine birkaç ufak espri yaptıysan bir daha seni evine alacağını bile sanmıyoruz. Pembe dışarıdan zararsız görünse de ailesiyle kurduğu o güvenli alana zarar gelmesinden ödü kopuyor. Aman onun yakınlarına gireyim deme! Ya da Alev kadar cesursan önden buyur diyelim!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
120
36
25
14
12
9
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ömer ÇALIŞKAN

Polat Alemdar çıktı ben o adamla düşman felan olmam arkadaş.

Nurcan Güneri

Senin baş düşmanın Polat Alemdar!

AsenA

ifakat mi😳 o kadin beni aksam üstü atıştırmalığı niyetine 5dk da yer🤣🤣