Görüş Bildir
Haberler
Hangi Burcun İnsanıyla Yatakta Çok Uyumlusun?

Hangi Burcun İnsanıyla Yatakta Çok Uyumlusun?

Ebru Çiftçi
07.10.2018 - 13:29 Son Güncelleme: 08.10.2018 - 17:59

Yatakta muhteşem ten uyumunu yakalamak istiyorsan, kesinlikle bu testi çözmelisin! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, cinsiyetini öğrenelim.

2. Diyelim ki, aşık olduğun insanın seni aldattığını öğrendin ne yaparsın?

3. Bu görsele 5 sn. baktığında sende bu duygulardan hangisini uyandırıyor?

4. Pekiiii bu görselde gözüne ilk çarpan şey nedir?

4. Pekiiii bu görselde gözüne ilk çarpan şey nedir?

5. Partnerinin bu iç çamaşırlardan hangisini giymesi isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ne kadar mükemmel olduğunu düşünüyorsun? (Kendine 5 üzerinden puan ver bakalım.)

7. Ve son olarak, gecenin şerefine kendine bir içki seç bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Koç!

Koç!

Sen kesinlikle koç burcu insanıyla yatakta ok uyumlusun. Çünkü koçlar güçlü ve çekici bir karaktere sahiptir. Belki de bu sebepten dolayı ilişkilerinde kontrol kendilerinde olsun ister. Öpüşme konusunda da oldukça farklı ve başarılıdır Koçların şehvetini saman alevine benzetmek yanlış olmaz. O yüzden onun bu yükselişini yakalamak büyük öneme sahip. Ve bu özellikler sana gerçekten çok uyumlu. Çünkü sen de tıpkı onun gibi şehvetli ve iddialısın.

Sabırsızdır ve bazı zamanlar ilişkilerinde bencil hareketleri problemlere yol açabilir. Fakat dediğimiz gibi saman alevinin yükseldiği o anları yakalayabilirsen, kimseyle yaşayamayacağın zevklere erişebilirsin. Seni zevkin doruklarına çıkarabilir.

Boğa!

Boğa!

Sen kesinlikle yataktaki uyumu boğa burcu insanıyla yakalayacaksın.  Boğalar burçlar arasındaki en kontrol meraklısı olanlardır. Sen de kontrol insanı olduğun için bu aranızdaki uyum seks hayatınıza da mükemmel şekilde yansıyacaktır. Karşı tarafı sıkmayan ve rahat hissettiren bir kontrol bu. Özgürlüğünüze engel olmadan istediğiniz gibi sevişebileceğiniz bir kontrol. Harika değil mi?  Aynı zamanda çok da iyi aşıklardır. Karşılarındakinin ayaklarını yerden kesmek onların işidir. Bu konuda da seni tatmin edecek ve zevkin doruklarına ulaşacaksınız. Yataktaki uyumu bu kadar iyi yakalayabileceğin bir burç bulamazsın.

İkizler!

İkizler!

Sen kesinlikle ikizle burcu insanıyla yatakta uyum içerisindesin. Eğer ilişkilerinde özel anlarını zeki insanlarla paylaşmak istiyorsan, doğru adres kesinlikle ikizler! Ne arasan onda var. Onun sahip olduğu farklı elektrik, tek dokunuşla seni etkilemeyi başaracaktır. İkizler bir ilişki için gerekli sonsuz kapasiteye sahiptir. Tıpkı senin gibi. Bu konuda o kadar uyumlusunuz ki başkasıyla yatakta bu kadar eğlenemezsin. Hatta zevk alamazsın.  Onunla yaşadığın ilişkide sıkılmanın imkanı yok. İkizleri etkilemek istiyorsanız ona karşı zeki adımlar atmalısın. Sen de böyle adımlardan hoşlandığın için iki taraf da inanılmaz keyif alacaktır. Esprilerden hoşlanırlar ama kesinlik zekice olanlardan. Çünkü kendileri de karşı tarafı etkilemek için zeki espriler yaparlar. Anlayacağın ikizler burcu insanı tam da sana göre!

Yengeç!

Yengeç!

Sen kesinlikle yataktaki uyumu yengeç burcu insanıyla yakalayacaksın. Yengeçler ilişkilerinde en hassas olan burçlardan biridir. Tıpkı senin gibi. Bundan dolayı sana nasıl yaklaşacağını çok iyi biliyor. Yumuşak dokunuşlar ve duygusal anlara ihtiyaç duyarlar. Senin istediğin o yumuşak dokunuşlar gibi. Birbirinize karşı isteklerinizi karşılayacak ve o zevki doruklarınıza kadar hissedeceksiniz. Sen duygusal bir insansın. Onların da derin bir duygusal beklentileri vardır ve bu konuda oldukça hassaslardır. İkinizde yataktaki uyumu bu şekilde yakalayıp tutkulu bir gece geçirebilirsiniz. O yüzden başka bir burç aramana gerek bile yok. Çünkü yengeç burcu insanı tam da sana göre.

Aslan!

Aslan!

Sen kesinlikle yataktaki uyumu aslan burcu insanıyla yakalayacaksın. Biz de çoğu insanın aynı fikirde olduğu gibi aslanların hem çok iyi birer aşık hem de seks sırasında efsane bir usta olduğunu düşünüyoruz. Sen de seks konusunda inanılmaz iyi olduğun için bu uyumu çok kolay yakalayacaksınız. Arzularını sana anlatma biçimi bile seni baştan çıkartmaya yetecektir. O yüzden yataktaki o muhteşem ten uyumunu başka burcun insanında arama deriz.

Başak!

Başak!

Sen kesinlikle başak burcu insanıyla yataktaki uyumu yakalayacaksın! Eğer birini kendi dünyana almaya hazırsan, bir başaktan daha iyi birini aramamalısın. İlk görüşte soğuk ve uzak gibi gözükmesine rağmen, ilk duvarı aştıktan sonra duvarın arkasındaki o minik kediyi göreceksin. Ki zaten o seni etkilemeyi çoktan başaracaktır. İkinizin bu inanılmaz uyumu yatakta doruk noktanıza ulaşmanızı sağlayacaktır. Başaklar genellikle mükemmellik takıntısına sahip olurlar ve bu da sana olan yaklaşımlarının kusursuz olmasının bir sebebidir. Senin mutlu olman ve zevk alman için elinden geleni yapacaktır. Eğer yatakta bir partner arıyorsan bu kesinlikle başak burcu insanıyla olmalıdır.

Terazi!

Terazi!

Sen yatakta kesinlikle terazi burcu insanı ile uyumlusun! Bu uyumu başka burcun insanıyla yakalayamazsın. Terazi karşı tarafın gösterdiği ilgiyle beslenen ve memnun olan bir sevgilidir. Bu yüzden kendisi de karşı tarafa aşırı ilgilidir. Onu mutlu etmek için elinden geleni yapar. İsteklerine karşılık verir. Duygusal, romantik düşüncelerle doludur, ona karşı sabırlı ol ve fantezilerini yerine getirmeye çalış. Çünkü emin ol o da yerine getirecektir. Teraziler flörtlerinde doğallıktan yana olduğu için, yatakta eğlenceli deneyler denemekten hoşlanırlar. Senin de eğlenmeyi çok seven bir insan olduğunu bildiğimiz için inanılmaz keyif alacağın bir gece geçirebilirsin.

Akrep!

Akrep!

Sen kesinlikle akrep burcu insanıyla yataktaki uyumu yakalayacaksın. Akrep, tüm burçlar arasında cinselliğe en düşkün olanlardandır. Bu konuda senin isteklerini yerine getireceğinden emin olabilirsin. Çünkü seksin kitabını yazan bir burç insanıdır. Birçok kişi için bu, onları çok iyi birer sevgili yapar. Senin de böyle düşüneceğine adımız kadar eminiz. Yataktaki performansı seni baştan çıkaracaktır. Çünkü senin istediğin bütün özelliklere sahiptir. O yüzden yatakta ten uyumunu en iyi yakalayacağın kişi kesinlikle akrep burcu insanıdır.

Yay!

Yay!

Sen kesinlikle yataktaki uyumu yay burcu insanıyla yakalayacaksın. Yay burcu eğlenceli ve çocuksu, sevgili olarak daima yaratıcı olurlar. Tıpkı senin o sevimli ruhun gibi.  Ruhları sürekli genç kalır, bu yüzden de yeni tecrübeler için her zaman açık görüşlüdür. Onunla birlikte muhteşem deneyimler yaşayabilirsin.  Karşılarındaki kişi için hissettikleri tutku onları tatmin ederse, yapmayacakları çılgınlık yoktur. Senin çılgınlığını her insan kaldıramaz ama yay burcu insanı bunu çok iyi yapacaktır. Yataktaki o muhteşem uyumu başka burcun insanında arama deriz. :)

Oğlak!

Oğlak!

Sen kesinlikle yataktaki uyumu oğlak burcu insanıyla yakalayacaksın.  Oğlaklar fiziksel yakınlığa ulaşmak için derin duygusal etkileşimlere ihtiyaç duyarlar. Senin de aşksız seks yapamadığını biliyoruz. Sevmediğin bir insanla birlikte olmak istemezsin. O yüzden onunla birlikte hem aşkı hem de seksi doruklarına kadar hissedebilirsin. Maceracı deneylere pek açık sayılmaz. Senin istediğin gibi istikrarlı bir ilişki tam da onlara göre! Bu muhteşem uyum seni havalara uçuracaktır. O yüzden ten uyumunu yakalamak için başka burcun insanını arama deriz. Çünkü oğlaklar seni inanılmaz doruklara ulaştırabilir.

Kova!

Kova!

Sen kesinlikle yataktaki uyumunu kova burcu insanıyla yakalayacaksın. Kovalar fiziksel yakınlaşma için duygusal etkileşimleri ilk sıralara koymazlar. Fiziksel tutku onlar için daha ön plandadır. Ama seninle aranızdaki etkileşim fiziksel tutkudan da öte olacaktır. Çünkü isteklerini çok güzel bir şekilde karşılayıp seni zevkin doruklarına çıkaracaktır. Senden etkilenmemesi imkansız gibi bir şey. Beklenmeyen romantizmler de işin tuzu biberi olabilir. Seni en çok etkileyen şey de bu olabilir. Çünkü sen romantizm insanısın. Tutkulu ve yaramaz bir burç olarak yatakta inanılmaz uyumu yakalayacaksın.

Balık!

Balık!

Sen yatakta kesinlikle balık burcu insanıyla çok uyumlusun. Balıklar karşısındakine zevk ve tatmin dolu sevecen bir ilişki sunar. Oldukça uyumlu ve rahatlatıcı bir partnerdir. Bu konuda senin isteklerini tatmin edecektir. Aradıkları aşkı buldular mı, ilişkilerinde partnerini zevkin doruklarına eriştirebilir. Tıpkı senin gibi.  Bir balığı etkilemek istiyorsan agresif olmalısın. Kovalamaca her zaman hoşuna  gidecektir. Sen de zoru sevdiğin için bu durum inanılmaz hoşuna gidecek. Sahip olduğun tutkuyu ona açıkça göstermelisin. İşte o zaman onunla birlikte şehvetli bir gece geçirebilirsin. Bu da seni inanılmaz mutlu eder.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
240
235
121
79
56
46
30
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
smybhh

alkol kullanmayanlara da bi seçenek yapsaydınız keşke

Barney

2 koç yatakta olmaz onedio. dünya buna hazır değil :D

first_contact1

ben de koçum koç çıktı

Pasif Kullanıcı

Onedio bu testler sıkmadı mı?