Görüş Bildir
Haberler
Hangi Aşk 101 Karakteri Senin Sevgilin Olmalı?

etiket Hangi Aşk 101 Karakteri Senin Sevgilin Olmalı?

Hangi Aşk 101 karakteri senin ruh ikizin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangi cinsiyetten hoşlanıyorsun?

2. Yaşını da seç.

3. Nasıl tiplerden hoşlanırsın?

3. Nasıl tiplerden hoşlanırsın?

4. Bir ilişkide senin için en önemli şey hangisi?

4. Bir ilişkide senin için en önemli şey hangisi?

5. Biraz kaçık ama çocuk ruhlu biriyle mi yoksa ağırbaşlı ve çekici biriyle mi birlikte olmak isterdin?

5. Biraz kaçık ama çocuk ruhlu biriyle mi yoksa ağırbaşlı ve çekici biriyle mi birlikte olmak isterdin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevgilinle birlikte yapmaktan keyif alacağın aktivite hangisi?

6. Sevgilinle birlikte yapmaktan keyif alacağın aktivite hangisi?

7. Peki, ilişkini bitirme nedenin şunlardan hangisi olabilir?

7. Peki, ilişkini bitirme nedenin şunlardan hangisi olabilir?

8. Son olarak geçmişte pişmanlıkların var mı?

8. Son olarak geçmişte pişmanlıkların var mı?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Eda!

Eda!

Testimizde verdiğin yanıtlara göre sen ne olursa olsun Eda karakteriyle sevgili olmalısın!  Aurası o denli yüksek bir hanım ki, bu karakterle sevgili olmak gerçekten oldukça zor. Ama sen cesaret etmişsin bir kere. Senin ideal hanım tipine tam olarak uyuyor Merve. Sert bir hanım, hem de da fazlaca akıllı. Seni zekasıyla etkileyen kadınlardan zaten oldukça hoşlanıyorsun. Sonucun bu şekilde çıkmasına da hiç şaşırmadık. Bir taraftan da lükse düşkün bir karakter Eda. Ama sen kendine güveniyorsun anlaşılan :)

Işık!

Işık!

Testimizde verdiğin yanıtlara göre sen ne olursa olsun Işık karakteriyle sevgili olmalısın! Işık, yaşamın ona getirdiği tüm zorluklara rağmen, kendine güzel bir yaşam kurmuş bir karakter. Yalnızlığa alışmış birisi. Hayatına birini almayı pek düşünmemiş, yıllarca insanları mutlu etmeye adamış kendini. Daha sonrasında da aşkla tanıştığında işler birazcık değişti tabii. Ancak oldukça iyi niyetli ve masum biri Işık. İnsanı rahatlatan bir tarafı var. Bir yandan da ayakları üstünde durabilen, kimseye ihtiyacı olmadan yaşayabilecek biri. Ne diyelim mutluluklar :)

Burcu!

Burcu!

Testimizde verdiğin yanıtlara bakılırsa sen ne olursa olsun Burcu karakteriyle sevgili olmalısın! Kendine güvenen, ayakları üzerinde duran biri Burcu. Sevdiğinde de doludizgin seven, kurallara karşı koyan birisi. Oysa, çok da prensipli bir karakter... Ancak aşk laf konusu olduğunda ortada kural falan da kalmıyor malum. Bunun en güzel örneği de Burcu. Bir taraftan da parlak zeka bir kadın, sevdiklerine de oldukça düşkün. Sanırım bu özellikleriyle seni tavladı, bunu anlamamız zor değil. :)

Kerem!

Kerem!

Testimizde verdiğin yanıtlara nazaran sen ne olursa olsun Kerem karakteriyle sevgili olmalısın! Evet, sen tam olarak Kerem'in benzer biçimde birini istiyorsun hayatında. Heyecanlı bir karakter Kerem, oldukça acele parlıyor ama sevdiklerine karşı da oldukça korumacı birisi. Tıpkı sana benzer biçimde! Verdiğin yanıtlara bakarak söylüyoruz ki, bu testi Kerem karakteri çözse, o da seninle aynı yanıtları verirdi. Resmen aynı kafadasınız siz! Doğru bildiğin yoldan asla vazgeçmezsin, gerekirse herkesi karşına alırsın. Sevdiğini de sonuna kadar kıskanıyorsun, işte bu da Kerem ile aynı olan bir yanın daha. Birbirinizi yer durursunuz artık. :)

Sinan!

Sinan!

Testimizde verdiğin yanıtlara göre sen ne olursa olsun Sinan karakteriyle sevgili olmalısın! Sen kendini fazlaca iyi tanıyan birisin. Her şeyden önce senin kendi kuralların ve kendine göre yarattığın bir dünyan var. Bu dünyanda da oldukça mutlusun. Seni sen icra eden değerlerin dışına çıkmaktansa, oradan uzaklaşmayı tercih ediyorsun. Bazen şartlar sana istediğini vermese de, sen aslen bu şekilde birisin. Senin en kıymetli varlığın sevdiklerin, onların kılına bile zarar gelmesini istemezsin. Bu uğurda yanlışlar yapmıyorsun diyemeyiz fakat sınırları çok fazla aşmasan iyi edersin. Sana Sinan'la mutluluklar. :)

Osman!

Osman!

Testimizde verdiğin yanıtlara göre sen ne olursa olsun Osman karakteriyle sevgili olmalısın! Osman, oldukça başarılı biri. Bir o kadar da ilkeli ve karizmatik. Tam da senin aradığın türden bir adam yani. Mantığını kullandığı anlarda dünyanın en zeki adamlarından biri olabilirken, mevzu aşk olunca adamın içinden bambaşka biri çıkabiliyor. Sen de tıpkı böyle birisin. Aşk, seni dibine kadar değiştiriyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
675
486
201
103
48
42
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pelin Kara

Biseksüeller testi iki kere mi yapacak?

Zuleima Zahir

Artık ''hangi cinsiyetten hoşlanıyorsun'' sorusuna en azından ''her ikisi de'' seçeneği ekleyebilirsiniz. sıktınız iyice

Ceren Dağdelen

Zorla Osman çıkarttım mnvdkfds