Görüş Bildir
Haberler
Hangi Anime Karakteri Senin Ruh İkizin?

etiket Hangi Anime Karakteri Senin Ruh İkizin?

Nsycl
17.06.2016 - 17:43

İzlerken dünyalarına daldığımız, karakterleri ile bir olduğumuz birbirinden güzel animeler ve onların başrollerinden hangisi senin ruh ikizin öğrenmek ister misin? Hemen teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlayalım o halde. Sence senin özel gücün ne?

2. Duygularını belli etmekte zorlanır mısın?

3. Kendine en yakın bulduğun resmi seçmeni istiyoruz şimdi de.

4. Peki işte veya okulda takım oyuncusu musun? Yoksa tek tabanca takılanlardan mısın?

5. Peki aşağıdakiler arasından en başarısız olduğun şeyi seçmeni istesek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Boş zamanlarından bahset biraz da bakalım. Neler yaparsın?

7. Peki tam olarak şu an ne yapmak isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

8. Son sorumuz açık: Adalet mi? İntikam mı?

"Edward Elric" çıktı!

"Edward Elric" çıktı!

Çok büyük kalbi olan gerçek bir sert çocuktan bahsediyoruz şu an! Hata yaptığını bile bile inat eden ve bazen insanları çileden çıkartan bir yapın olsa da sevdiklerine olan vefan ve sevgin buna şahit olanları içten etkiliyor. Hızlı sinirleniyor fakat çok hızlı soğuyorsun. Kin tutmuyorsun. Ve insanlara yaklaşırken farklı bir karaktere asla bürünmüyorsun. Aile bağların ise çok ama çok kuvvetli.

"Son Goku" çıktı!

"Son Goku" çıktı!

Çok güçlü, çok komik ve çok saf! Sen de Goku gibi doğallığı benimsemiş, insanlara hislerini direk söyleyen bir inansın. İçinde sinsilik ve kötülük barındırmayan bir karakterin var. Karşı cinsle iletişim konusunda da birazcık bilgisiz, eh biraz da beceriksizsin :) Ama senin bu kibar ve yardımsever ruhun ne olursa olsun güzel şeylere kavuşacak.

"Light Yagami" çıktı!

"Light Yagami" çıktı!

Karizmatik bir lider. Soğukkanlı bir üstün zeka. Nam-ı diğer 'Kira'. İnsanların üzerinde bıraktığın etki inanılmaz. Kendini onlardan soyutlama yoluna geçmense anlaşılabilir çünkü sen kendi doğrularına, kendi kurallarına göre oynamayı seçen birisin ve bu yolda önünde birilerinin durmasını istemiyorsun. Sevabı da günahı da sende. Tek başına her şeye göğüs geriyorsun, germeye devam edeceksin.

"L" çıktı!

"L" çıktı!

Diğer insanlara göre esrarengiz, çekici ve biraz da korkutucu bir havan var. Zekan, olaylara bakış açın tıpkı L gibi olağandışı. Sevdiğin şeyleri çevrene göstermekte zorlanıyor fakat eylemlerinle onların anlamasını sağlıyorsun. He bir de tatlıya çok düşkünsün :3

"Monkey D. Luffy" çıktı!

"Monkey D. Luffy" çıktı!

One Piece'i bulmak için yola çıkmış bir mürettebat ve onların biricik kaptanı 'Gomu Gomu' meyvesi yemiş Luffy! Sen Luffy'sin çünkü hayatını güzelleştirecek şeyleri çok iyi seçmiş sade ama çok dolu yaşayan bir insansın. Güzel yemek, güzel dostluklar, güler yüzler olduğu sürece sen mutlusun. Hep pozitif ve yapıcı bir tarafın var. Ama eğer dostlarına bir zarar gelecek olursa o zaman herkes gazabından korksun!

"Naruto Uzumaki" çıktı!

"Naruto Uzumaki" çıktı!

Biraz geyik, biraz sorumsuz, biraz da tembel. Bunlar seni tanımlayan şeylerden. Peki sen bu eksiklerini nasıl kapatıyorsun? İnancınla ve isteğinle. Bir gayeye giden tek bir yol yoktur. Fakat genelde insanlar tek bir yolu tercih ederler çünkü daha garantidir. İşte sen o yolu kendi çizen bir insansın! Kurallar, planlar sana göre değil. Zehir gibi çalışan beynine, koskocaman kalbini eklediğimiz zaman ortaya büyük bir kahraman ortaya çıkıyor diyebiliriz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3857
1711
971
785
506
328
295
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
TC Mehmet Ak

Bok gibi test

İlgi Melek

"L" çıktı!