Görüş Bildir
Haberler
Hangi 4N1K İlk Aşk Dizisi Karakterisin?

etiket Hangi 4N1K İlk Aşk Dizisi Karakterisin?

16.08.2018 - 17:44 Son Güncelleme: 17.08.2018 - 17:59

Vicdanı lens olmayanlar buraya! 4N1K İlk Aşk dizisinde hangi karakteri kendine daha yakın buluyorsun bilmiyoruz ama, hangi karakter olduğunu çok iyi biliyoruz!

Sen de merak ediyorsan seni şöyle teste alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Hangi ifade seni tanımlamaya daha uygun?

2. Hangi ifade seni tanımlamaya daha uygun?

3. Seni biraz tanıyalım: Çocukluğunda nasıl biriydin?

3. Seni biraz tanıyalım: Çocukluğunda nasıl biriydin?

4. Diyelim ki, gerçekten dost olarak bildiğin insanlarla aran bozuluyor. Sence buna ne sebep olabilir?

5. O zaman bir de aşk diyelim. İlk aşkını bize anlatacak olsan...

5. O zaman bir de aşk diyelim. İlk aşkını bize anlatacak olsan...
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Lise hayatını özetlemeni istesek?

7. Birine tam anlamıyla güvenmen için neye ihtiyacın olur?

7. Birine tam anlamıyla güvenmen için neye ihtiyacın olur?

8. Son olarak, günün çoğunu nerede geçirdiğini söyle!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yaprak!

Yaprak!

Sen tamamen kendine özgüsün, olduğun gibisin. İnsanların senin hakkında ne düşündükleri umrunda bile değil. Farklı olmak için de çabalamıyorsun üstelik, bu senin içinden geliyor. Sen sevdiklerinden ve değer verdiklerinden asla vazgeçemiyorsun. Onların kılına zarar gelecek olsa, dünyayı yakarsın yani! Ama sevginin karşılığını da alıyorsun elbet. O yüzden bu yolda tam gaz devam!

Ece!

Ece!

Merhaba, dünyanın en doğal insanı! Bu senin için adeta hayat mottosu olmuş durumda. Yapmacıklıktan hiç hoşlanmıyorsun ve bu seni sahip olduğundan çok daha fazla bir güzelliğe ulaştırıyor. Ayrıca hiç şımarık bir yapın da yok! Ee daha ne olsun! Herkes senin gibi olabilmeyi başarabilse keşke!

Merve!

Merve!

Sen doğru bildiklerinden asla vazgeçmiyorsun. Müthiş bir özgüvene sahipsin ama bunu egoistliğe taşımıyorsun. Kendine olan inancın tam, bu yüzden asla ödün vermezsin. Sahip olduğun kişilikten de son derece memnunsun. Ama bazen özgüvenin inatla birleşip büyük sonuçlar doğurabiliyor. Yine de sen kendin için en iyisini bilirsin diyoruz!

Bade!

Bade!

Sen rekabeti seviyorsun ve hedeflerine ulaşmak için yapamayacağın şey yok! Aslında sahip olduklarının tam olarak farkında değilsin, bu yüzden kimi zaman karakterine aykırı davranabiliyorsun. Özgüvenin ve kendine inancın tam! Sadece bazen sınırları fazla zorluyorsun, dikkat etmekte fayda var.

Ali!

Ali!

Sen sevdiklerin uğruna her şeyi göze almaya hazırsın. Arkadaşların ya da sevdiğin kişi için yapamayacağın şey yok. Onları koruyup kollamayı kendine görev edinmişsin. Onlar için bir kahramansın desek yalan olmaz yani! Her şeyin üstesinden sevgiyle gelebiliyorsun ve buna sahip olduğun için çok şanslısın. Böyle kal :)

Barış!

Barış!

İşte karşımızda özgüven abidesi! Tamam, özgüvene sahip olmak güzel ama sen biraz sınırları aşmışsın sanki. İlgi odağı olmayı o kadar çok seviyorsun ki, dikkat çekmek için yapamayacağın şey yok. Rekabet de bunlardan bir tanesi! Bir rekabet içine girdiğinde tamamen buna kuruluyorsun. Biraz kendini toparlasan fena olmaz sanki!

Sinan!

Sinan!

Sen tam anlamıyla aşk adamısın! Yani hayatının her alanına aşk işlemiş ama bunlar daha çok başkasına akıl verirken işe yarıyor. Kendin genelde bu konuda bir miktar tökezliyorsun :/ Zor olan genelde seni buluyor ama vazgeçmek pek sana göre bir şey değil. Eh, ne diyelim, sen yolunu bulursun elbet!

Gökhan!

Gökhan!

Merhaba, aşırılar insanı! Sen aşırı dost, aşırı sevgili, aşırı sevimli ve bir o kadar agresifsin. 'Sevdim mi tam severim, sildim mi bir kalemde!' sözü tam senin için yazılmış yani. Bir de öyle kıskanç, öyle kıskançsın ki bunu anlatabilecek kelimeleri bulmakta güçlük çekiyoruz. Tamam, seviyorsan kıskanıyorsun ama karşındaki insanı bunaltma ve güvensiz olduğun hissini verme. Bu son derece yanlış. Biraz kendimize dönüp bakmakta fayda var.

Oğuz!

Oğuz!

Sen dünyanın en neşeli, en sempatik, en ciddiyetten uzak insanı olabilirsin! Şakalaşmayı öyle çok seviyorsun ki, dünya bunun üzerine kurulu sanki senin için. Tabii, böyle düşününce ideal arkadaş olduğun gözler önüne seriliyor. Ama yine de, zaman zaman da olsa biraz ciddiyete sahip olsan iyi olur gibi :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1613
1057
548
198
127
74
74
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deniz Derya Canfeda

Bade çıktı 😂 Olsun Bade'yi seeviyorum ben ya. Ali'yi sinir ediyor. Bende Ali'den nefret ettiğim için sinir olduğunu görmek hoşuma gidiyor. Bu arada şuraya şu... Devamını Gör

yaseminyurtdas

yalnız değilim #teambarış

doraidil

Bu içeriği hangi teamali hazırladıysa gitsin bir silkelenip kendine gelsin.

Deniz Derya Canfeda

Aynen ya sinir oldum! Ali çıkarsa mükemmelsin diyor, Barış çıkarsa toparlan diyor geri zekalı.

Ender Deniz

Bu kadar salak bir diziyi izleyenlere selam olsun.

Nilsu Yiğit

birkere bu dizi salak değil izlemiyosan bile boş yapma