Görüş Bildir
Haberler
Hande Erçel ve Kerem Bürsin Evleniyor Mu? Oyuncudan Açıklama Geldi...

Hande Erçel ve Kerem Bürsin Evleniyor Mu? Oyuncudan Açıklama Geldi...

GNS
17.11.2021 - 23:16

Medya gündeminin sevilen çifti Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi hakkında evlilik yorumları geliyor. Fox TV'nin Sen Çal Kapımı dizisinde birlikte başrolde yer aldıktan sonra arkadaşlıkları aşka dönüşen ikilinin ilişkileri hakkında sürekli yeni gelişmeler yaşanıyor. Yeni bir proje için metin okumasına giden Kerem Bürsin, mekan çıkışında magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Evlilik konusunu açan basın mensuplarını yanıtlayan Bürsin açıklamalarından sonra mekandan uzaklaştı. Peki Kerem Bürsin ve Hande Erçel evleniyor mu? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Magazinin sevilen çifti Hande Erçel ve Kerem Bürsin'ın adı gündemden düşmüyor. Yeni bir proje için görüşme sürecinde olan Kerem Bürsin mekan çıkışı objektiflere takıldı. Soruları yanıtlayan Kerem Bürsin, Erçel ile olan ilişkisi hakkında konuştu. İşte detaylar...

Kerem Bürsin Yeni Projeye Mi Başlıyor?

Kerem Bürsin Yeni Projeye Mi Başlıyor?

Bir süredir senaryo okuyan oyuncu Kerem Bürsin, önceki gün Etiler'de yapımcı Burak Sağyaşar ile bir araya geldi. Yeni proje için bir görüşme gerçekleştirdiğini belirterek detay vermekten kaçınan Bürsin, ''Henüz netleşen bir proje yok ama güzel işler üzerine konuşuyoruz'' dedi.

Bu Kadar İlgi Beklemiyordu

Bu Kadar İlgi Beklemiyordu

Geçtiğimiz haftalarda İtalya'ya bir seyahat gerçekleştiren ve yoğun ilgiyle karşılaşan Bürsin, ''Bu kadar ilgiyi beklemiyordum. Bir sürü oyuncumuz Avrupa'da Türkiye'yi temsil ediyor ve seviliyor. Bu harika bir duygu.'' ifadelerini kullandı.

Kendimi Kimseyle Kıyaslamıyorum

Kendimi Kimseyle Kıyaslamıyorum

Sosyal medyada Can Yaman ile kıyaslanması hatırlatılan oyuncu, ''Ben rekabet halinde değilim. Olayı rekabet olarak görmek yanlış. Hepimiz farklı ülkelerde Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ediyoruz.'' dedi.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel Evleniyor Mu?

Kerem Bürsin ve Hande Erçel Evleniyor Mu?

Sevgilisi Hande Erçel ile ilgili gelen sorulara da cevap veren Kerem Bürsin şöyle konuştu “Biz bir aradayken hiç iş konuşmuyoruz. Kendi dünyamızı yaşıyoruz'.

Yakışıklı oyuncuya “Evlilik düşünüyor musunuz?” sorusu soruldu. Kerem Bürsin, bu konu hakkındaki düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:

“İlişkimizin tadını çıkarıyoruz. Evlilik çok önemli bir mevzu. Önümüzde işlerimiz ve kariyer planlamamız var. Evliliği konuşmak için henüz erken'

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
3
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın