Görüş Bildir
Haberler
Hamzaoğlu, Florya'dan Alkışlarla Uğurlandı

Hamzaoğlu, Florya'dan Alkışlarla Uğurlandı

Enver K.
19.11.2015 - 17:59
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray'daki görevinden sürpriz bir şekilde ayrılan Hamza Hamzaoğlu, bu sabah saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giderek odasındaki eşyaları topladı. 

Sabah saatlerinde Florya'ya giden Hamzaoğlu, odasındaki eşyalarını toplamasının ardından kulüp personeli ile tek tek vedalaştı. Oldukça duygusal anların yaşandığı vedalaşma töreninde Hamza Hamzaoğlu'nun da oldukça üzgün olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Herkes ile tek tek vedalaştı 

Hamzaoğlu'nun sarı-kırmızılı kulüpten hiçbir yönetici karşılamazken; sarı-kırmızılı kulübün altyapısında çalışan teknik direktörler de veda törenine katıldı. Kulüpteki görev yapan tüm altyapı hocalarıyla tek tek vedalaşan ve toplu bir hatıra fotoğrafı çektiren Hamza Hamzaoğlu, altyapı hocaları tarafından alkışlandı.

Arabasını da bıraktı

Florya Metin Oktay Tesisleri personeli ile vedalaşan Hamza Hamzaoğlu, başkan Dursun Özbek ve yöneticiler ile görüştükten sonra Florya Metin Oktay Tesisleri'nden ayrılacak. Galatasaray'dan hiçbir tazminat almayacak olan Hamza Hamzaoğlu, kısa bir süre önce sponsor firma tarafından kendisine tahsis edilen özel arabayı da Florya'da bırakacak.

Sporx

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
8
8
3
3
1
0