Görüş Bildir
Haberler
Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi'nin Kızlarına Hediyesi Olay Oldu! 36 Milyon TL Verdiler...

Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi'nin Kızlarına Hediyesi Olay Oldu! 36 Milyon TL Verdiler...

GNS
09.12.2021 - 20:35

Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi'nin tek çocukları olan Nazlı Bilginer'e 15'inci yaş günü hediyesi sosyal medyada olay oldu. 2016 yılında evlenen Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi ikilisi 2012 yılında boşanmış ve 2018 yılında barışıp tekrar bir araya gelmişlerdi. Kızları Nazlı'nın Kasım ayındaki doğum gününde ikili öyle bir hediye aldı ki duyanlar şaşkına döndü. Hediye 36 milyon TL'ye mal oldu. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer'in 15 yaşına giren kızları Nazlı Bilginer'e aldıkları hediye sosyal medyada olay oldu. Aldıkları hediyenin fiyatını duyanların dudakları uçukladı. Kızları Nazlı için 36 milyon TL'ye mal olan hediye herkesi şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Londra'dan Ev Aldılar

Londra'dan Ev Aldılar

Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer'in 15 yaşındaki kızı Nazlı Bilginer, aldığı doğum günü hediyesiyle gündeme geldi. Ünlü çiftin küçük kızları 15 yaşında Londra'da 36 milyon TL'lik evin sahibi oldu.

51 yaşındaki şarkıcı Aşkın Nur Yengi ile Oscar ödüllü oyuncu 67 yaşındaki Haluk Bilginer 2006’da evlenmiş; 7 yıl sonra boşanmışlardı. Ünlü çift, 2018’de tekrar barışıp aynı eve taşınmıştı.

36 Milyon TL'lik Sürpriz

36 Milyon TL'lik Sürpriz

30 Kasım, kızları Nazlı’nın doğum günüydü. 15 yaşına giren Nazlı'ya, annesi Aşkın Nur Yengi ve babası Haluk Bilginer sürpriz yaptı, Londra'dan iki milyon pounda (36 milyon TL) ev aldı. Tapuyu da kızlarının üzerine yaptılar.

Kazançlarını gayrimenkule yatıran çiftin Londra’da 3 evi, Şile, Bodrum ve Acarkent’te villaları, İstanbul’un birçok yerinde daire ve dükkanları bulunuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
8
6
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın