Görüş Bildir
Haberler
Gurme misiniz? Sonradan Gurme mi?

Gurme misiniz? Sonradan Gurme mi?

PopMarker TR
25.06.2014 - 10:48 Son Güncelleme: 26.06.2014 - 10:23

1. Kahvaltıyla başlayalım. Tercihiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Ara öğün olarak ne yersiniz?

3. Öğle arası! Nereye gidelim?

4. Peki ne yiyelim?

5. Afiyet olsun. Bir kahve alır mıydınız?

6. Sevdiğinize romantik bir akşam yemeği hazırlamanız gerekiyor. Ne yapacaksınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Ne içersiniz?

8. Afiyet olsun. Ya tatlı alır mısınız?

9. Meyve de ikramımız olsun.

Üşengeç

Üşengeç

Önüne yemek gelmezse yemeyen, ya da hazır hızlı bir şeyler sipariş ederek yemek denilen zaruri ihtiyacı gideren tiplerdensiniz. Damak tadınızın bir gurme ayarını gelmesi,  hakiki bir gurme olmak için birazcık enerjiye ihtiyacınız var. Koltuktan kalkarak işe başlayabilirsiniz. Zira, karıştırılacak çok yemek kitabı, tadılacak çok yiyecek var. Biraz uğraşırsanız sonradan gurme de olabilirsiniz. Ama siz en iyisi boş verin. Böyle de hayat güzel.

Sağlıkçı

Sağlıkçı

Gurme olmak için önünüzdeki en büyük engel sağlık konusundaki titiz ve hassas yaklaşımınız.  Öyle çok kuralınız var ki değişik bir lezzetle karşılaşmanız imkansız hale geliyor. Ama bir yiyecek doğal mı, hormonlu mu, GDO’lu mu sizden iyi kimse bilemez. Yani, diyebiliriz ki siz de kendinize gurmesiniz.

Keyifçi

Keyifçi

“Yaşamak için mi yenir?” sorusunun “Yemek için yaşanır.” cevabı gibisiniz. Yemek size keyif ve mutluluk veriyor. Daimi neşenizin, hoş sohbetinizin de mezesi oluyor. Gurme olur mu, sizden; olur. Ama keyfine gurme olur.

Gurme

Gurme

Sonradan gurmelerin gıptayla baktığı, yemek denilince yaratıcılık ve kaliteyi anlayan kişi; işte aradığımız gurme sizsiniz!

Mızmız

Mızmız

Bunca naz, bu kadar kararsızlıkla gurme olmanız pek mümkün değil. Sizi mutlu etmek, yemekle mest etmek de mümkün değil. Yok, sonradan gurme olmanız bile mümkün değil. Kariyerinizi planlarken yemek sektörünü seçmemenizi özellikle tavsiye ederiz.

10.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
63
34
24
11
11
8
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Julya Kamoz

“Yaşamak için mi yenir?” sorusunun “Yemek için yaşanır.” cevabı gibisiniz. Yemek size keyif ve mutluluk veriyor. Daimi neşenizin, hoş sohbetinizin de mezesi ... Devamını Gör

rümeysa

Sonradan gurmelerin gıptayla baktığı, yemek denilince yaratıcılık ve kaliteyi anlayan kişi; işte aradığımız gurme sizsiniz!

Gizem Nur Işıtan

Gurme Sonradan gurmelerin gıptayla baktığı, yemek denilince yaratıcılık ve kaliteyi anlayan kişi; işte aradığımız gurme sizsiniz!