Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 31 Mart Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 31 Mart Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
30.03.2023 - 18:54

31 Mart Cuma gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 31 Mart Cuma günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında aşk hayatın ve çocukların yer alıyor. Sabah saatlerinde, partnerinle ilişkinde birtakım streslerin olabilir. Aynı zamanda maddi konularınla veyahut sağlığınla ilgili de bir şeyleri kafana takabilirsin. Akşam saatlerinde ise partnerinle bir araya gelebilirsin ve ilişkinde yoğun duygular açığa çıkabilir. Gün genelinde maddi konularınla ve ilişkilerinle ilgili önemli gündemlerin olabilir. Sürpriz para girişleri veyahut çıkışları olabilir. İlişkinde beklenmedik durumlar gelişebilir ve ani kararlar alabilirsin. Aynı zamanda gayrimenkul konularıyla ya da sağlıkla ilgili de bazı konular çözüme kavuşabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında ev, aile ve gayrimenkul konuları yer alıyor. Sabah saatlerinde, aile bireyleriyle ilişkilerinde birtakım streslerin olabilir. Gayrimenkul konularınla ilgili de gündemlerin olabilir. Akşam saatlerinde ise kendi sağlığın ya da aile bireylerinin sağlığıyla ilgili görüşmeler yapabilirsin fakat bazı kaygıların, endişelerin açığa çıkabilir. Gün genelinde, sosyal ve özel ilişkilerinde gerginliklerin, ani kararların, değişim ve özgürlük isteğin olabilir. Aynı zamanda beklenmedik para çıkışların da olabilir. Maddi konularla ilgili risk almamanda fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında iletişim, kardeşler, yakın çevrendeki kişiler, ticaret ve eğitim yer alıyor. Sabah saatlerinde iletişimle, ulaşımla, sağlığınla ve ticari işlerinle alakalı bazı streslerin olabilir. Akşam saatlerinde ise sosyal hayatın hareketleniyor. Arkadaşlarınla, dostlarınla bir araya gelebilir veyahut haberleşebilirsin. Gün genelinde de maddi konularınla, kariyerinle ve kazançlarınla ilgili birtakım girişimlerin olabilir. Aynı zamanda ilişkilerle ya da parasal konularınla ilgili beklenmedik durumlar da gelişebilir. Sürpriz para çıkışları olabilir. Özel ve sosyal ilişkilerinde ise ani kararlar, ani kopuşlar ya da sürpriz karşılaşmalar yaşanabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında maddi konuların, gelirlerin ve kazançların yer alıyor. Sabah saatlerinde, maddi konularla ilgili ya da ilişkilerindeki öz değer algınla ilgili birtakım streslerin olabilir. Akşam saatlerinde ise maddi konularla, işinle ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Gün genelinde de sosyal ilişkilerinde birtakım gerginliklerin, streslerin olabilir. İlişkilerinde bağlarını aniden koparma ve bırakma eğilimin olabilir. Aynı zamanda turizm, eğitim, seyahat ya da yayıncılık konularında bazı gelişmeler yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında kendin, bedenin, dış görünüşün ve ilişkilerin yer alıyor. Sabah saatlerinde işinle, kariyerinle, sağlığınla alakalı bazı streslerin olabilir. Akşam saatlerinde ise duyguların ve tutkuların yoğun olacaktır. Aynı zamanda insanlarla ilişkilerinde isyanın ve gerginliklerin olabilir. Gün genelinde de maddi konularla ilgili ya da ilişkilerle ilgili beklenmedik, sürpriz durumlar gelişebilir. Sürpriz karşılaşmalar ya da beklenmedik kopuşlar yaşayabilirsin. Para giriş çıkışların da hız kazanabilir. Gün içinde ise sağlığınla ilgili görüşmelerin olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında sağlığın ve geri plandaki konuların yer alıyor. Sabah saatlerinde, yurt dışı bağlantılı işlerle, ticari işlerinle veyahut sağlığınla ilgili bazı streslerin olabilir. Akşam saatlerinde ise birtakım entrikalar ya da kaygılar açığa çıkabilir. Gerginliklere ve psikolojine dikkat etmende fayda var. Gün genelinde, uzakta yaşayan tanıdıklarından sürpriz haberler alabilirsin. Aynı zamanda sürpriz karşılaşmalar yaşaman veyahut beklenmedik şekilde bağlarını koparman da mümkün. İkili ilişkilerinle, sosyal ilişkilerinle, evliliğinle alakalı birtakım girişimlerin ve gündemlerin de olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında sosyal hayatın, sosyal ilişkilerin ve arkadaşların yer alıyor. Sabah saatlerinde, sosyal ilişkilerinle alakalı birtakım gündemlerin ve streslerin olabilir. Senin sağlığın ya da bir tanıdığının sağlığı ile ilgili de bazı konular önüne gelebilir. Akşam saatlerinde ise bir arkadaşınla ilgili kızgınlıkların açığa çıkabilir. Gün genelinde, maddi konularla ilgili beklenmeyen durumlar gelişebilir. Sürpriz para girişleri veyahut çıkışları olabilir. Aynı zamanda bir yakınının sağlığı ile ilgili de sürpriz bir haber alabilirsin. Gün içinde de kendi sağlığınla ya da işinle ilgili gündemlerin, girişimlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında işin, kariyerin ve kazançların yer alıyor. Sabah saatlerinde evliliğin, ilişkilerin ve ortaklıklarınla ilgili bazı streslerin ve gündemlerin olabilir. Akşam saatlerinde de kızgınlıkların, kıskançlıkların açığa çıkabilir. Gün genelinde, özel ilişkilerinde ya da ortaklıklarında beklenmedik durumlar, ani kararlar, isyan ve kopuşlar yaşayabilirsin. Bazı Akrepler için sürpriz başlangıçlar ve sürpriz karşılaşmalarda söz konusu olabilir. Gün içinde de aşk hayatı, eğitim, seyahat, yayıncılık, akademik konularla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında seyahat, eğitim, yurtdışı, uzakta yaşayan tanıdıklar ve yayıncılık yer alıyor. Sabah saatlerinde işinle ya da sağlığınla ilgili birtakım streslerin olabilir. Akşam saatlerinde ise seyahatle, eğitimle ya da yayıncılıkla ilgili birtakım pürüzler yaşaman mümkün. Uzakta yaşayan bazı tanıdıklarınla ilişkinde birtakım sorunlar da açığa çıkabilir. Gün genelinde de iş ilişkilerin, maddi konuların ya da sosyal ilişkilerinle alakalı beklenmedik durumlar gelişebilir ve ani kararlar alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında sağlığın, işin ve finansal konuların yer alıyor. Sabah saatlerinde, senin sağlığın ya da çocuğunun sağlığı ile ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Aynı zamanda ödemelerinle, alacaklarınla, vereceklerinle ve finansal konularınla ilgili de bazı konularla ilgilenebilirsin. Gün içinde, partnerinle ilişkinde beklenmedik durumlar gelişebilir ve ani kararlar verebilirsin. Gerginlik, isyan, özgürleşme ve değişim isteği açığa çıkabilir. Bazı Oğlaklar için sürpriz karşılaşmalar da söz konusu olabilir. Gün genelinde ise ticari ortaklıkların, yakın çevrenle iletişimin gibi konular gündeminde olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklıkların yer alıyor. Sabah saatlerinde iş ilişkilerin, ailenle ilişkilerin veyahut özel hayatınla ilgili birtakım streslerin olabilir. Gün genelinde, maddi konularla ya da aile bireylerinle olan ilişkilerinle ilgili ani durumlar gelişebilir. Beklenmedik gelişmelere, sürpriz karşılaşmalara, para çıkışlarına dikkat etmende fayda var. Akşam saatlerinde de eşinle ya da partnerinle iletişimin yoğun ve güzel olabilir. Gün içinde ise işin ve kazançlarınla ilgili de birtakım gelişmeler yaşanabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında işin, sağlığın ve günlük işlerin yer alıyor. Sabah saatlerinde sağlığınla, solunum yollarınla ilgili ufak tefek hassasiyetlerin olabilir. Aynı zamanda ticari işlerinle ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Gün genelinde, yakın çevrendeki kişilerle ilişkilerinde ani durumlar gelişebilir. Ticari işlerin ve ticari ortaklıklarınla ilgili de sürprizlere açık olmanda fayda var. Akşam saatlerinde ise işin ve kazançların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Sağlığınla ilgili de birtakım görüşmeler yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın