Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 3 Eylül Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 3 Eylül Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
02.09.2023 - 18:43

3 Eylül Pazar gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 3 Eylül Pazar günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün daha kendine dönük olabileceğin, kendinle ilgilenebileceğin etkiler hakim. Günün ilk yarısında, dış görünüşünle ya da beden sağlığınla ilgilenebilir, kişisel bakımlarını yapabilirsin. Günün ikinci yarısında ise bir miktar gergin olman ve üzerinde baskı hissetmen mümkün. Akşam saatleri ise maddi konular, sağlık konuları ve öz değer algın senin için ön plana çıkıyor. Aile büyüklerinin sağlığıyla ilgilenebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün, günün ilk yarısında, kendi sağlığına veya aile bireylerinin sağlığı ile ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Aile içinden bir kadınla görüşebilir, haberleşebilirsin. Günün ikinci yarısında ise, psikolojik olarak bir miktar gergin olabilir, üzerinde baskı hissedebilirsin. Akşam saatlerinde ise enerjin yükseliyor. Sosyal çevrenden yaşça büyük kişilerle veya aile büyükleriyle görüşebilir, haberleşebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün, günün ilk yarısında arkadaşlarınla, sosyal çevrendeki kişilerle bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Yakın çevrenden bir kadınla görüşebilir, ondan haber alabilirsin. Günün ikinci yarısında ise, sosyal çevrendeki kişilerle görüşmelerin ya da finansal konularla ilgili bazı stresler olabilir, üzerinde baskı hissedebilirsin. Miras, nafaka konuları ile ilgili gerginlikler olabilir. Akşam saatlerinde ise, bir miktar içe dönük olabilirsin. Aile büyüklerinin sağlığı ile ilgilenebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün, günün ilk yarısında, işinle, kariyerinle ve maddi kazançlarınla ilgili birtakım gündemlerin olabilir, görüşmeler yapabilirsin. Yapacağın görüşmelerden fayda görebilirsin. Öğleden sonraki saatlerde, ikili ilişkilerinde, hırslı yaklaşımlar sergileyebilir, bir miktar gergin olabilirsin. Akşam saatlerinde ise, sosyal hayatın hareketleniyor. İletişimin, görüşmelerin yoğun olabilir. Uzakta yaşayan tanıdıklarınla bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün, günün ilk yarısında uzun zamandır görüşmediğin, uzakta yaşayan veya uzak tanıdıklarınla bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Seyahat ile ilgili birtakım gündemlerin de olabilir. Öğleden sonraki saatlerde, seyahat ya da sağlık konuları ile ilgili bazı streslerin olabilir, üzerinde baskı hissedebilirsin. Akşam saatlerinde ise, aile büyüklerinin sağlığı ya da finansal konularla ilgili bazı görüşmeler yapman mümkün. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün günün ilk yarısında sağlık konularıyla ya da finansal konularla ilgili birtakım gündemler ve görüşmeler olabilir. Hayatındaki bir kadınla gizli saklı konuşmalar yapabilirsin. Öğleden sonraki saatlerde aşk hayatında hırslı yaklaşımlar sergileyebilir veya çocuğunun sağlığı ile ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise, uzakta yaşayan aile büyükleriyle görüşebilir, haberleşebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün, günün ilk yarısında insanlarla görüşmeler, iletişim yoğun olabilir. Sosyal çevrenden bir kadınla bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Öğleden sonraki saatlerde aile bireyleriyle ilişkilerinde birtakım stresler olabilir, gergin hissedebilirsin. Akşam saatlerinde ise finansal konular ve sağlık konuları senin için öne çıkıyor. Aile büyüklerinin sağlığıyla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün, günün ilk yarısında, günlük işlerin ve koşturmacan yoğun olabilir. Aynı zamanda hayatındaki bir kadınla görüşebilir, haberleşebilir, ondan destek görebilirsin. Öğleden sonraki saatlerde, seyahatle, eğitimle ya da iletişimle ilgili birtakım gündemlerin olabilir, üzerinde baskı hissedebilirsin. İletişimde hırslı ve manipülatif yaklaşımlar da gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde ise, ikili ilişkiler, senin için önem kazanıyor. Partnerinle ya da eşinle bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün, günün ilk yarısında aşk hayatın, çocukların ya da eğlenceli aktiviteler açısından şanslı etkiler altında olacaksın. Uzun zamandır görüşmediğin, uzaktaki bir tanıdığınla bir araya gelebilir, keyifli vakit geçirebilirsin. Öğleden sonraki saatlerde, partnerinle ilişkinde hırslı yaklaşımlar, manipülatif tavırlar söz konusu olabilir. Çocuklarının sağlığı ile ilgili de bazı görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise, günlük işlerin ve sağlık konuları senin için öne çıkıyor. Aile bireylerinin sağlığıyla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün, günün ilk yarısında aile bireyleriyle ya da evinle ilgili bazı gündemlerin olabilir. Aile içinden bir kadınla görüşebilir, haberleşebilirsin. Aile üyelerinin sağlığıyla ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Günün ikinci yarısında ailene ya da eşine karşı hırslı yaklaşımlar sergileyebilirsin ya da evinle, gayrimenkul konularıyla ilgili bazı streslerin olabilir. Akşam saatlerinde ise, çocukların, aşk hayatın ve hayatın keyifli yanları senin için öne çıkıyor. Yakın çevrenden kişilerle bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün, günün ilk yarısında, iletişimin, yakın çevrenle haberleşmen yoğun olabilir. Eşinle, partnerinle, kardeşlerinle ya da yakın dostlarınla bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Öğleden sonraki saatlerde, yakın çevrenle iletişiminde gerginlikler söz konusu olabilir. Veya sağlık konuları ile ilgili bazı streslerin olabilir. Akşam saatlerinde ise, ev ve aile konuları, senin için öne çıkıyor. Aile büyüklerinin sağlığı ya da gayrimenkul yatırım konuları ile ilgili görüşmeler yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün, günün ilk yarısında maddi konularla ya da sağlığınla ilgili birtakım gündemlerin olabilir, görüşmeler yapabilirsin. Birlikte çalıştığın ya da hayatındaki bir kadınla bir araya gelebilir, ondan destek ve fayda görebilirsin. Öğleden sonraki saatlerde, sosyal ilişkilerinde bazı gerginlikler yaşaman mümkün. Yapacağın görüşmelerle alakalı streslerin olabilir. Akşam saatlerinde ise, kardeşlerin ve yakın dostlarınla iletişimin, senin için öne çıkıyor. Aile büyükleriyle, kardeşlerinle, dostlarınla haberleşebilirsin. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de sizleri şuraya alalım 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
naz gul

Bütün burç yorumları hemen hemen aynı yarin bütün insanlar aynı şeyleri yaşayacak komik

Hüseyin Özen

Bugün dahil tüm fal yalan