Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 25 Mart Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 25 Mart Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
24.03.2023 - 18:32

25 Mart Cumartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 25 Mart Cumartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün senin için maddi konular öne çıkıyor. Gün genelinde sosyal ilişkilerin, maddi konuların ve sağlığınla ilgili bazı ikilemlerin ve streslerin olabilir. Akşam saatlerinde ise sağlığınla, maddi konularınla ve öz değer algınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Bir sağlık gündemin varsa, çözüm bulabilirsin. Bugün, Mars'ın Yengeç burcuna geçmesiyle de önümüzdeki dönem evin, ailen ve gayrimenkul konularınla ilgili önemli ve hareketli gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün Ay, burcunda ilerlerken enerjin ve motivasyonun yüksek olacaktır. Gün içinde, sağlığınla ya da maddi konularınla ilgili bazı streslerin ve ikilemlerin olabilir. Bir çözümsüzlük hissedebilirsin. Akşam saatlerinde ise sosyal çevrenle iletişimin ve sosyal hayatın hareketlenecektir. Dostlarından yardım ve destek görebilirsin. Bugün, Mars'ın Yengeç burcuna geçmesiyle de önümüzdeki dönem akrabalar, yakın çevre, iletişim, ticaret ve eğitimle ilgili hareketli gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün senin için sağlığın ve geri plandaki konuların öne çıkıyor. Gün genelinde sosyal çevren, sosyal hayatın, görüşmelerin ve ticari işlerinle ilgili bazı streslerin olabilir. Bir yakınının sağlığıyla ilgili de gündemlerin olabilir. Akşam saatlerinde ise sağlık konularıyla ya da geri planda yürüttüğün işlerle ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Bugün, Mars'ın Yengeç burcuna geçmesiyle de önümüzdeki dönem maddi konular ve sağlık konularıyla ilgili hareketli gündemlerin olacaktır. Para giriş çıkışların yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün senin için sosyal çevren ve sosyal hayatın öne çıkıyor. Gün genelinde işin, kariyerin, finansal konuların ve sağlığınla ilgili bazı ikilemlerin ve streslerin olabilir. Bir çözümsüzlük hissedebilirsin. Akşam saatlerinde ise sosyal hayatın aktif olabilir. Arkadaşlarınla, dostlarınla bir araya gelebilirsin. Bugün, Mars'ın Yengeç burcuna geçmesiyle ed önümüzdeki dönem enerjin ve motivasyonun yükselecektir. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün senin için işin, kariyerin ve sorumlulukların öne çıkıyor. Gün genelinde sosyal ilişkilerinle, akrabalarınla ya da uzak tanıdıklarınla ilgili bazı ikilemlerin ve streslerin olabilir. Akşam saatlerinde ise psikolojik ve fiziksel sağlığın, maddi konuların açısından destekleyici etkiler var. Bugün, Mars'ın Yengeç burcuna geçmesiyle de önümüzdeki dönem sağlığın, iç dünyan, psikolojin ve arkandan dönen işlerle ilgili bazı gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün senin için ticari işler, yurtdışı, eğitim ve seyahat konuları öne çıkıyor. Gün genelinde işin, görüşmelerin ve finansal konularınla ilgili bazı ikilemlerin ve streslerin olabilir. Akşam saatlerinde ise partnerinle bir araya gelebilir ya da iş görüşmeleri yapabilirsin. Bugün, Mars'ın Yengeç burcuna geçmesiyle de önümüzdeki dönem sosyal hayatın, görüşmelerin ve grup aktivitelerin artacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün senin için finansal konular ve sağlık konuları öne çıkıyor. Gün genelinde ikili ilişkilerin, görüşmelerin, özel hayatın ve işinle ilgili bazı ikilemlerin ve streslerin olabilir. Akşam saatlerinde ise sağlığın ve maddi konularınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Bugün, Mars'ın Yengeç burcuna geçmesiyle de önümüzdeki dönem kariyerin ve işlerin hız kazanacaktır. Genel enerjinde de artış olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün senin için ikili ilişkilerin, özel hayatın, evliliğin ve ortaklıkların öne çıkıyor. Gün genelinde işin, ticari işlerin ve sağlığınla ilgili bazı ikilemlerin ve streslerin olabilir. Akşam saatlerinde ise aşk hayatınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Bugün, Mars'ın Yengeç burcuna geçmesiyle de önümüzdeki dönem seyahat, turizm, eğitim, yayıncılık, uzakta yaşayan tanıdıklar, yurtdışı ve uzak şehirlerle ilgili hareketli gelişmeler yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında işin, sağlığın ve günlük işlerin öne çıkıyor. Gün genelinde aşk hayatın, ticari işlerin, iletişimin ve finansal konularınla ilgili bazı ikilemlerin ve streslerin olabilir. Akşam saatlerinde ise psikolojik ve fiziksel sağlığın açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Ailenle ya da evinle alakalı bir gündemin de olabilir. Bugün, Mars'ın Yengeç burcuna geçmesiyle de önümüzdeki dönem finansal konular ve sağlığınla ilgili bazı hareketlilikler, gelişmeler yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün senin için özel hayatın ve çocukların öne çıkıyor. Gün genelinde maddi konularla, ikili ilişkilerinle, evliliğinle ve ailenle ilgili bazı ikilemlerin ve streslerin olabilir. Akşam saatlerinde ise partnerinle iletişimin ya da çocuğunun eğitimiyle ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Destekleyici etkiler altında olacaksın. Bugün, Mars'ın Yengeç burcuna geçmesiyle de önümüzdeki dönem ikili ilişkilerin, evliliğin ve ortaklıkların ile ilgili hareketli gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün senin için evin ve ailen öne çıkıyor. Gün genelinde iletişimle, ticari işlerinle, sözleşmeler ve anlaşmalarınla ilgili bazı ikilemlerin ve streslerin olabilir. Akşam saatlerinde ise aile bireylerinin sağlığı ya da gayrimenkul konularınla ilgili gündemlerin olabilir. Bugün, Mars'ın Yengeç burcuna geçmesiyle de önümüzdeki dönem günlük işlerin, sağlığın ve evcil hayvanlarınla ilgili hareketli gelişmeler yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün senin için ticari işlerin ve yakın çevren ön plana çıkıyor. Gün genelinde maddi konular, öz değer algın ve aşk hayatınla ilgili bazı ikilemlerin ve streslerin olabilir. Bir çözümsüzlük hissedebilirsin. Akşam saatlerinde ise iletişimin artabilir ve yakın çevrendeki kişilere yardım ve destekte bulunabilirsin. Bugün, Mars'ın Yengeç burcuna geçmesiyle de önümüzdeki dönem aşk hayatın ve çocuklarınla ilgili hareketli gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
4
2
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın