Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 20 Mart Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 20 Mart Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
19.03.2023 - 18:04

20 Mart Pazartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 20 Mart Pazartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında geri planda yürüttüğün işlerin yer alıyor. Gün genelinde maddi konularla, yaptığın ortaklıklarınla, iş birliklerinle ve kazançlarınla ilgili birtakım şansların, fırsatların olabilir. Geri planda yürüttüğün işlerden maddi kazanç sağlayabileceğin bir gün. Aynı zamanda, öz değer algını güçlendirebileceğin etkiler de mevcut. Psikolojik ya da fiziksel sağlığınla ilgili de bir konuda tamamlanma ve sonuçlanma yaşayabilirsin. Gün genelinde ise kariyerin, maddi konuların ve sağlığınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Ay, kapanma fazında olduğu için başlangıçlarını ve girişimlerini de Yeni Ay sonrasına bırakmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında sosyal hayatın ve sosyal çevren yer alıyor. Gün genelinde özel ve sosyal ilişkilerin, iş birliklerin, ortaklıkların, maddi konuların açısından şanslı olabilirsin. Sosyal hayatın ve sosyal ilişkilerin ile ilgili bir konuda sonuçlanma ve tamamlanma yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise sürpriz planlar, programlar yapabilir veya sosyal çevrendeki kişilerden sürpriz haberler alabilirsin. Gün genelinde, uzakta yaşayan aile büyükleriyle görüşebilirsin. Aynı zamanda yayıncılık, hukuki konular ve eğitimle alakalı bazı gündemlerin olabilir. Ay, kapanma fazında olduğu için başlangıçlarını ve girişimlerini de Yeni Ay sonrasına bırakmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında işin, kariyerin ve sorumlulukların yer alıyor. Gün içinde geri planda yürüttüğün işlerden, sağlığınla ilgili görüşmelerinden ve parasal işlerin açısından destek görebilirsin. Gün genelinde de kariyerin ve maddi konularınla ilgili önemli görüşmeler yapabilir ve fayda sağlayabilirsin. Aynı zamanda kariyerinle alakalı bir konuda tamamlanma ve sonuçlanma yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise sürpriz gelişmeler olabilir. Ay, kapanma fazında olduğu için başlangıçlarını ve girişimlerini de Yeni Ay sonrasına bırakmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında turizm, seyahat, yayıncılık, eğitim, hukuki konular ve uzakta yaşayan tanıdıkların yer alıyor. Gün içinde, sosyal çevrendeki kişilerle işbirliği içinde olabilirsin. Aynı zamanda sosyal ilişkilerinden ve ortaklıklarından fayda görebilirsin. İletişiminin ve görüşmelerinin yoğun olabileceği bir gün. Yayıncılıkla, turizmle, hukuki konularla ve eğitimle alakalı bir sonuçlanma, tamamlanma yaşayabilirsin. Uzakta yaşayan tanıdıklarınla bir araya gelebilir, haberleşebilir, görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise sürpriz haberler alabilirsin. Ay, kapanma fazında olduğu için başlangıçlarını ve girişimlerini de Yeni Ay sonrasına bırakmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında finansal konular ve sağlık konuları yer alıyor. Gün genelinde maddi konuların, iş görüşmelerin, ortaklıkların ve ilişkilerin açısından destekleyici ve şanslı etkiler altında olacaksın. İşbirliğinden faydalar görebilirsin. Finansal konularla ya da sağlığınla ilgili görüşmeler yapabilirsin ve bir sonuçlanma, tamamlanma yaşayabilirsin. Akşam saatleri ise sürpriz gelişmelere açık bir zaman dilimi. Ay, kapanma fazında olduğu için başlangıçlarını ve girişimlerini de Yeni Ay sonrasına bırakmanı öneririm. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında ikili ilişkiler, evliliğin ve ortaklıkların yer alıyor. Gün içinde uluslararası ticaret, medya, yayıncılık, eğitim ya da hukuki konularla ilgili işlerde kazanç sağlayabilir, işbirliğinden ve ortaklıklardan yarar görebilirsin. Aynı zamanda uzak şehirlerden kişilerle bir araya gelebilir, görüşmeler yapabilir ve yeni karşılaşmalar yaşayabilirsin. Bugün ortaklıklarınla, işbirliklerinle, özel hayatınla ilgili bir konuda tamamlanma, sonuçlanma yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise sürpriz görüşmeler yapabilir, sürpriz haberler alabilirsin. Ay, kapanma fazında olduğu için başlangıçlarını ve girişimlerini de Yeni Ay sonrasına bırakmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında sağlığın, işin ve sorumlulukların yer alıyor. Gün içinde maddi konularla, ödemelerinle, borçlarınla, alacaklarınla ya da ailenin parasıyla ilgili bazı güzel gelişmeler yaşayabilirsin. Para girişlerin olabilir. Aynı zamanda yakınlarının sağlığıyla ilgili de bazı görüşmeler yapman mümkün. Bugün işin, sağlığın ya da yakınlarının sağlığı ile ilgili bir tamamlanma ve sonuçlanma yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise sürpriz gelişmeler olabilir. Ay, kapanma fazında olduğu için başlangıçlarını ve girişimlerini de Yeni Ay sonrasına bırakmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında aşk hayatın ve çocukların yer alıyor. Gün içinde ilişkinle, ticari ortaklıklarınla, sözleşmelerle, anlaşmalarla alakalı önemli görüşmeler yapabilir, önemli kararlar verebilirsin. Bazı Akrepler için evlilik kararı gündemde olabilir. İlişkinle ya da çocuğunla alakalı bir konuda sonuçlanma ve tamamlanma da yaşayabilir, bir karar verebilirsin. Akşam saatleri ise sürpriz gelişmelere açık bir zaman dilimi. Ay, kapanma fazında olduğu için başlangıçlarını ve girişimlerini de Yeni Ay sonrasına bırakmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında evin, ailen ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Gün içinde işinle, sağlığınla alakalı bazı görüşmeler yapabilir ve işbirliklerinden, ortaklıklardan kazanç sağlayabilirsin. Ev ya da aile ile ilgili bir konuda bir tamamlanma ve sonuçlanma yaşayabilirsin. Ailenden maddi destek görebilir ya da aile içindeki öz değer algını güçlendirebilirsin. Akşam saatlerinde ise evin ya da ailenle ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Ay, kapanma fazında olduğu için başlangıçlarını ve girişimlerini de Yeni Ay sonrasına bırakmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında yakın çevre, iletişim, eğitim ve ticaret yer alıyor. Gün içinde, aşk hayatın ya da çocuklarınla ilgili bazı görüşmeler yapabilir, işbirliklerinden fayda görebilirsin. Çocuğumla ilişkilerin açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Özel hayatında ise dostların, yakınların aracılığıyla yeni tanışmalar yaşaman mümkün. Çocuğunun eğitimi ya da ticari işlerinle ilgili bir sonuçlanma ve tamamlanma da yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise sürpriz haberler alabilirsin. Ay, kapanma fazında olduğu için başlangıçlarını ve girişimlerini de Yeni Ay sonrasına bırakmanı öneririm. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında maddi konular, gelirlerin ve kazançların yer alıyor. Gün içinde ailenle ilgili ya da gayrimenkul konularınla ilgili bazı görüşmeler yapabilir, kazanç sağlayabilir ve işbirliklerinden fayda görebilirsin. Ailenle aranda para alışverişin olabilir. Parasal konularla ilgili bir tamamlanma ve sonuçlanma yaşayabilirsin. Akşam saatleri ise sürpriz gelişmelere açık bir zaman dilimi. Ay, kapanma fazında olduğu için başlangıçlarını ve girişimlerini de Yeni Ay sonrasına bırakmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, gün içinde ticari görüşmeler yapabilir ve ortaklıklarından, işbirliklerinden fayda görebilirsin. Ticari anlaşmaların, yakın çevrenle iletişimin, görüşmelerin açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Kendinle ya da işlerinle ilgili bir konuyu sonuçlandırabilirsin. Akşam saatlerinde ise sürpriz haberler alman mümkün. Ay, kapanma fazında olduğu için başlangıçlarını ve girişimlerini de Yeni Ay sonrasına bırakmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın