Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 2 Nisan Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 2 Nisan Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
01.04.2023 - 18:18

2 Nisan Pazar gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 2 Nisan Pazar günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, sabah saatlerinde partnerinle ya da çocuklarınla görüşebilir, bir araya gelebilir ve eğlenceli vakit geçirebilirsin. Öğle saatleri itibariyle ise odağın değişiyor ve sağlığın, bakımın, sorumlulukların ve günlük işlerin senin için ön plana çıkıyor. Akşam saatlerinde de sağlığınla ilgili karamsarlıkların endişelerin olabilir. Aynı zamanda günlük hayatındaki sorumlulukları da yerine getirebilirsin. Kendinle, sağlığınla ve maddi konularınla ilgilenebileceğin bir zaman dilimi olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, sabah saatlerinde aile bireylerinle, kendi sağlığınla veyahut kardeşlerinin sağlığıyla ilgili görüşebilir, bir araya gelebilirsin. Öğle saatleri itibariyle ise odağın değişiyor ve aşk hayatın, çocukların senin için ön plana çıkıyor. Akşam saatlerinde çocuğunla, sosyal hayatınla veyahut sosyal çevren ve arkadaşlarınla ilgili sorumlulukların artabilir. Çevrendeki kişilere karşı mesafeli davranışlar sergilemen de mümkün. Aşk hayatın açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, sabah saatlerinde yakın çevrendeki kişilerle, kardeşlerinle, arkadaşlarınla iletişimin ve görüşmelerin yoğun olabilir. Öğle saatleri itibariyle ise odağın değişiyor ve ailen, evin ve gayrimenkul konuların senin için ön plana çıkıyor. Akşam saatlerinde ise ailenle ya da kariyerinle ilgili sorumlulukların artabilir, işlerini halledebilirsin. Aynı zamanda kendi sağlığın ya da aile bireylerinin sağlığıyla ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, sabah saatlerinde işin, kariyerin, kazançlarınla ilgili veyahut sağlığınla ilgili birtakım görüşmeler yapabilir, anlaşmalar sağlayabilirsin. Öğle saatleri itibariyle ise odağın değişiyor ve iletişim, yakın çevre, kardeşler senin için ön plana çıkıyor. Akşam saatlerinde de ticaret, seyahat, turizm ve yayıncılık ile ilgili sorumlulukların artabilir. Aynı zamanda uzaklarda yaşayan aile büyüklerinle ilgili de birtakım gelişmeler yaşayabilirsin. Sosyal çevrende iletişimin, görüşmelerin yoğun olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, sabah saatlerinde uzak tanıdıklarınla ya da uzakta yaşayan yakınlarınla iletişimin, haberleşmen ve görüşmelerin olabilir. Eğitim, turizm veyahut seyahatle ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Öğle saatleri itibariyle ise odağın değişiyor ve maddi konular, sağlık konuları senin için ön plana çıkıyor. Akşam saatlerinde de sağlığınla ya da maddi konularınla ilgili sorumlulukların artabilir. Karamsarlıklara kapılmamaya ve sağlığına dikkat etmende fayda var. Kariyerin ve kazançların açısından destekleyici etkiler altında olacağın bir zaman dilimi seni bekliyor. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, sabah saatlerinde maddi konularınla ya da sağlık konularınla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Kardeşlerinle, aile bireylerinin sağlığıyla veyahut miras konularınla ilgili de haberleşebilirsin. Öğle saatleri itibariyle ise odağın değişiyor ve motivasyonun yükseliyor. Akşam saatlerinde partnerinle, ortaklarınla bir araya gelebilir görüşmeler yapabilirsin. Ciddi yaklaşımlar sergilemen mümkün. Diğer insanlarla ilgili sorumlulukların artabilir. Yurt dışı bağlantılı işler ve ticari işlerin açısından da destekleyici etkiler altında olacaksın. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, sabah saatlerinde sosyal çevrendeki kişilerle, arkadaşlarınla iletişimin ve görüşmelerin aktif olabilir. Öğle saatleri itibariyle ise odağın değişiyor ve sağlığın, geri plandaki konuların ve iç dünyan senin için ön plana çıkıyor. Akşam saatlerinde de sağlığınla ya da günlük işlerinle ilgili sorumlulukların artabilir. Fiziksel sağlığınla ilgili hassasiyetlerin de olabilir. Aynı zamanda maddi konularınla ve geri planda yürüttüğün işlerinle ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, sabah saatlerinde sağlığınla ya da kariyerinle ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Aynı zamanda kardeşlerinin ya da yakın çevrenden kişilerin sağlığıyla ilgili de birtakım gündemlerin olabilir, haber alabilirsin. Öğle saatleri itibariyle ise odağın değişiyor ve sosyal hayatın, sosyal çevren, arkadaşların senin için ön plana çıkıyor. Akşam saatlerinde partnerinle, çocuklarınla ilgili sorumlulukların artabilir. İlişkinde mesafeli yaklaşımlar sergileyebilirsin. Aynı zamanda sosyal hayatın ve görüşmelerin aktif olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, sabah saatlerinde uzun zamandır görüşmediğin yakınlarınla, tanıdıklarınla ya da kardeşlerinle bir araya gelebilir, eğlenceli vakit geçirebilirsin. Özel hayatında yeni tanışmalar ve karşılaşmalar yaşaman da mümkün. Öğle saatleri itibariyle ise odağın değişiyor ve işin, sorumlulukların senin için ön plana çıkıyor. Akşam saatlerinde de ailenle, evinle ya da gayrimenkul konularınla ilgili birtakım gündemlerin ve sorumlulukların olabilir. Psikolojik ve fiziksel sağlığınla ilgili de birtakım gelişmeler yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, sabah saatlerinde, maddi konularınla ilgili aile bireyleriyle görüşmeler yapabilirsin. Ailenden birilerinin sağlığıyla ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Öğle saatleri itibariyle ise odağın değişiyor ve uzakta yaşayan tanıdıkların, seyahat planların ve eğitim konuların senin için ön plana çıkıyor. Akşam saatlerinde de çocuğunun eğitimi ya da ticari işlerinle ilgili görüşmeler yapabilir, kararlar verebilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, sabah saatlerinde partnerinle ya da yakın çevrendeki kişilerle bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Öğle saatleri itibariyle ise odağın değişiyor ve finansal konular, sağlık konuları senin için ön plana çıkıyor. Akşam saatlerinde de maddi konularla ilgili birtakım gündemlerin ve sorumlulukların olabilir. Psikolojik ve fiziksel sağlığınla ilgili hassasiyetlerinin olması da mümkün. Ayrıca aile bireylerinle görüşebilir, haberleşebilir veyahut gayrimenkul konuları ile ilgili de bazı işlerini halledebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, sabah saatlerinde işin, maddi konuların ya da sağlığınla ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Parasal konularla ilgili yakın çevrendeki kişilerle de bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Öğle saatleri itibariyle ise odağın değişiyor ve ikili ilişkiler, evliliğin ve ortaklıkların senin için ön plana çıkıyor. Akşam saatlerinde de iş görüşmeleri yapabilir ya da partnerinle alakalı sorumluluk alabilirsin. İletişiminin, görüşmelerinin yoğun ve aktif olacağı bir zaman dilimi olacaktır. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?