Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 19 Mart Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 19 Mart Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
18.03.2023 - 18:04

19 Mart Pazar gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 19 Mart Pazar günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, öğle saatlerinde sosyal çevrenle ve yakın çevrendeki kişilerle iletişimin artabilir ve bir araya gelebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise daha içe dönük bir enerji hakim olacaktır. Karamsarlıklara kapılmaya eğilimin ya da sağlığınla ilgili hassasiyetlerin olabilir. Gece saatlerinde de maddi konularınla, ticari ortaklıklarınla ya da ilişkilerindeki öz değer algınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Bugün, Merkür'ün Koç burcuna geçmesiyle de birlikte önümüzdeki dönem iletişimin, kardeşlerinle ilişkilerin, ticari görüşmelerin, eğitimlerin ve seyahatlerin yoğun olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, öğle saatlerinde işin ve kazançlarınla ilgili bazı girişimlerin olabilir. Para girişlerin ya da kazanç fırsatların olabilir. Akşam saatlerinde ise sosyal hayatın ve sosyal çevren hareketleniyor. İşinle, kariyerinle ilgili görüşmeler yapman ya da aile büyükleriyle görüşmen mümkün. Gece saatlerinde de hem sosyal ilişkilerin, hem de özel ilişkilerin açısından bazı fırsatlar karşına çıkabilir. Bugün, Merkür'ün Koç burcuna geçmesiyle de birlikte önümüzdeki dönem sağlığınla ve geri plandaki işlerinle ilgili bazı görüşmeler yapman, kararlar alman mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, öğle saatlerinde seyahat, yayıncılık, eğitim ya da uzakta yaşayan yakınlarınla ilgili birtakım gündemlerin, gelişmelerin olabilir. Akşam saatlerinde ise işin, kariyerin ve sorumlulukların senin için öne çıkıyor. Üzerinde sorumlulukların baskısını hissedebilirsin. Aile büyüklerin ya da işinle ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Gece saatlerinde ise geri planda yürüttüğün işlerden, ortaklıklarından ve iş birliklerinden bazı kazançların olabilir. Bugün, Merkür'ün Koç burcuna geçmesiyle de birlikte önümüzdeki dönem sosyal hayatın, sosyal çevrendeki kişilerle iletişimin, çevrendeki insanlar senin için ön plana çıkıyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, öğle saatlerinde sağlığınla ya da finansal konularınla ilgili bazı gündemlerin, girişimlerin olabilir. Akşam saatlerinde ise turizm, seyahat, yayıncılık ya da uzakta yaşayan tanıdıkların senin için ön plana çıkıyor. Uzaktaki aile büyüklerinle, turizmle, eğitimle ya da yayıncılık işlerinle ilgili bazı görüşmelerin ya da sorumlulukların olabilir. Gece saatlerinde de sosyal ilişkilerin ya da aşk ilişkilerin açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Bugün, Merkür'ün Koç burcuna geçmesiyle de birlikte önümüzdeki dönem iş görüşmelerin, kariyerin, eğitim hayatın ve iletişimin senin için ön plana çıkıyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, öğle saatlerinde sosyal hayatın, ikili ilişkilerin, görüşmelerin hareketleniyor. Dostlarınla bir araya gelebilir, plan program yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise daha içe dönük etkiler altında olacaksın. Sağlığınla ya da finansal konularınla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Karamsar düşüncelerden uzak durmanı öneririm. Gece saatlerinde ise maddi konularınla ya da ilişkilerinle ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Bugün, Merkür'ün Koç burcuna geçmesiyle de birlikte önümüzdeki dönem eğitim, seyahat, turizm, hukuki konular ve yayıncılık senin için öne çıkıyor. Uzun zamandır görüşmediğin tanıdıklarınla da görüşebilir, onlardan haber alabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, öğle saatlerinde işinle, kariyerinle ya da sosyal çevrenle ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Günün ilk yarısı da senin için hareketli olacaktır. Akşam saatlerinde ise ikili ilişkilerin, evliliğin ve diğer insanlar senin için ön plana çıkıyor. Aile büyüklerinle ya da yaşça senden büyük kişilerle görüşebilir, onlarla ilgili sorumluluk alabilirsin. Partnerinin ya da yakınlarının sağlığıyla ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Gece saatlerinde de uzaktaki tanıdıklarından, uzakta yaşayan yakınlarından güzel haber alabilir ve onlarla iletişime geçebilirsin. Ticari ortaklıkların açısından da destekleyici etkiler altında olacaksın. Bugün, Merkür'ün Koç burcuna geçmesiyle de birlikte önümüzdeki dönem sağlığın, finansal konuların ya da yakın çevrendeki kişilerin sağlığı senin için ön plana çıkacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, öğle saatlerinde eğitim, yayıncılık, hukuki konular ve uzaktaki tanıdıklarınla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Akşam saatlerinde ise sağlığın ve işin senin için ön plana çıkıyor. Sorumlulukların artabilir, çalışman gerekebilir ya da sağlığınla ilgili karamsarlıkların olabilir. Gece saatlerinde ise maddi konularla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Bugün, Merkür'ün Koç burcuna geçmesiyle de birlikte önümüzdeki dönem özel hayatın, ikili ilişkilerin, evliliğin, ortaklıkların senin için ön plana çıkacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, öğle saatlerinde aile bireylerinin sağlığı ya da finansal konularınla ilgili birtakım gündemlerin, girişimlerin olabilir. Akşam saatlerinde ise aşk hayatın, çocukların ve eğlence hayatın senin için ön plana çıkıyor. Çocuğunla ya da partnerinle ilgili birtakım sorumlulukların olabilir. İlişkinle alakalı karamsarlıkların ya da aile büyükleriyle ilgili gündemlerin de olabilir. Gece saatlerinde de özel hayatınla, evliliğinle, partnerinle ilişkinle ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. İlişkinle alakalı ciddi kararlar verebilirsin. Bugün, Merkür'ün Koç burcuna geçmesiyle de birlikte önümüzdeki dönem işin, sorumlulukların, ticari işlerin, sağlığın ve günlük hayatın senin için ön plana çıkacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, öğle saatlerinde yakın çevrendeki kişilerle, kardeşlerinle, dostlarınla iletişimin ve görüşmelerin yoğun olabilir. Akşam saatlerinde ise ailen, evin ve gayrimenkul konuların senin için öne çıkıyor. Aile bireylerinle ya da evinle ilgili sorumlulukların artabilir. Aile büyüklerinin sağlığıyla ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Gece saatlerinde ise ailenle görüşmelerin, iletişimin yoğun olabilir. Bugün, Merkür'ün Koç burcuna geçmesiyle de birlikte önümüzdeki dönem aşk hayatın, çocukların, çocuklarının eğitimi ve eğlence hayatın senin için ön plana çıkacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, öğle saatlerinde sağlığınla ya da maddi konularınla ilgili birtakım gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Akşam saatlerinde ise iletişim, yakın çevre, akrabalar ve çocuğunun eğitimi senin için öne çıkıyor. Aile büyüklerinle, çocuğunla ya da eğitim konularıyla ilgili sorumlulukların artabilir. Gece saatlerinde ise aşk hayatın, partnerinle iletişimin veyahut çocuğunla iletişimin açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Bugün, Merkür'ün Koç burcuna geçmesiyle de birlikte önümüzdeki dönem ailen, çocukların, kardeşlerin, akrabaların ve gayrimenkul konuların senin için önem kazanacaktır. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, öğle saatlerinde partnerinle ya da çocuklarınla bir araya gelebilir, keyifli vakit geçirebilirsin. Akşam saatlerinde ise maddi konular ve sağlık konuları senin için ön plana çıkıyor. İşin ve parasal konularınla ilgili sorumlulukların artabilir. Karamsarlıklara kapılman da mümkün. Aynı zamanda aile bireylerinin sağlığı ile ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Gece saatlerinde de ailenle iletişimin artabilir. Bugün, Merkür'ün Koç burcuna geçmesiyle de birlikte önümüzdeki dönem seyahatlerin, yakın çevren, iletişimin, ticaret girişimlerin ve eğitim konuların senin için önem kazanacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, öğle saatlerinde ailenle bir araya gelebilir, görüşmeler yapabilirsin. Aile bireylerinin sağlığı ya da gayrimenkul konularınla ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Akşam saatlerinde ise enerjin ve motivasyonun yükseliyor. İşinle, kariyerinle ya da aile büyüklerinle ilgili bazı sorumlulukların olabilir. Ticari işlerin ve maddi konularınla ilgili de destekleyici etkiler altında olacaksın. Bugün, Merkür'ün Koç burcuna geçmesiyle de birlikte önümüzdeki dönem maddi konular, gelirlerin, kazançların ve sağlık konuların önem kazanacaktır. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın